كارت capture خوب سراغ داريد؟

changeez

New Member
سلام
آقا يه كارت capture خوب براي وي سي دي سراغ داريد.معرفي كنيد.
ضمناٌ از يكي شنيدم كه ميگفت يكي يه كارت capture داره كه به ديش ماهواره وصله و مستقيم ازش فيلم و شو ضبط ميكنه يعني اينطور بنظر ميرسيد كه ميگفت Reciever نداره همون كارت و خود كامپيوتر هستند كه عمل demodulate رو انجام ميدن حتي ديگه تو ماهواره هاي ديجيتالي ديگه demodulate هم لازم نيست. چون سيگنالهاي دريافتي ديجيتال هستند.
هر كس در اين باره اطلاعاتي داره هر چند كم بگه تا ما به يه جايي برسيم.
قربون مغزهاي متفكرتون برم-----<>------ممنون

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

آقا اون كارتي كه مستقيم كپچر ميكنه از ماهواره كارت DVB هستش كه در اصل كارت رسيور هستش و شما اگر يك ديش وصل كني بهش ميتوني كانالهاي ماهواره اي رو هم ببيني حتي ميتوني براي رسيو فايهاي اينترنتي در صورتي كه دسترسيشو داشته باش استفاده كني قيمتش هم حدوداي 180 هزار تومنه

مجيد

sp2_sp

Member
سلام دوست من يك كارت خوب براي Capture بر يك Clip Master بخر كه حدود 200000 به بالا قيمتش هست و عاليه
در مورد كارت ماهواره هم اطلاعاتم كم هست ولي يه چيز هاي بيشتر از شما شنيدم :roll:

iRWEBDES

Active Member
sp2_sp گفت:
سلام دوست من يك كارت خوب براي Capture بر يك Clip Master بخر كه حدود 200000 به بالا قيمتش هست و عاليه
در مورد كارت ماهواره هم اطلاعاتم كم هست ولي يه چيز هاي بيشتر از شما شنيدم :roll:
راست ميگه :wink:

hamed_xp

Member
سلام !
به نظر من كارت capture مدل Msi TvAnyWhere Master كه علاوه بر tuner و radio اين كارو انجام مي ده با قيمت حدود 35-36 هزار تومان. كارت خوبي است....

sp2_sp

Member
سلام دوست من hamed_xp اين كارتي كه شما مي گيد با اين قيمت واسه لا جرز هم خوب نيست البته ببخشيد اين طور صحبت مي كنم چون يكي از كارت ها تو جونه خودم هست گرفتي يا نه بعد از تبديل كيفت را اگر ببيني ديگه اينطور تبليغ نمي كني اره براي رفع كوتي آلي هست با توجه به اينكه به وسيله اين كارت ها مي توني يه تلويزيون جمع جور 30 و 40 هزاري رو كامپيوتر داشته باشي
دروغ مي گم بگو :lol:

hamed_xp

Member
سلام ! آره ! موافقم ... ولي به اندازه پولش خيلي خوب كار مي كنه. اينو يادت نره ! البته اينو بگم براي مني كه 2-3 سال پيش all in wonder pro رو 170 هزار تومان خريدم... اين كارت خيلي هم كيفيتش خوب بود !!!!!! ولي اون چيزي كه شما مي خواهيد. ديگه خونگي نيست....

sp2_sp

Member
سلام دوستان من
اين حرف شما درست
من هم همون موقع Ati all in wander را 150000 خريدم ولي
الان اين چيزي كه دوستمان احتياج دارند فقط و فقط اگر پول دارند خريد يك Clip master هست

جدیدترین ارسال ها

بالا