كارت ويزيت بنده

sinart

Member
سلامُ عليكم برو بچ عزيز.
چندي پيش يه كارت زدم گفتم بزارمش واسه نظر سنجي كه هم دوستان يه ايده اي ببرن و هم خودم به نظرتون احتياج دارم. البته اساتيد جسارت نباشه ها ...
:cool::cool:

پیوست ها

• 04.jpg
    04.jpg
    320.7 کیلوبایت · بازدیدها: 82

MOSTAFA

کاربر فعال
از لحاظ دیزاین و چیدمان خوب کار شده، فقط رنگ بندی پشت کارت با جلوی کارت خیلی هماهنگ نیست
اون مربع قهوه ای مرکز کارت رو هم برش داری بهتره...
اما بقیه ی اجزا خوب شدن
موفقیتـ:rose:

سلامسینارت

رابطه جلو و پشت میتونه تقویت بشه.
نقطه ها رو تو نستعلیق با دقت بیشتری بچین. این مرحله با همه سادگیش خیلی مهمه.
یه جورایی مختصر مفیده
من فکر میکنم بهتر میشه تمومش کرد. انرژی درونیش کمه!
با این حال جالبه

یا علی

Saeed

Well-Known Member
شماره تلفنی که روی کار نوشتی + متن طراحش روی کارتت رو خراب کرده ! نوشته خالی باشه ،

خیلی تمیز تر و قشنگترهـ ...

پشت کارت هم خوب شده ولی بشخصه با درج آدرس بلاگ مخالفم ! :دی

موفق باشی ...

moslancer2

Member
طرح خوبیه دوست عزیزم... اتفاقا بعضی مواقع دوگانگی بعد از چاپ خوب در میاد به شرطی که رنگی که بعد از چاپ در میاد همین باشه...
از نظر شخصی اگر بخوای فقط با نوشته نستعلیق مشکل دارم و متون... میتونی ظرافت بیشتری بهش بدی و یا با خط شکسته بنویسی کلا من فقط با نوشته و متون کمی نظرم به عوض شدنه (سوای شماره تلفن و متن طراح و گرافیست):rose:

tuchak

Active Member
سلام. کار خوبی شده ولی به نظرم در کل نقص هایی رو داره که اگه رفع بشن خیلی قوی تر و منسجمتر میشه اونم واسه یه گرافیست! اول اونکه تیتر اصلیت از نظر ترکیب و همچنین خوانایی مشکل داره که بهتره یه تجدید نظر در مورد اون بکنی، ولی اینکه از رنگ زرد استفاده کردی اون رنگ خلاقیت هست بهت تبریک می گم!
دوم اینکه متن طراح و گرافیستت از نظر قاصله بین حروف رعایت نشده چون نرم افزارهای که ما داریم بر اساس فونت های لاتین طراحی شده اند پس بهتره فاصله بین حروف رو کم کنی تا منسجم تر بشه!
سوم اینکه نیازی نیست اونقدر شماره تلفنت بزرگ باشه!
چهارم
اگه کسی بخواد زنگ بزنه هر اندازه که باشه دیده میشه! در اصل جای سوتیترت باید طراح و گرافیست میومد که اینجا شماره موبایل شده سوتیتر!
پنجم در مورد پشت کارتت که روی کارتت به نسبت پشت خیلی بهتر شده!
در مورد پشت کارت هم همینجور! اونجا ها هم متنهات باید اولویت دار می شدند! مثلا "مجری انواع طرحهای تبلغاتی" باید بزرگتر و در نتیجه بقیه متن هات در اولویت بعدی! و
ششم
بهتر بود که واسه متنت از بالت ها استفاده کنی مثلا " ..برپایه html و.." این بعنوان یه خدمت به نظر میرسه در صورتی که ادامه سطر قبلش هست!
هفتم اینکه لدینگ و کرنیگ کارت رعایت نشده تو پشت کار! همچنین ایراد کلی که به کارت وارد اینه که که یه انسجام کلی نداشتی تو کارت، از چن حالت مختلف استفاده کردی روی کارت وسط چین و زیر متن راست چین و پشت کارت چپ چین! این تو کارت تو بیانگر سردرگمی و عدم کنترل متن و رو داره!
و هشتم هم اینکه بهتره یه راه ارتباطی بین روی کارت و پشت کارت ایجاد میکردی از نظر رنگ و گاهی دوتا خط رابطه بین اونها میشه... موفق باشی دوست عزیز:rose:

sinart

Member
ممنون از همتون.راستش الان كه حرفهاي شما رو شنيدم ميبينم واقعا يه جاهاي كار ميلنگه.:?:
نظراتتون خيلي به كارم اومد.بازم تشكر ....:rose:

R-med

Well-Known Member
کار خوبی شده
فقط به گفته ی اساتید دوگانگیه رنگ داره
اگه شما میخوای رنگش رو حفظ کنی من یه پیشنهاد دارم . البته شخصیه ها
وکتور گلی که سمت قسمت آبی هست رو به سمت قسمت سفید هم اضافه کن . دوباره رنگش رو جوری تنظیم کن که با وکتور پشت صفحه تضاد داشته باشه

mayapower

Well-Known Member
سلام
به نظرم رنگ رو و پشت به هم نیایند همی
ولی خوب نوع چاپش و نمیدونم ولی براق باشه قشنگ میشه

یا علی

Mj

Well-Known Member
راستش از نظر رنگ بندی فقط طرف آبی کار رو پسندیدم
به نظرم خیلی هماهنگی تو کارت وجود نداره
ولی روی آبی کار قشنگ شده
خسته نباشی