كارت ويزيت من .

سلام .
پس نتيجه ميگيريم كه مات بزنيم . منتهي من جدا از جنس ، نگران گوشه هام كه تو برش از بين ممكنه بره .

Hectorist

Member
خوب یه حاشیه دو میلیمتری بده !!! من که تا حالا همچین کاری رو نکردم ولی شنیدم که اگر این کار رو انجام بدی برش هم که بخوره به کارتت صدمه نمیزنه

من كاراي چاپي زياد انجام دادم . منتهي چون كارت خودمه يكم حساسم و مي ترسم .
3 ميليمتر هم فاصله دادم ، منتهي بعضي اوقات چاپخونه موقع چاپ بيشتر برش ميده يا اينكه سمت چپ و راست يا بالا و پايين به اندازه مختلف برش مي خوره . يعني مثلا 1 ميليمتر سمت راست و 3 ميليمتر سمت چپ . واين باعث ميشه تقارن كارت از بين بره .
البته ميشه واسه اينكه درست برش بخوره كارت رو تكي بدي واسه خودت تنها sheet ببنده ، منتهي از 6000 تومان ميشه 125000 تومان . البته يك مزيت ديگه هم داره . و اونم اينه كه تنظيم رنگ فقط براي كار من انجام ميشه و سر همين باعث ميشه رنگ ها همونائي بشه كه تو طراحي ايجاد كردي و باعث بشه كيفيت رنگ خيلي خفن بشه . ولي قيمتش 20 برابر ميشه ديگه :( .

salam be tamame doostaye azizam
bebakhshid ke finglish type mikonam , akhe jaiam ke windowesh farsi nadare .
kart ro chap kardam . bad nashod , montaha oon chiziam ke mikhastam nashod .
ye zare noorash kamrang shode vase hamin mat shode . albate elatesham hamoon mat zadane kart bood .
vali dar kol kare khobi shod . faghat khastam ino begamo az tamame doostan ke nazar dadan tashakor konam .
hamegi movafagh bashid .

Patris Net

Member
سلام
دیر رسیدم ......
نظر: هر دوی کار هات قشنگ شده...
اولیه خفنه و دومیه هم ساده و شیک .
منتظر کارهای بعدیت هستم.
موفق باشی
یا حق

جدیدترین ارسال ها

بالا