كارت ويزيت من .

با سلام
دوستان اين كارت ويزيتيه كه واسه خودم زدم . چند تا كارت ديگه هم زدم . منتهي از اين خوشم اومد خودم .
اميدوارم شما هم نظرتون رو راجع بهش بديد تا اگه ايرادي داره بدونم . ممنون
مشاهده پیوست 10057

پیوست ها

• card.jpg
    card.jpg
    198 کیلوبایت · بازدیدها: 49
آخرین ویرایش:
چاپ

البته يك پرينت روي كاغذ ابريشم 150 گرمي ازش گرفتم . خيلي ناز شد .
اميدوارم خوب در بياد توي چاپ هم .

SME

Banned
قشنگ شده...
میشه هزینه چاپ روی کاغذ ابریشمی رو که گفتی رو بگی دوست عزیز؟

Hectorist

Member
به نظر من که خیلی خوب شده . وقتی چاپش کردی اون افکت های نورانی دور نوشته هات افتاد ؟؟؟

یه توضیحی هم درباره کاغذ ابریشمی بده . ممنون

با سلام خدمت دوستان

Hectorist جان
به نظر من که خیلی خوب شده . وقتی چاپش کردی اون افکت های نورانی دور نوشته هات افتاد ؟؟؟
یه توضیحی هم درباره کاغذ ابریشمی بده . ممنون
چاپ كه البته منظورم پرينت با پرينتر حرفه اي بود . Motion اسمم افتاده بود و همينطور هاله دور Web and Graphic Design . ولي Motion كنار Tel نيفتاده بود كه البته توي اين طرحي كه گذاشتم اينجا پر رنگ ترش كردم . يعني اوني كه ازش پرينت گرفتم كم رنگ تر بود .

كاغذ ابريشمي هم كاغذيه كه ضخيم تر و محكم تر از كاغذ معمولي و حتي كتد هستش . و رنگش بهتر در مياد . چون علاوه بر دستگاهي كه باهاش چاپ رو انجام ميديد نوع كاغذ هم تو رنگ بندي كارها تاثير داره .

SME جان
قشنگ شده...
میشه هزینه چاپ روی کاغذ ابریشمی رو که گفتی رو بگی دوست عزیز؟
قيمت عمده اش رو نمي دونم . ولي تمام رنگي A4 درمياد حدودا 2 toman . كه تقريبا 2 - 3 برابر چاپ روي كاغذ معموليه . كه البته علتش گروني كاغذش هست .

به نظرتون چه جوري چاپش كنم ؟ UV يا سلفون مات يا سلفون براق

ممنون كه نظر دادين . اميدوارم دوستان ديگه هم ما رو از نظراتشون بهره مند كنند .

خسرو جان ممنونم .
بچه ها اگه ميشه راجع به background كارت هم نظرتون رو بديد . با brush درستش كردم خودم .
ممنون از لطف همگي .

Mandana

Active Member
به نظر من اون قسمت مویی طرح به بقیه اش نمی خوره.اگه اون جا هم بجاش یه براش گرانج میذاشتی بهتر جواب میداد
موفق باشی

به نظر من اون قسمت مویی طرح به بقیه اش نمی خوره.اگه اون جا هم بجاش یه براش گرانج میذاشتی بهتر جواب میداد
موفق باشی
اتفاقا يك دونه هم اونجوري پرينت گرفتم . منتهي با اون قشنگ تر به نظر ميامد تو چاپ . به كسائيم كه نشون دادم همشون همراه با اون قسمت موئي رو بهتر نظر دادن .
البته من خودم هم قبل از پرينتش فكر مي كردم كه اينجوري كه شما ميگين بهتر ميشه منتهي برعكس شد . D:

بک گراندش خیلی قشنگ شده مخصوصا رنگش حرف نداره فقط من فکر می کنم که فونتی که انتخاب کردی به حال و هوای کارت نمی خوره . ولی در کل حرف نداره
280.gif

راستی بقیه کارت هایی رو هم که زدی بذار . فکر کنم اونام به همین قشنگی باشن. موفق باشی
279.gif

كارت قبليم

راستی بقیه کارت هایی رو هم که زدی بذار . فکر کنم اونام به همین قشنگی باشن. موفق باشی
اين كارت قبليمه كه چاپ شد . منتهي آدرس سايت و ايميل رو نداشت . به خاطر همين تصميم گرفتم يكي ديگه بزنم . كارت هايي رو هم كه جديدا زدم رو هم بعدا مي زارم ببيني دوست عزيز .
card.jpg

Mandana

Active Member
نه عزیزم.نگفتم خالی بذارین.گفتم براش گرانج مشکی بذارین همون تیکه رو.زیاد از لحاظ فرم تغییر نکنه اما بهر حال به نظر من مو ! اونجا یک مقدار تابلوه
اما خوب دوستان شما هم نظرشون محترمه
موفق باشی گلم

Hectorist

Member
کارت دومت هم جالبه. اصلا معلومه که کار مال تویه . البته کسی که کارت اولی رو دیده باشه یه همچین حرفی رو میزنه .

میگم ماندانا این استعفا دادیم ، همگی مواظب خودتون باشید یعنی چی ؟؟؟

آخرین ویرایش:
mandana_ns عزيز قصدم جسارت به نظر شما نبود . فقط منظورتون رو متوجه نشده بودم .

Hectorist جان از نظرت هم متشكرم .

وای کار دومت هم خیلی قشنگه . کلا ذهن خیلی خوبی داری و ایده ها ت هم قشنگن . خیلی خوب فضاهای خالی را پر کردی . دوست خوب منتظر کارهای بعدیت هم هستیم . موفق باشی.

وای کار دومت هم خیلی قشنگه . کلا ذهن خیلی خوبی داری و ایده ها ت هم قشنگن . خیلی خوب فضاهای خالی را پر کردی . دوست خوب منتظر کارهای بعدیت هم هستیم . موفق باشی.

ممنون . سعي مي كنم كارهاي بيشتري بذارم . البته من با يك user ديگه از 2 سال پيش عضو مجيد آنلاين بودم ولي رمزعبورش رو يادم رفته بود و اين user را ساختم . منتهي اين اولين پستم بود در طول اين 2 سال . :-?

خسرو جان ممنون . منتهي من كار دوم را همينجوري گذاشتم ، چون يكي از دوستان گفته بود كه نمونه كارت هاي ديگه رو هم بذارم . كارت سفيده چاپ شده و ديگه عمرش به پايان رسيده :lol: :D .

اصل نظر سنجي روي قرمزست .
چرا هيچ كس راجع به نوع چاپ نظر نمي ده ؟ :cry: :sad:

جدیدترین ارسال ها

بالا