تغییرات فایل 1 قیمت

سلام به اساتید ادیوس
من چند تا پروژه ادیت فیلم جشن گرفتم میخاستم بدونم برای ادیت بک فیلم از کپچر تا ادیت دستی بدون استفاده از کلیپ آماده بخشهای مختلف
کلیپ آرایشگاه داماد-عروس- کلیپ گل فروشی- کلیپ های فضای باز-کلیپ مسیر-و خود داخل مجلس که بخشی قابل میکس و بخشی هم نیست و اختیاریه
چقدر باید هزینه بگیرم البته میدونم تعرفه خاصی نداره ولی من قبلا مثلا دو سه روزی وقت میگذاشتم که به ساعت میشد 48 ساعت به سورت یک تیک الیته نه اینه که 35ساعت رو یه سر ه کار کنم در کل 3 الی چهار روز وقتم رو میگرفت و من پنجاه تومان میگرفتم بعد اومدم حساب کردم این همه وقت بگذاری برای پنجاه تومان ترسیدم که خودم دارم سر خودم کلا میگذارم و قیمت رو کم میگم دوستان قیمت چطوریه چقدر باید بگم یه تعریف جامع به من بگین پروژه گرفتم دوباره قیمت الکی ندم

چون از یکی شنیدم که فتوشاپیست بود برای یک کاتالوگ ساده که دو ساعت وقت میبره 30هزارتومان میگیره اون وقت من ادیت فیلم 48 ساعت یا حالا بیت 30تا 48 ساعت چقدر باید بگیرم
در صورتی که دستی بدون کلیپ آماده کار کنم
در صورتی که با کلیپ آماده کار کنم
در اصفهان یا تهران یا هر جا-کاری هم به جا و مکان نداشته باشیم
ممنون

راستی من تدوسن سینمائی هم خوندم با اصوب تدون آشنا هستم برای تدوین فیلم چطور

آخرین ویرایش:

hosein0251

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
قطعا وقت زیادی می گذاری برای کاری که خیلی کمتر از 1 ساعت و یه تدوین خیلی روتین و ساده نیاز داره .
نمی خواهی که VFX خیلی حرفه ای کار کنی رو پروژه که .
پس تدوین یه همچین کاری فکر نکنم بیشتر از 7-10 ساعت با افکت و .. کار ببره .
فکر کنم تو هم مثل من تو کارهات خیلی وسواس داری .
البته این وسواس خیلی هم خوبه ولی سعی کن برای کاری وسواس زیادی بخرج بدی که ارزش داشته باشه و هزینه خوبی هم دریافت کنی.

درکل اگه تازه وارد این کار شدی . معمولا چند تا کار که بزنی دستت میاد و خیلی سریعتر می تونی کار رو تموم کتی .

قیمت هم بستگی به شیک بودن کار و .. داره .
ولی به نظرم می تونست تا دو الی سه برابر قیمتی که دریافت کردی هم بگیری که دیگه بازم بستگی به نوع صحبت با مشتری و ... داره

موفق باشی دوست من :green:

قانع

خوب این فیلم هایی که من کار می کنم 5 حلقه فیلم تقریبا یک ساعت و نیم هست که جمعا میشه تقریبا هشت ساعت با کپچر و نمیدونم مونتاژ کلیپ های که دستی هست بیشتر از هقت هشت ساعت کار میبره چون من فقط کات نمیزنم با ضرب آهنگ رنگ و عوض میکنم نمیدنم صحنه های آهسته رو توی موسیقی در میارم و موسیقی رو مارک میکنم که ریتم تند و کند آهنگ راپیدا کنم تا فیلم اهسته و تند کنم رنگ فیلم رو اصلاح میکنم تا حد بسیار زیادی مث لکلیپ آماده کار میکنم اما جنگولک بازی توش در نمیارم مثلا توش انیمیشن بندازم و سه بعدی توش در بیارم و این حرفا نمیدونم شاید این نظر من هم اشتاه باشه که از سه بعدی و نمیدونم بک انیمیشن استفاده نمیکنم من برای همچیم کاری چقد باید بگیرم
من تازه کار نیستم یه ساله دارم تو این زمینه کار میکنم و لی قیمت رو نمی دونم
و از کلیپ اماده استفاده نمیشه کرد چون این جور کارا فضای باز و اریشگاه و ... نمی خوره هر چقدر هم که و کلیپ آماده به سلیشون نمی خوره
آیا شما خودتون توی این زمینه کار می کنین به چه شکلی کار میکنید کلیپ آماده - دستی

آخرین ویرایش:

hosein0251

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
من تو این ضمینه کار نکردم
اما دوستانی دارم که تو این ضمینه هستند و دورادور آمارش رو دارم .
با این شرایط که شما دارید و ذکر کردید . و با توجه به اینکه تو اصفهان هستید ، قطعا کم توقع هستید .
قیمت ادیت و افکت متوسط به بالا در جشن عروسی رو تایم 90 دقیقه با کیفیت و متد قابل قبول و خوب 70- 150 تومان می تونه باشه . (البته کاملا توافقی و ... )
ولی مثلا برای ادبت و VFX یه کار حرفه ای تر مثل ویدئو کلیپ حرفه ای که حدود 4 دقیقه هست . خیلی متفاوت تر و البته بسیار حرفه ای و .. هست . تا چند تومان هم میرسه .

:wink:

سلام دوست عزیز میتونی ادرسی تلفنی از این دوستانت به من بدی تا ازشون مشاوره ای بگیرم
در اصل تخصص من ویژوال افکت و فیلم سازی هست اما به دلایلی نتونستم تو این زمینه شروع به فعالیت کنم
ممنون میشم
محدوده من اصفهان هست

mnh40

Well-Known Member
دوست عزیز اگه بخوای اینجوری کار کنی که به هیچی نمیرسی :-?اول اینکه اگه یک سالی هست که داری این کارو میکنی پس باید دستت تو ادیت تند باشه البته من خودمم تو کارام زیاد وسواس دارم شاید برای اینکه یه کلیپ 5 دقیقه ای بخوام بسازم یک روز وقت براش صرف کنم ولی این کارو برای اون مشتری انجام میدم که قدر کار منو بدونه و بدونم که ارزش برای فیلمش قائل هست و پول بده هم هست :oops:ولی اگه بدونم خسیس بازی در میاره یه فیلم90 دقیقه ای عروسی رو فقط براش 7 ، 8 ساعت بیشتر وقت نمیذارم و چند تا افکت بین فیلماش میزارم و خداحافظ :cool:ولی برای کسی که ارزش قائله روش وقت زیاد میزارم و پول خوبی ازش میگیرم در کل تو باید حساب کنی ببینی اگه برای یه فیلم 5 روز وقت میزاری و 50 هزار تومان میگیری یعنی میشه در ماه سیصد هزار تومان تازه باید ازش پول برق و مالیات و هزار کوفت و زهر مار دیگه :mad:..... رو هم ازش کم کنی فکر کنم میشه ماهی 200 هزار تومان پس نتیجه میگیریم اگه بری دست فروشی کنی درآمدت بیشتر میشه و چشمتم درد نمیکنه و ضفیف نمیشه &gt;|&lt;

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
سلام دوست عزیز

ظاهراً شما هم مثل من می مونید و خیلی مشابه هستیم در مورد قیمت هم پیام بزنید تا با هم صحبت کنیم ما خودمون آتلیه داریم

جدیدترین ارسال ها

بالا