قیمت گزاری کارهای دانشجویی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
سلام به بروبکس سه بعدی مکس
من یه مشکلی دارم در مورد قیمت گذاری کارهام برای قشر فرهیخته ی جامعه( دانشجوها)... خب من بابت مثلا یه پروژه ی مثل کار زیر به دانشجو قیمت 120000 دادم و دیدم که برق از سرش پرید...در صورتی که برای کار وقت و انرژی میزارم و هیچ وقت دوست ندارم کار مبتدی چه برای پیمانکار و چه دانشجو بسازم... و توی کارای دیگه هم همینطوره.... نرخ قیمت گزاری برای مکس برای دانشجویی و شرکتی بر چه اساسه و براتون یه دونه از رندرای اخرین کارم رو گزاشتم و خودتون یه چرتکه بندازید ببینید بابت همین کار چقد باید مبلغ میگفتم به دانشجو که منصفانه باشه؟

http://uploadax.com/images/17107015309018120870.jpg

سلام کارت خیلی قشنگه و زیباس به نظر من کارت خیلی بیشتر از این ارزش داره من توی شهرستان شاهرودم و اینجا برای این کار حدود 500 تا 600 میگیره تازه شما خیلی بهش پایین گفتی

حالا یک درخواست ازتون میکنم امیدوارم بهم جواب بدید من توی کار مکس یکسری مشکلات دارم اگر میتونید کمکم کنید برام پیغام بگذارید ممنونتون میشم

تو ایران انیمیشن و بازی سازی و کارای گرافیکی درامدی نداره . کار شما خیلی ارزش داره ولی کسی قیمت مورد نظر رو نمیده . باعث تاسف مملکتمون اینطوری

Sisili boy

Member
سلام. کار خیلی خوبی شده.
این که اصلا قیمت ها منصفانه نیست کاملا مشخصه...

ولی من البته به تعداد رندر هم بستگی داره ولی من این کار رو با حدود 8 رندر 250 تا 300 میگیرم تو قم. البته با شیت بندیش

سلام به همه
واقعا vfx منم نظر تو رو دارم....متاسفم به حال مملکت ک قدر زحمات ادم رو نمیدونن.... من از خیر پولش گزشتم اما انتظار این رو داشتم که دانشجو لاقل یه تشکر خشک و خالی هم که شده ازم کنه تا خستگی از تنم بره تا بدونم نتیجه زحماتم دیده میشه ام متاسفانه با کمال اطمینان بم گفت که این کارو توی یه روز میشه ساخت پس چرا اینقدر میگید زحمت کشیدم برا ساختنش!!...حالا یا اون دانشجو مدلساز اورموشن بوده یا ...! من فقط یک روز طول کشید تا 10 تا رندر گرفتم براش 6 روز ساختنش زمان برد... الان به این نتیجه رسیدم که یه کار بی کیفیت با کار حرفه ای واسه یه دانشجو و حتی متاسفانه پیمانکارها برابری میکنه و هیچ فرقی براش نداره....خداشاهده اینطور انگیزه از ادم سلب میشه....بهتره یا اصلا کار نکنیم و یا همرنگ جماعت شیم و کارهای ساده بدون هیچ نورپردازی و متریال بسازیم تا لاقل اینطور عذاب وجدان نگیریم....شما اگه اکثر کارهای دانشجویی مکس رو ببینید به حرفم میرسید.....ببخشید که سرتون رو درد اوردم اما خب بعضی حرفا رو باید گفت واقعا ادم گاهی اوقات بش برمیخوره بابت بعضی رفتارها

در جواب sisily هم بگم که من 8 تا رندر نگرفتم بلکه 10 تا رندر 2048-1432 گرفتم و بش دادم +پست پروداکشن تک تکشون توی فتوشاپ

7alma

New Member
خيلي كم گرفتي
من كاري كه مي كنم در بدترين صورت كمتر از 200 نمي گيرم
ولي شماهم بهتر بود قبل از انجام كار در باره قيمت صحبتي مي كرديد تا برق از سرش نمي پريد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا