اگه بخواهيم با پينتينگ ها كاغذ ديواري بزنيم چيكار ميكنيم مثلا همين كه گذاشتم
SH_ZAHRA Member Aug 14, 2006 #21 اگه بخواهيم با پينتينگ ها كاغذ ديواري بزنيم چيكار ميكنيم مثلا همين كه گذاشتم
MEHDICO-CO Member Aug 14, 2006 #22 ------------= منو که یادته؟ توهم!!!!! یا آدمک سبز؟!!!! جالبه موفق باشی ------------=
H Hectorist Member Dec 8, 2006 #23 سلام من دو تا از Back هایی رو که درست کرده بودم رو گذاشتم تا نظرتون رو در موردشون بدونم . البته من اینا رو تو وقت کمی درست کردم. ممنون میشم نظرتون رو بگین ، ( فقط تو ذوقم نزنین ها !!! ) پیوست ها Angelina Wallpaper .jpg 90.8 کیلوبایت · بازدیدها: 6 CHarlize Walpaper.jpg 127.5 کیلوبایت · بازدیدها: 3
سلام من دو تا از Back هایی رو که درست کرده بودم رو گذاشتم تا نظرتون رو در موردشون بدونم . البته من اینا رو تو وقت کمی درست کردم. ممنون میشم نظرتون رو بگین ، ( فقط تو ذوقم نزنین ها !!! )
H Hectorist Member Dec 8, 2006 #25 راست میگی نمی دونم چرا انقدر بد شد !!! فکر کنم یکی از دلایلش عکسای زیاده
AMiR Active Member Dec 8, 2006 #26 Hectorist گفت: راست میگی نمی دونم چرا انقدر بد شد !!! فکر کنم یکی از دلایلش عکسای زیاده کلیک کنید تا باز شود... سلام قشنگن ولي همون طور كه گفتي دومي نه بخاطر عكس زياد بلكه بخاطر كيفيت نسبتا كم عكس و نا هماهنگ بودن فونت نوشته هات زياد به دل نمي شينه!
Hectorist گفت: راست میگی نمی دونم چرا انقدر بد شد !!! فکر کنم یکی از دلایلش عکسای زیاده کلیک کنید تا باز شود... سلام قشنگن ولي همون طور كه گفتي دومي نه بخاطر عكس زياد بلكه بخاطر كيفيت نسبتا كم عكس و نا هماهنگ بودن فونت نوشته هات زياد به دل نمي شينه!
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Dec 9, 2006 #27 دوست عزيز يه نگاه به تاريخ تاپيك مينداختين متوجه ميشديد كه براي 5 ماه پيشه! شما لطفا اگر قصد نظرخواهي داريد تو يه تاپيك جديد مطرح كنيد. قفل - سارا
دوست عزيز يه نگاه به تاريخ تاپيك مينداختين متوجه ميشديد كه براي 5 ماه پيشه! شما لطفا اگر قصد نظرخواهي داريد تو يه تاپيك جديد مطرح كنيد. قفل - سارا