كارت ويزيت من به سبك grange

سلام :cool:

اين كارت ويزيت جديدمه:) ميخواستم نظر شما رو در موردش بدونم :rose:

i238204_mycart.png

javadmagic

خسته شده دلم از زمونه.
سلام
سعی کن یک تجدید نظر در مورد کارت بکنی، چون بیشتر از کارت ویزیت شبیه پوستر شده!
کیفیتش هم یک مقدار پایینه.
موفق باشیــ.

• Like
Reactions: SPD

hamid

Well-Known Member
جالب نیست کیفیت خیلی پایینه
اگه از پترن مورب ریز تر با اوپاسیتی کمتر استفاده کنی جا این پترن فعلی خیلی بهتر میشه

SPD

Member
اصلا جالب نیست واسه یه کارت ویزیت . بخصوص اون Shodow هایی که به عکس و فونت ها دادی ..

ترکیب بندیش زیاد با معنا نیست .

:rose:

hhhhaaaa

Member
کارت ویزیت هرچی کم رنگ و لعاب تر باشه زیباتر در میاد ، در مورد فونت و استایل ها تجدید نظر کنی فک کنم بهتر بشه دوست عزیز:wink:
موفق باشی :rose:

MohammadGh

Well-Known Member
بايد روش كار كني
فونتي كه براي " masoud ... " گذاشتي شايد بعد از چاپ خوب درنياد
اين خط هاي مورب رو اگه كم تر كني بهتر ميشه
موفق باشي

majid_a95

Active Member
سلام
همونطور که دوستان گفتن این اندک کیفیتی رو هم که داره بعد چاپ از دست میده!:shock: به نظر من اگه هاشورهای روی "masoud design" رو برداری و یکم بعد بهش بدی "کلا روی متن بیشتر مانور بدی:green:" خیلی بهتر میشه و همچینین پترن هاشورت زیاد جالب نیست خیلی بهتر میتونه باشه :rose: موفق باشی:rose:یاعلی

rayka

Well-Known Member
رنگ طلایی شاید توی چاپ جالب در نیاد بیشتر شبه اتیکت پوشاک شده و رنگ و بوی ایرانی نداره از نظر دوستان دلسرد نشو عزیز بچه ها فقط قصد کمک دارن و فکر کن کارتی که قراره چاپ بشه باید دست یکی از ما برسه و خوشمون بیاد تا بتونیم به عنوان یه گرافیست کارامونو بدیم شما انجام بدی پس سعی کن با نظر مخاطب عمل کنی تا موفق باشی منتظر کاره اصلاح شدت هستم خسته نباشی بهرحال واسه اینم وقت گداشتی
و یک نکته دیگه برای نشانی اینترنتی از این دامنه های رایگان استفاده نکن چون ممکنه بعدا واست مشکل ایجاد کنه اکثر اینا مدت محدودی سرویس میدن و بعد برای تمدید دامنه نیاز داری پول بدی که چون این سایت ها خارجی هستند واسه پرداخت دچار مشکل میشی یه دامنه ملی زیاد هزینه نداره 4-5 تومن هست . هم کلاس کاریت میره بالا و هم اینکه سایتت حالت رسمی پیدا میکنه البته قصدم فقط راهنمایی بود قصد جسارت نداشتم ببخشید

آخرین ویرایش:

main

Well-Known Member
کار خوبی شده ولی فک کنم پترن خعلی بی کیفیته.
موفق باشی :rose:

Saeed

Well-Known Member
بعد از چاپ فونت و لوگوت بهـ احتمال زیاد فکر نکنم بهـ همین حالی کهـ میبینی در بیاد .. !! :rose:

موفقیت .. !!

جدیدترین ارسال ها

بالا