كار با كامپوننت ها در فلش MX 2004

amir_s

Active Member
سلام.
من يه سيستم وبلاگ با فلش قبلا درست كرده بودم كه به قول خيلي ها كه نظر داده بودن واقا مزخرف بود و هيچ ارتباطي با ديتا نداشت
من يه كم رفتم php ياد گرفتم و اونرو كاملش كردم به طوري كه الان كاملا كار ميكنه و به زودي در اختيار همه بچه هاي مجيد آنلايني قرار مي گيره
البته چند تا شرط داره
من با فلش ام ايكس كار كردم و خيلي چيزها رو از كامپوننت ها استفاده كردم
ولي چون من بيشتر روي ارتباط سيستم با سرور كار كردم زياد وقت نكردم رو گرافيكش كار كنم.
از اونجايي كه خودتون ميدونيد كامپوننت ها در فلش MX 2004 خيلي بهتر و قشنگ تر شدن ميخوام كه نسخه كامل اين سيستم رو با اين فلش كار كنم
اومدم و يه كم كار كردم و ديدم اصلا نميتونم با كامپوننت هاش كار كنم . براي همين از دوستاني كه با اين فلش كار كردن مي خوام يه توضيحي در اين رابطه ها بدن :
كامپوننت Alert : براي اينكه توش نوشته بزارم
كامپوننت Button : براي اين كه بتونم يه Fanction رو به اون نسبت بدم
كامپوننت TextArea : براي تغير دادن نوع و اندازه فونت و همچنين موقعيت Align و چگونگي دست يابي به نوشته هاي اون
كامپوننت TextInput : براي چگونگي دسترسي به نوشته هاي اون
-------------------------------------------------------
ببخشيد كه زياد حرف زدم
در عوض اماده كه شد ميذارمش اينجا كه حال كنيد
كلي امكانات داره
ممنونم

amozesh

Member
با سلام
من كامپونت alert را كار نكردم ولي بقه به اين صورت
Button:
mybutton.addEventListener("click",myFun)
TextArea:
راحت ترين راه اينه كه حالت html =true كنيد و بعد از دستورات html براي اين كار استفاده كنيد
براي گرفتن و ارسال متن هم از خصوصيت text استفاده كنيد
TextInput :
خصوصيت text
موفق باشيد

amir_s

Active Member
ممنونم آموزش جان
ولي ببين كليد رو فهميدم ولي براي TextArea من چه طوري اسم يه متغير رو به اون نسبت بدم؟
بقيه رو هم گرفتم چي شد
فقط يه باحال ديگه پيدا بشه و Alert رو بگه ممنونتون ميشم

F_spyker

Member
در مورد كامپننت Alert بايد از اسكريپت زير استفاده كني!!

import mx.controls.Alert
myClickHandler = function (evt){
if (evt.detail == Alert.YES){
pol= "OK"
}
}
Alert.show("Text", "Title", Alert.YES | Alert.NO, this, myClickHandler, "Icon", Alert.YES);

در مورد آلرت تو خود مجيد انلاين هم يه مقاله بود.
براي استفاده از الرت بايد اون رو توي Library داشته باشي.بعد اين كد رو تو فريم اول كپي كني.به جاي yes و No مي توني از Cancel و Ok استفاده كني.با فانكشن هم كه اشنايي.به جاي ايكون هم بايد Link يه MoviClip رو بزاري!!

amozesh

Member
با سلام
براي دادن اسم به TextArea كافيه در Instance Name اون يك اسم بدي بعد براي مقدار دادن هم به اين صورت
TextArea.text ="sampel"
موفق باشيد

MnavidM

Active Member
با سلام.

امير خيلي خوشحال شدم كه اين كارت رو ادامه دادي .

حالا با اجازه بزرگان منم اين ها رو معرفي كنم (نمي دونم چه طور اينا رو نديد 8O ) :

1- استفاده از Alert

2- استفاده از Button

3- استفاده از CheckBox

webkhan

Member
يه چيزي هم من بگم. براي پيدا كردن هر ايونت مناسب براي يك كامپوننت ميتوني از دستور on() روي هر كدوم پيدا كني چه ايونتب براش ساپورت ميشه.

F_spyker

Member
ايني كه گفتي كاري نداره!!كافيه تو قسمت Title تايتل خودت رو بنويسي!تو قسمت ContentPath هم بايد Linkage يك MoviClip يا نام يك FormSlid رو بنويسي!!

idw

Member
خوب بهتر نيست خودتون رفرنس فلش رو بخونيد.البته فلش 7.2.

fafa^mx

Member
مردم چقدر جرت ميگن روزي چند بار اين حرفو اينجا ميزني F_spyker

جدیدترین ارسال ها

بالا