كداميك آلباترون يا گيگابايت ؟!

[EHSAN]

Well-Known Member
سلام

ميخواستم بدونم مادربردهاي آلباترون بهتره يا گيگابايت ؟!!

logo.gif

ToFaN

Well-Known Member
من گيگابايت رو بيشتر قبول دارم
البته بستگي داره براي چه كارهاي بخواي

ToFaN

Well-Known Member
iranexplorer.net گفت:
وقتی مادربردهای Asus هست، به گیگا نگاه کردن هم اشتباهه چه برسه خریدن....
به نظر من .. نظر شخصي ... تا وقتي كه intel هست نگاه كردن به asus هم فايده اي نداره

Parham

Well-Known Member
به نظر من بهترین مادربرد Intel برای CPU های اینتل و Giga برای CPU های AMD هستش ...
البته Supermicro هم در جای خودش خوب هست ...

iranexplorer.net

Active Member
طوفان جان مسلمه اینتل برتری داره نسبت به ASUS... اما قیمت ...!

فکر نمی کنم این دوستمون بخوان زیاد هزینه کنند...

پیشنهاد من در این تاپیک P4P 800 E-Delux محصول ASUS هست.

[EHSAN]

Well-Known Member
asus_above_01.jpg

من خودم الان از مادربرد Asus استفاده ميكنم. ( P4SGX-MX )

ايران اكسپلورر جان ميتونم بپرسم قيمت اين مادربرد پيشنهادي شما چقدره؟! (مادربرد جالبي به نظر مياد!!)

http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=12&l3=31&model=178&modelmenu=1
178_m.jpg

راستي:
مبلغي هم كه ميخوام براي مادربرد جديد خرج كنم حداكثر 65000 تومنه..

و Cpu مورد نظر من هم اينتل هست. از نوع سلرون.!!

بازم ممنون ميشم كه كمكم كنين.

با تشكر

آخرین ویرایش:

rax

Member
mazoolagh گفت:
سوپرمايكرو كه در كيفيت كارش شكي نيست - فقط مشكل قيمت داره !

مشگل قيمت يه طرف و مشگل تهيه كردنش هم طرف ديگه... :D

البته تو مدلهاي قديمي 478 اي ويل هم محصولات قدرتمندي داشت..

rax

Member
[EHSAN] گفت:
asus_above_01.jpg

من خودم الان از مادربرد Asus استفاده ميكنم. ( P4SGX-MX )

ايران اكسپلورر جان ميتونم بپرسم قيمت اين مادربرد پيشنهادي شما چقدره؟! (مادربرد جالبي به نظر مياد!!)

http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=12&l3=31&model=178&modelmenu=1
178_m.jpg

راستي:
مبلغي هم كه ميخوام براي مادربرد جديد خرج كنم حداكثر 65000 تومنه..

و Cpu مورد نظر من هم اينتل هست. از نوع سلرون.!!

بازم ممنون ميشم كه كمكم كنين.

با تشكر

دوست عزيز مادربردي پيشنهادي دوستمون خيلي خوب و پر فروشه ولي قيمتش حدود 120 هزاره و يا بالتر...

اصلا براي پردازنده شما صرفه نداره...شما ميتوني از بين مادربردهاي بر پايه 865 و يا اس اي اس 655 يه مدل رو انتخاب كني...

به نظر من باتوجه به قيمت و كيفيت ايسوس P4S800-D مناسب ميتونه باشه...

rax

Member
يه توضيح كلي در باره عنوان تاپيك...الباترون خيلي شركت گردن كلفتي نيست ولي يه مورد رو خيلي روش مانور ميده و اونم اينه كه اين شركت بهترين مسير كنترلر حافظه رو توليد ميكنه...همواره تو تستاي پهناي باند يه سرو گردن از بقيه شركتها بالاتره...

Parham

Well-Known Member
rax گفت:
مشگل قيمت يه طرف و مشگل تهيه كردنش هم طرف ديگه... :D

البته تو مدلهاي قديمي 478 اي ويل هم محصولات قدرتمندي داشت..

تهیه کردنش هیچ کاری نداره هم تو علائدین نمایندگی‌ داره هم تو پایتخت ... با گارانتی‌ .. !

[EHSAN]

Well-Known Member
rax گفت:
يه توضيح كلي در باره عنوان تاپيك...الباترون خيلي شركت گردن كلفتي نيست ولي يه مورد رو خيلي روش مانور ميده و اونم اينه كه اين شركت بهترين مسير كنترلر حافظه رو توليد ميكنه...همواره تو تستاي پهناي باند يه سرو گردن از بقيه شركتها بالاتره...
خيلي تشكر بخاطر توضيحات خوبت. راستي دوستان پيشنهاد ميدن كه اگه خواستي كارت گرافيك بخري (از نوع nVidia) حتما با برد آلباترون بخر در اين مورد آلباترون جايگاهش چطوره؟!

آخرین ویرایش:

Parham

Well-Known Member
الان در بازارATI و nVidia حرف اول رو میزنن البته برد خوبی‌ داره در این قسمت اما بهت پیشنهاد می‌کنم که ATI هم امتحان کنی‌ بد نیست ... البته در مدل های جدید SLI شرکت nVidia حسابی‌ جلو افتاده ...

آخرین ویرایش:

[EHSAN]

Well-Known Member
par_ham گفت:
الان در بازارATI و nVidia حرف اول رو میزنن البته برد خوبی‌ داره در این قسمت اما بهت پیشنهاد می‌کنم که ATI هم امتحان کنی‌ بد نیست ... البته در مدل های جدید SLI شرکت nVidia حسابی‌ جلو افتاده ...
ممنونم از راهنماييت. :roll:

Parham

Well-Known Member
حتما بهت پیشنهاد می‌کنم که مدل جدید nvidia یعنی GeForce 7800 که از سری جدید 7 هست ببین چون غوغا کرده ! امکانات جدید چون استفاده از سیستم CineFX 4.0 که سرعت GPU یا همان graphics processing unit در Render کردن و نمایش دادن تصویر با وضوح هرچه بیشتر بهره میگیره ، استفاده از سیستم
UltraShadow II Technology که باعث می‌شه تصویر چه از لحاظ تصویر ها در برنامه های لازم و هم برای بازی کردن از نرمی‌ و واقعیت های خاصی‌ بهره بگیر یعنی‌ سعی‌ می‌کنه که در یک صحنه به خصوص در بازی یا برنامه تمامی‌ سایه ها و نور های محیط را نمایش بده مورد دیگر که خیلی‌ به وضوح و واقعیت بودن تصویر ها به کمک نرم کردن و همانند سازی پیشرفت کمک می‌کنه یا همان Intellisample 4.0 هستش البته سعی‌ کردم که اون چیز های که این کارت رو از بقیه جدا کرده و باعث شده که در صدر بهترین کارت گرافیک ها تا این لحظه باشه را برات بگم بقیشم میتونی‌ از اینجا ببینی‌ و با مثل های مختلف سعی‌ کرده که برات توضیح بده همرو ...

جدیدترین ارسال ها

بالا