كار با IBTable در دلفي

sara_she

Member
سلام

من تو دلفي با بانك interbaseكار ميكنم
يه جدول دارم كه حسابهاي بانكي رو در خودش نگه مي داره. اين جدول رو به تو IBTable يا همون Adotable ريختم

و تعداد ركوردهاي اين جدول رو با IBTable.recordcount به دست اوردم

مي خوام مبلغ كل حسابها رو به دست بيارم . يعني فيلد مبلغ تمام ركورد هاي اين جدول رو با هم جمع كنم.اين كار رو با چه كدي مي تونم انجام بدم؟ بايد با حلقه for‌ باشه؟

farhad110

Member
سلام
نیازی به محاسبه تعداد رکوردها نیست، از کد زیر میتونی استفاده کنی:
کد:
procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
var i:Integer;
begin
i:=0;
Table1.First;
if not Table1.Eof then
  while not Table1.Eof do
    begin
    i:=i+Table1.fieldbyname('نام فیلد').Value;
    Table1.Next;
    end;
Label1.Caption:=inttostr(i);
end;

ضمنا عنوان مناسبی برای تاپیک انتخاب نشده.
موفق باشی

آخرین ویرایش:

sara_she

Member
سلام

ممنون از كمكتون

من متوجه نشدم چرا عنوان تاپيك درست نيست

در مورد كدي كه گذاشتين . تست كردم تو روال كليك دكمه درست كار مي كنه . اما تو روال FormCreate خطاي access violation at adress .... مي گيره از خط اول table.firstو اگه اين خط رو هم غير فعال كنم از خط هاي بعدي همين خطا رو مي گيره؟

دليلش چيه؟

هر tableديگه يا كامپوننت ديگه اي هم از interbase بذارم همين مشكل رو مي گيره. مثل اينكه تو روال formcreateنميشه كدي وابسته به كامپوننت هاي بانك نوشت...

من مي خوام وقتي فرم لود مي شه اين اطلاعات موجود باشه نه با كليك روي دكمه نمايش داده بشه

farhad110

Member
سلام

من متوجه نشدم چرا عنوان تاپيك درست نيست

میتونستی بنویسی "محاسبه مجموع مقادیر فیلد در IBTable"

در مورد كدي كه گذاشتين . تست كردم تو روال كليك دكمه درست كار مي كنه . اما تو روال FormCreate خطاي access violation at adress .... مي گيره از خط اول table.firstو اگه اين خط رو هم غير فعال كنم از خط هاي بعدي همين خطا رو مي گيره؟
دليلش چيه؟
هر tableديگه يا كامپوننت ديگه اي هم از interbase بذارم همين مشكل رو مي گيره. مثل اينكه تو روال formcreateنميشه كدي وابسته به كامپوننت هاي بانك نوشت...

درسته، چون در زمان مقدار دهی اولیه فرم (FormCreate) هنوز بانک مقدار دهی نشده. پس چیزی برای انجام عملیات وجود نداره

من مي خوام وقتي فرم لود مي شه اين اطلاعات موجود باشه نه با كليك روي دكمه نمايش داده بشه

کد رو در روال FormActivate یا FormShow قرار بده.

جدیدترین ارسال ها

بالا