كارت ويزيت داغ داغ

30min

Banned
من با SPD موافقم .
چیدمان نستعلیق خوب کار نشده ... اگر هم قصد سنت شکنی داری طور دیگه ای حروف رو بچین مخصوصا نزدیک کردن نقطه ها به این صورت به حروف از زیبایی های این خط کاسته .
اگر اون رو کنار بزاریم کار شیک و دلنشینی شده و رنگ بندی خیلی خوب و متناسب با موضوع هستش .
موفق باشی آواتار ! :wink:

kamifa1986

Well-Known Member
مرسي از نظرات همه اساتيد - :green:

در مورد كلمه آشپز راستش من خودم -

اصلاً از چيدمان نقطه ها خوشم نمياد -

اين لوگويي بوده كه خودشون به من دادن -

و گفتن نقطه هاش همينجوري باشه -

black-dragon عزيز پشت كارت همين -

رنگبنديه و متن خالي و هيچ كار گرافيكي روش نشده كه بذارمش اينجا -

بازم از همه دوستان متشكر با سه شاخه گل :rose: :rose: :rose:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
سلام
تبریک میگم
کار خوبی شده
ولی به نظر من رنگبندی میتونست گرم تر باشه
اما در کل previwe رو خوب اجرا کردید :rose:
موفق باشید

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.خوبی؟

کار خیلی خوبی شده. ایده ماله خودته یا از جایی کمک گرفتی؟

دود رو چجوری ساختی؟

rayka

Well-Known Member
دوست من کارت خیلی قشنگ ولی از اونجایی که کارت ویزیت برای مشتری هست تا بتونه اونو جذب بکنه من با المان هایی که بکار بردی حس یه چیزی که به غذا مرتبط بشرو احساس نکردم البته بگم این تنها نتیجه تکسر سلیقه هست شاید دوستان دیگه ای حس رو از کار شما بگیرن به هر حال کاره جالب و ایرانی شده منظور آب و رنگ ایانی داره تبریک میگم

MeyGraph

دستیار مدیر انجمن گرافیک وکتوری
از رنگ بندیش خوشم امد.

کارت قشنگی شده فقط تهیه و توزیع کوچیکه...

آفرین ، موفق باشی.

bitaroos

Member
جیگر شده

رنگش هم جیگریه فکر کنم بخاطر همین جیگر شده
راستی اونجا جیگر هم می پخن یا نمی پخن؟

kamifa1986

Well-Known Member
سلام.خوبی؟

کار خیلی خوبی شده. ایده ماله خودته یا از جایی کمک گرفتی؟

دود رو چجوری ساختی؟

عارف اين تو هستي؟ (همون شكلكه كه مغرش ميپره) -

چه خبرا؟ -

آره ايده و اجرا از خودمه -

اون دودا براشه پيدا كنم لينكش ميكنم -

مرسي از نظرت -

kamifa1986

Well-Known Member
دوست من کارت خیلی قشنگ ولی از اونجایی که کارت ویزیت برای مشتری هست تا بتونه اونو جذب بکنه من با المان هایی که بکار بردی حس یه چیزی که به غذا مرتبط بشرو احساس نکردم البته بگم این تنها نتیجه تکسر سلیقه هست شاید دوستان دیگه ای حس رو از کار شما بگیرن به هر حال کاره جالب و ایرانی شده منظور آب و رنگ ایانی داره تبریک میگم

آره حق با شماست - بيشتر به اين فكر كردم كه داغ بودنو نشون بده - لطف كردي نظر دادي

kamifa1986

Well-Known Member
واقعاً از لطف و نظر همه دوستان ممنون -

اميدوارم با نظرات خوب شما كار بعدي رو بهتر بزنم -

همه موفق باشيد

Mr.Doosti

Active Member
کار زیبایی شده دوست عزیز.............تبریک میگم.
فقط امیدوارم تو چاپ خوب در بیاد که بعید می دونم خوب در بیاد!!!!!!!!

komeyl_beyk

Member
قشنگ شده
اگه من مي خواستم كار كنم يك نمادي از آشپزخانه هم مي ذاشتم!

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
کارت خیلی خوبی شده جای تبریک داره.

البته من 2 تا نظر کلی دارم. یکی اینکه اون هاشور توی زمینه رو بردارید. دلیلش اینه که این هاشور توی طرح فعلی و چیزی که ما
توی نت میبینیم خیلی زیباست. ولی موقع چاپ نه تنها این هاشور اصلا دیده نمیشه بلکه باعث تار شدن زمینه میشه!
کلا اصول چاپ با اصول نمایش توی مانیتور خیلی فرق داره. که این اصول وقتی فهمیده میشه که طراح کار چاپی انجام داده باشه.

مورد دوم هم نوع فونت هست. بنظرم از خط نستعلیق بهتر میشد توی کارت استفاده کرد. مخصوصا چیدمان حروف که بنظرم از نظر
خط الرسم یه کمی ایراد داره.

ولی در کل استایل کلی کارت رو خیلی دوس دارم. خلوت و شیک هست.

kamifa1986

Well-Known Member

البته من 2 تا نظر کلی دارم. یکی اینکه اون هاشور توی زمینه رو بردارید. دلیلش اینه که این هاشور توی طرح فعلی و چیزی که ما
توی نت میبینیم خیلی زیباست. ولی موقع چاپ نه تنها این هاشور اصلا دیده نمیشه بلکه باعث تار شدن زمینه میشه!
کلا اصول چاپ با اصول نمایش توی مانیتور خیلی فرق داره. که این اصول وقتی فهمیده میشه که طراح کار چاپی انجام داده باشه.

مورد دوم هم نوع فونت هست. بنظرم از خط نستعلیق بهتر میشد توی کارت استفاده کرد. مخصوصا چیدمان حروف که بنظرم از نظر

مرسي از نظرت

:rose:

kamifa1986

Well-Known Member

مرسي از نظرت

:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا