كارتوني كردن عكس با فيلتر ؟!

moejeze2007

Member
با سلام مي خواستم ببينم فيلتري هست كه بشه باهاش عكس رو كارتوني كرد قبلا يه تاپيك زده بودم منتها اون واسه وكتور كردن بود اما زياد به كارم نيومد چون وقت گير بود چيزي كه من مي خوام يه چيزي ويه مايه هاي اين عكس هستش همش :-?

اميدوارم منظورمو درست رسونده باشم !

پیوست ها

• My_Cup_Of_Tea___Whats_yours__by_JawKAtaNa.jpg
    My_Cup_Of_Tea___Whats_yours__by_JawKAtaNa.jpg
    171.9 کیلوبایت · بازدیدها: 21
آخرین ویرایش:

mahoo painter

مدیر انجمن گرافیک وکتور
با سلام مي خواستم ببينم فيلتري هست كه بشه باهاش عكس رو كارتوني كرد قبلا يه تاپيك زده بودم منتها اون واسه وكتور كردن بود اما زياد به كارم نيومد چون وقت گير بود چيزي كه من مي خوام يه چيزي ويه مايه هاي اين عكس هستش همش :-?

اميدوارم منظورمو درست رسونده باشم !

من عکسی نمیبنم میشه مجدد اپ کنید

moejeze2007

Member
من عکسی نمیبنم میشه مجدد اپ کنید

فكر مي كنم درست شد مي خوام يه چيزي باشه مثل فيلتر stamp اگه ديده باشيد منتها اون فقط با دورنگ كار مي كنه اما من مي خوام همه رنگها خودشون باشن فقط مثل نقاشي يا كارتن باشند ممنون

rezasadeghi

New Member
سلام دنبال عكسهاي با كيفيت از شخصيت هاي كارتوني مي گردم اگه كسي داره لطف كنه ممنون ميشم.

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
این عکسی که من دیدم بنظرم دیجیتال پیتینگ هست. یعنی خود طراح از اول اون رو طراحی و رنگ آمیزی کرده.

سلام دنبال عكسهاي با كيفيت از شخصيت هاي كارتوني مي گردم اگه كسي داره لطف كنه ممنون ميشم.

برای درخواستتون اول جستجو کنید و اگر چیزی پیدا نکردید توی یه تاپیک جدا سوالتون رو مطرح کنید.

moejeze2007

Member
شايد عكس كه من گذاشتم خوب نبوده يه عكس بهتر پيدا مي كنم ميذارم بيشتر منظورم رنگهاي اين عكس بود مي خواستم رنگهاي عكس اينطوري بشن
ممنون

Mandana

Active Member
چرا از کات آوت استفاده نمی کنین؟ به نظره می که نتیجه ی خیلی خوبی میده می خیلی جاها ازش استفاده می هاینم.اینجاست اون فیلتر:
Artistic> Cutout
در انتها هم فقط کافیه خودتون با ابزار pen tool خط مشکی بکشید دور اش.اگر هم تبلت داشته باشید که دیگه کلی راحت تر میشین :D

فیلتر Poster Edge هم خوب جواب میده به نظرم.فقط باید مقداره posterization رو کم کنین:)
همین دیگه
موفق باشی:rose:

moejeze2007

Member
ممنون ماني اما اينها رو امتحان كرده بودم احتمالا فيلتر ديگه اي كه نيست ؟؟؟؟ غير از فيلترهاي خود فتوشاپ منظورم eye candy اينهاست

newdelta

Member
اگه میخوای همونطوری طبیعی به نظر برسه تنها را وکتوره و استفاده از ابزار pen tool و بس

جدیدترین ارسال ها

بالا