كارتهاي اينترنتي ((به مناسبت سومين جشنواره كارتهاي اينترنت و تلفن))

خوب ديگه بسه تعريف كردن
باز من و انتقاداتم اومديم
مهرداد جان بسياري از تصاويري كه شما به عنوان پس زمينه اصلي براي كارتها انتخاب كردي رو من قبلا ديده بودم
البته بگم كه با اين وجود طرح ها عالين

spsgorgan

Active Member
۩mohammad۩ گفت:
خوب ديگه بسه تعريف كردن
باز من و انتقاداتم اومديم
مهرداد جان بسياري از تصاويري كه شما به عنوان پس زمينه اصلي براي كارتها انتخاب كردي رو من قبلا ديده بودم
البته بگم كه با اين وجود طرح ها عالين
به نظر من بازي با تصاوير هم خودش يه هنره .

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
طرحهاي مهرداد رو من قبلا ديده بودم و هميشه ميخواستم بدونم كار كي ميتونه باشه؟
حالا خيلي خوشحالم كه اينو ميدونم.
يه نكته جالب اينكه من براي رفاتك يه تيزر تلويزيوني با همين طرحهاي مهرداد ساختم اما نميدونستم طرحهاي مهرداده. موضوع ماله يك سال پيشه.
طرحهاي محمد هم خيلي باحاله و دمش گرم.
موفق باشيد.

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
راستي .... در اولين فرصت طرح كارتهاي اينترنتي مهر رو كه خودم كار كردم براتون ميذارم.
موفق باشيد.

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
اينم از سري اول كارتهاي مهر كه سال 82 طراحي كرده بودم.
دو سري ديگه و يه سري مكمل براي سري اول هم هست كه سر فرصت....
موفق باشيد. :wink:

Mandana

Active Member
بابا كار همه تون باحاله.كار شما هم مهدي جان خيلي توپه.انفاقا من از طرحهاي روي كارتهاي مهر خيلي خوشم مياد.ولي هميشه فكر ميكردم كارتها رو حاضري از يه جا پيدا ميكنن و روش يوزر و پسوردو مينويسن.خداييش ايرون ما خيلي هنرمند داره ما خبر نداشتيم.خيلي توپ بود.ممنون

سلام
بنده آقا مهرداد رو خيلي خوب توي شركت رفاتك مي شناسم بايد بگم كه كارشون خوبه ولي متاسفانه ايشون اكثر طرحاشون تكراري هستن

البته ببخشيد!

Mandana

Active Member
خوب حتما طرح جديد بهشون ندادين.اينكه نشد دليل!بايد يه موضوع خوب پيدا كنن تا طرحي بزنن يا نه؟

به نظر من توي طرح هاي محمد اون عكس مجسمه خيلي زيبا دور برداري شده ولي يك كمي اطرافش شلوغه

منظور من اين بود كه شما فقط از يك سري عكس تكراري استفاده كردي و روي اون يه تكست نوشتي همين نه بهش مي شه گفت طراحي نه مي شه گفت كه طرحهاي زشتي هستن چون عكس هاش قشنگن!

بازهم بگم منظور من انفقاد از شما نبود(مهرداد) بلكه از سبكي هست كه الان جا افتاده

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
ممنونم از نظر مفيدتون.
خودمم فكر ميكنم سري دوم از نظر تنوع رنگي بيشتر مورد پسند مشتري قرار ميگيره.
بازم ممنون
موفق باشيد.

جدیدترین ارسال ها

بالا