amir_s
Active Member
سلام.
من يه سيستم وبلاگ با فلش قبلا درست كرده بودم كه به قول خيلي ها كه نظر داده بودن واقا مزخرف بود و هيچ ارتباطي با ديتا نداشت
من يه كم رفتم php ياد گرفتم و اونرو كاملش كردم به طوري كه الان كاملا كار ميكنه و به زودي در اختيار همه بچه هاي مجيد آنلايني قرار مي گيره
البته چند تا شرط داره
من با فلش ام ايكس كار كردم و خيلي چيزها رو از كامپوننت ها استفاده كردم
ولي چون من بيشتر روي ارتباط سيستم با سرور كار كردم زياد وقت نكردم رو گرافيكش كار كنم.
از اونجايي كه خودتون ميدونيد كامپوننت ها در فلش MX 2004 خيلي بهتر و قشنگ تر شدن ميخوام كه نسخه كامل اين سيستم رو با اين فلش كار كنم
اومدم و يه كم كار كردم و ديدم اصلا نميتونم با كامپوننت هاش كار كنم . براي همين از دوستاني كه با اين فلش كار كردن مي خوام يه توضيحي در اين رابطه ها بدن :
كامپوننت Alert : براي اينكه توش نوشته بزارم
كامپوننت Button : براي اين كه بتونم يه Fanction رو به اون نسبت بدم
كامپوننت TextArea : براي تغير دادن نوع و اندازه فونت و همچنين موقعيت Align و چگونگي دست يابي به نوشته هاي اون
كامپوننت TextInput : براي چگونگي دسترسي به نوشته هاي اون
-------------------------------------------------------
ببخشيد كه زياد حرف زدم
در عوض اماده كه شد ميذارمش اينجا كه حال كنيد
كلي امكانات داره
ممنونم
من يه سيستم وبلاگ با فلش قبلا درست كرده بودم كه به قول خيلي ها كه نظر داده بودن واقا مزخرف بود و هيچ ارتباطي با ديتا نداشت
من يه كم رفتم php ياد گرفتم و اونرو كاملش كردم به طوري كه الان كاملا كار ميكنه و به زودي در اختيار همه بچه هاي مجيد آنلايني قرار مي گيره
البته چند تا شرط داره
من با فلش ام ايكس كار كردم و خيلي چيزها رو از كامپوننت ها استفاده كردم
ولي چون من بيشتر روي ارتباط سيستم با سرور كار كردم زياد وقت نكردم رو گرافيكش كار كنم.
از اونجايي كه خودتون ميدونيد كامپوننت ها در فلش MX 2004 خيلي بهتر و قشنگ تر شدن ميخوام كه نسخه كامل اين سيستم رو با اين فلش كار كنم
اومدم و يه كم كار كردم و ديدم اصلا نميتونم با كامپوننت هاش كار كنم . براي همين از دوستاني كه با اين فلش كار كردن مي خوام يه توضيحي در اين رابطه ها بدن :
كامپوننت Alert : براي اينكه توش نوشته بزارم
كامپوننت Button : براي اين كه بتونم يه Fanction رو به اون نسبت بدم
كامپوننت TextArea : براي تغير دادن نوع و اندازه فونت و همچنين موقعيت Align و چگونگي دست يابي به نوشته هاي اون
كامپوننت TextInput : براي چگونگي دسترسي به نوشته هاي اون
-------------------------------------------------------
ببخشيد كه زياد حرف زدم
در عوض اماده كه شد ميذارمش اينجا كه حال كنيد
كلي امكانات داره
ممنونم