كجاي اين كار ايراد دارد ؟؟؟

[SOBHAN]

Active Member
اين را هم دانلود كنيد ! ‌!‌‌ ! !

بسم الله
اين را دانلود كنيد .همه چيز را توش توضيح دادم
باتشكر:)

پیوست ها

• SEEK.zip
    293 کیلوبایت · بازدیدها: 73
آخرین ویرایش:
سلام دوست عزیز.

اخه شما وقتی توپ رو به دست میارین تا شوت نکنیدش که راه نمیره میره؟

خوب شما بعد از لود کردن هر فایل در شی ویدیو باید فرمان .

کد:
VideoPlay("Video")

رو بدین تا فایلی که لود شده رو پخش بکنه.

[SOBHAN]

Active Member
بسم الله
سلام عليكم
جناب power-game
يه ذره بيشتر توضيح مي دين !!!!

aff - SEvEN

Banned
سلام آقاي ارجمند فر ...

و همچنين با تشکر از آقا مهران .

آقاي ارجمند فر ؟! ... کلا تمام متدها و روش هاي شناخته شدهء ويدئو رو فراموش کنيد !
کدي که در پائين مي نويسم مناسبترين روش هست و مي تونين گسترشش بدين و همينطور فيکس مي کنه سايز ويدئو رو براي شما چون بسته به فرمت فايل هميشه سايز ديسپلي ويدئو در بيلدر تغيير مي کنه و مشکل ايجاد مي شه !

کد:
vx=82
vy=40
vw=628
vh=454
path$='<SrcDir>\shadi.wmv'
MCICommand("close all")
Open$='open "' + path$ + '" alias VIDEO style child parent <This>'
MCICommand("Open$")
put$='put VIDEO window at '
putjob$=put$ + CHAR(vx) + ' ' + CHAR(vy) + ' ' + CHAR(vw) + ' ' + CHAR(vh)
MCICommand("putjob$")
MCICommand("set VIDEO time format ms")
MCICommand("status VIDEO length")
length=MCIResult
MCICommand("Play VIDEO")

ببينيد اين مي تونه در يک کليد و يا اسکريپت قرار بگيره . چهار خط اول برنامه يعني vx - vy - vw - vh سايز Video Display هست .
خط پنجم مسير فايله ويدئويي براي اجرا . مي فرض گرفتم يه فايل ويدئويي دارين يه اسم shadi و با پسوند wmv .
البته پسوندش مي تونه هر فايله ويدئويي که بيلدر پشتيباني ميکنه هم باشه .
حالا اگه سورسي رو که پيوست کردم دنلود کنين و کامپايلش کنين و يک فايل هم به اسمه shadi.wmv در کنارش قرار بدين با اجراي اين برنامه بلافاصله فايل ويدئويي اجرا مي شه .
مي تونين در پوشه هاي مخصوصي هم قرار بدين فايل هاي ويدئويي رو البته و کد path رو تغيير بدين و اسم پوشه رو هم قبل از فايل بنويسيد .

اگر اين ويدئو پلير رو براي کتابخونتون ميخاين مناسبترين سازه همين هست که توضيح دادم . :lol:
همچنين مي تونين خصيصه seekbar رو هم به راحتي بهش اضافه کنين . ( به هر روشي که مايل باشيد ، حتي seekbar خودتون رو در پروژه اي که پيوست کرديد .

مثال رو لطفا دنلود کنين ، شامله اجزاي ديگه اي هم مي شه .

عصر بخير آقا .

شادي

پیوست ها

• Video by Shadi.zip
    1.6 کیلوبایت · بازدیدها: 17

[SOBHAN]

Active Member
بسم الله
خانم خاچيكيان
سلام عليكم
از زحمت و وقت زيادي كه براي جواب به سوال من گذاشتيد از شما بي نهايت ممنونم!!:lol:

راستش رو بخواهيد من در حال حاضر در حال انجام پروژه كتابخونه نيستم :eek:
من در حال حاضر پروژه اي رو در دست گرفتم كه سر و كارش بيشتر با video و audio و سيكبار اونهاست .
و بخاطر شرايط كار و يك سري عوامل ديگر مجبور شدم كه استخوان بندي كار رو به نحوي كه دربالا ديديد( نمي دونم كه دانلودش كرديد يا نه ) طراحي كنم:wink:
بخاطر همين از شما خواهش مي كنم كه بنده را در بر طرف كردن اين مشكل ياري بفرماييد (چون براي اتمام پروژه وقت بسيار كمي دارم ):cry:
پس منتظر هستم تا براي مشكلم كه در بالا مطرحش كردم مرا ياري بفرماييد (اين جمله ويرايش دارد )
از شما كه براي جواب سوال من اينقدر وقت مي گذاريد بي نهايت ممنون و سپاسگذارم .:lol:
ويرايش :
مشكل بالايي حل شد
حالا مشكل پاييني بوجود آمده (شماره 9)

آخرین ویرایش:

silvercover

کاربر متخصص
جناب SOBHAN SOFTWARE توجه کنید که دستور VideoLoad برای اینکه به MMB بفهمونه که فایل ویدئویی در کجا قرار داره به کار میره و برای اجرای نهایی هم باید از دستور VideoPlay استفاده کنید. من نمونه رو یه دستکاری کوچولو کردم که میتونین ببیند. البته به قول خودتون موقع تست به قسمت کد صفحه دوم برین و پارامتر دوم دستور VideoLoad رو به ویدئو های خودتون بدین.

پیوست ها

• video.zip
    249.8 کیلوبایت · بازدیدها: 56

[SOBHAN]

Active Member
بسم الله
سلام عيكم
جناب silvercover
ممنونم از كمكي كه كرديد :)
مشكلم حل شد :lol:
يا علي (ع)

[SOBHAN]

Active Member
بسم الله
سلام عيلكم
حالا اگه همين مثالي رو كه گذاشته بودم ، دقيقا همين رو براي صدا بخواهم بگذارم بايد چي كار كرد ؟؟؟:neutral:

منظورم اينه كه چه تغييراتي بايد روش انجام داد؟؟؟:wink::wink:

تشكر.

آخرین ویرایش:

[SOBHAN]

Active Member
مهم!!!!!

بسم الله
اين را هم دانلود كنيد همه چيز توش توضيح داده شده .
با تشكر.:)
راستي يادم رفت بگم
در دكمه قرار داده شده خودتون يك آدرس موزيك از دستگاه خودتون بدهيد

پیوست ها

• MMM.rar
    133.2 کیلوبایت · بازدیدها: 26
آخرین ویرایش:
دوست عزیز یک نگاهی به مثالی که در این ادرس در سیستمت هست بندازی بد نیست جوابت توی اون هست !!!

Program Files\Multimedia Builder497\Samples\495_examples\custom_sliders\audioslider.mbd

[SOBHAN]

Active Member
بسم الله
سلام عليكم
ببينيد
برنامه اي كه در اين مثال نوشته شده به تقليد از مثالي مشابه ، ولي براي فايلهاي ويدئو ئي .
براي همين بايد با يك سري تغييرات مواجه مي شد تا بتوان از همين برنامه براي فيلهاي صوتي نيز استفاده كرد .
حالا من فكر مي كنم كه اين تغييرات در يك جاييش نقص وجود داشته كه اين مشكل بوجود آمده .
براي همين از شما جناب power-game (يا هر كسي كه قادر به كمك هست ) تقاضا دارم مشكل بنده را با توجه به همين مثال حل بفرماييد.(البته اگر برايتان مقدور است ). بنده فرصت خيلي كمي براي اتمام پروژه ي خود دارم
با تشكر فراوان از شما :)

silvercover

کاربر متخصص
بله همون طور که power-game گفت شما میتونی اون مثال رو ببینی. همه چیزش آمادس و شما میتونی کپی کنی توی پروژتون. خیلی سادس.

[SOBHAN]

Active Member
بسم الله
سلام عليكم
بله خوب . ساده است ولي به سادگي و كوتاهي مثال خودم نيست
در ضمن وقتي كه مي خواهم به يك دكمه نسبت بدهم كه با فشار آن audio پخش شود نمي شود (دستوري كه در دكمه play خود مثال mmb بود را هم كپي كردم ولي باز حركت نمي كند .)
خلاصه كلام
خوهش مي كنم به قول معروف يك دفعه لقمه را در دهان بنده بگذاريد چون فرصتم بسيار بسيار كوتاه است
باتشكر فراوان:)

silvercover

کاربر متخصص
خب دستور Audio Play که در دکمه Play همون مثال هست که به تنهایی کاری از پیش نمی بره. باید قبلش یه فایلی رو معرفی کرده باشین که بتونه کار کنه. برای کار کردنش شما میتونین دستور Audio Play مثال رو با دستور PlaySound مثل نمونه زیر جایگزین کنید و تست کنید.

کد:
PlaySound("music.mp3")

aff - SEvEN

Banned
بسم الله
سلام عليكم
بله خوب . ساده است ولي به سادگي و كوتاهي مثال خودم نيست
در ضمن وقتي كه مي خواهم به يك دكمه نسبت بدهم كه با فشار آن audio پخش شود نمي شود (دستوري كه در دكمه play خود مثال mmb بود را هم كپي كردم ولي باز حركت نمي كند .)
خلاصه كلام
خوهش مي كنم به قول معروف يك دفعه لقمه را در دهان بنده بگذاريد چون فرصتم بسيار بسيار كوتاه است
باتشكر فراوان:)

سلام آقاي ارجمندفر .

خب با توجه به فرمايشات اساتيد خوب ، همهء مثال هاي زير رو دنلود کنيد لطفا ...
172fs91003.gif

پيوست اول تقريبا براي خودتون هست که مي جايگزين کردم با سمپل بيلدر و همچنين mp3_Video Player A هم يک ويدئو و موزيک پلير تقريبا کامل هست . بررسي دو پيوست آخر هم خالي از لطف نيست .

شبتون بخير باشه آقا ...

شادي .

پیوست ها

• Audio Slider.zip
    5.6 کیلوبایت · بازدیدها: 15
  • mp3_Video Player A.rar
    181.9 کیلوبایت · بازدیدها: 26
  • VIDEO_seek.rar
    5.6 کیلوبایت · بازدیدها: 13
  • videoplayer.rar
    5.2 کیلوبایت · بازدیدها: 10

[SOBHAN]

Active Member
بسم الله
سلام عليكم
از خانم خاچيكيان و جناب سيلور كمال تشكر را دارم .:)
مشكلم حل شد .:lol:
ولي وقتي كه برنامه را كامپايل مي كنم ، وقتي كه مي خواهم فايلهاي صوتي را پخش كنم يك پيامي مانند زير مي آيد و فايل را پخش نمي كند :sad:
بايد چه كار كرد ؟:neutral:
لطفا اين عكس را مشاهده كنيد

پیوست ها

• Untitled-2.jpg
    Untitled-2.jpg
    51 کیلوبایت · بازدیدها: 4

silvercover

کاربر متخصص
دلیلش این هست که در Mmb باید کد مجزایی رو وارد کرد تا بشه از Mp3 استفاده کرد. منظورم از کد همون مثل سریالی هست که شما به اصطلاح برای کرک کردن Mmb استفاده می کنید. اینکه کد رو چطور میشه گیر آورد من از پاسخ دادنش معذورم و میتونین با پیام خصوصی از بچه های فعال تالار بپرسین. چون که صحبت پیرامون مسائل کرکینگ در این تالار ممنوع هست.

بالا