كاتالوك صنايع چوب آستان قدس رضوي
explosion Banned Oct 10, 2009 #2 خیلی خوب شده دوست عزیز . زیبایی در سادگی است و البته کارتون خیلی شیک شده . اگر سایز بزرگتر بزاری برای دیدن جزئیات خیلی خوب . موفق باشی .
خیلی خوب شده دوست عزیز . زیبایی در سادگی است و البته کارتون خیلی شیک شده . اگر سایز بزرگتر بزاری برای دیدن جزئیات خیلی خوب . موفق باشی .
AliReza Bahrami مدیر انجمن Oct 10, 2009 #3 سلام اين كار هم زيبا شده كه قبلا توي دوينت آرت گفتم موفق باشي
flashpro کاربر فعال Oct 10, 2009 #5 سلام دوست من تخصص اصلي من طراحي سي دي هاي چند رسانه اي(cd catalogue ) هست. اما گرافيك چاپي هم كار ميكنم
سلام دوست من تخصص اصلي من طراحي سي دي هاي چند رسانه اي(cd catalogue ) هست. اما گرافيك چاپي هم كار ميكنم
alionline1366 Active Member Oct 10, 2009 #6 خيلي خوب شده چيدمان المان ها و بيس كار رو دوست دارم و همچنين رنگبندي با موضوع خيلي خوب همخواني داره بهت تبريك ميگم
خيلي خوب شده چيدمان المان ها و بيس كار رو دوست دارم و همچنين رنگبندي با موضوع خيلي خوب همخواني داره بهت تبريك ميگم
H-M-P Member Oct 10, 2009 #8 این کارتون رو بیشتر از بقیه من پسند کردم ... میگم کاش همشو تو یه تاپیک میزدی که این همه گیج و ویج نشیم :d بازم ممنون و موفق باشید ...
این کارتون رو بیشتر از بقیه من پسند کردم ... میگم کاش همشو تو یه تاپیک میزدی که این همه گیج و ویج نشیم :d بازم ممنون و موفق باشید ...
Erfan Well-Known Member Oct 10, 2009 #9 سبک جالبی دارید، بهتون تبریک میگم دوست عزیز؛ ممنون میشم در تاپیک های آینده تصایر رو با حالت Thumbnail بذاری ممنون میشم. اینجوری تاپیک زودتر لود میشه.
سبک جالبی دارید، بهتون تبریک میگم دوست عزیز؛ ممنون میشم در تاپیک های آینده تصایر رو با حالت Thumbnail بذاری ممنون میشم. اینجوری تاپیک زودتر لود میشه.
explosion Banned Oct 10, 2009 #10 ای بابا . عرفان جان من چند بار تذکر بدم به شما برای پست های تکراری ؟! شما Ban میشید متاسفانه !