قیمت گزاری سایت خبری با Php

Rostamiani

Active Member
سلام
قراره یک سایت با موضوعات زیر طراحی کنم.ولی اصلا با قیمت ها آشنایی ندارم.لطفا راهنمایی کنید:
1.امکان نمایش و دسته بندی اخبار و محیط مناسب برای وارد کردن خبر توسط Admin
2.امکان عضویت در سایت
3.امکان پرسش سوال و پاسخ دادن به سوالات توسط کارشناس مربوطه
4.نصب کردن forum
5.دریافت کردن مقالات اعضا و نشان دادن آن ها در صورت تایید Admin
6.طراحی سایت با CSS و قابلیت تعیین Theme برای هر یک از اعضا به صورت جداگانه

غیر از قسمت فروم،بقیه قسمت ها با PHP و MySQL پیاده سازی می شوند.

YTERROR

Active Member
اگه کارت خوب باشه 1 میلیون اگه کارت معمولی باشه 500 تومان اگه کاراول یا دومته 300 تومان بستگی به سرعت عمل خودت داره و کیفیت کارت و مشتریت

موفق و پیروز باشید

Rostamiani

Active Member
اگه کارت خوب باشه 1 میلیون اگه کارت معمولی باشه 500 تومان اگه کاراول یا دومته 300 تومان بستگی به سرعت عمل خودت داره و کیفیت کارت و مشتریت

موفق و پیروز باشید
از جواب شما خیلی متشکرم
ممکنه بگین برای پشتیبانی معمولا چقدر هزینه می کنند؟
منظورم تغغییراتی هست که ممکنه بعدا ازمون بخوان براشون انجام بدیم

YTERROR

Active Member
معمولا بین 50 تا 70 تومان در ماه فقط برای پشتیبانی فنی نه به روز رسانی و اضافه کردن ماژول و ......

+ سعی کنید یک تبصره برای دریافت هزینه ساپریت هم داشته باشید که هزنیه ساپرت در دو فقره چک دریافت می شود

این طوری از اون نظر هم مشکل نمی خورین

موفق و پیروز باشید

Rostamiani

Active Member
آپلود کردن اطلاعات جدید سایت معمولا توسط چه کسی انجام میشه؟یک اپراتور ساده که باید توی یک محیط تحت وب اطلاعات رو وارد کنه یا طراح سایت؟
منظورم خبر ها و مقالات نیست! چون فکر می کنم برای اونا باید یک محیط کاربری ساده طراحی کرد.منظورم بیشتر جاهایی مثل معرفی سایت یا تصویر Banner و یا راهنمای سایت هست که ممکنه هر چند ماه یک بار نیاز به به روز رسانی داشته باشه.

اگه این کار ها رو طراح سایت انجام میده، برای هر بار Update باید دوباره هزینه کرد؟معمولا چقدر؟ایا باید این مبلغ رو در قراردار ذکر کرد؟

YTERROR

Active Member
نه دیگه اون میشه ساپرت مشتری

فقط در صورتی که ماژول اضافه بخواد مشتری یا یک امکان بیشتر از اون چیزی که در تحویل سایت نداشته شامل هزینه میشه

+ بزرگترین عامل موفقیت در هر کاری ساپرت و راه اومدن با مشتریه که این مسله خیلی وقتها ارزش و حاصل کار بیشتر از چند تومانی هست که در قبال انجام کار دریافت میشه کرد

موفق و پیروز باشید

Rostamiani

Active Member
آپلود کردن اطلاعات جدید سایت معمولا توسط چه کسی انجام میشه؟یک اپراتور ساده که باید توی یک محیط تحت وب اطلاعات رو وارد کنه یا طراح سایت؟
منظورم خبر ها و مقالات نیست! چون فکر می کنم برای اونا باید یک محیط کاربری ساده طراحی کرد.منظورم بیشتر جاهایی مثل معرفی سایت یا تصویر Banner و یا راهنمای سایت هست که ممکنه هر چند ماه یک بار نیاز به به روز رسانی داشته باشه.

اگه این کار ها رو طراح سایت انجام میده، برای هر بار Update باید دوباره هزینه کرد؟معمولا چقدر؟ایا باید این مبلغ رو در قراردار ذکر کرد؟
اكه ممكنه بكين قرار دادن اين امكانات توي كار طراحي سايت معموله يا نه؟

zoghal

Active Member
حرف از قرار داد اومد من یک قرار داد با یکی از شرکت های دولتی میبندم؟
میگن روش قرار داد ما مبنی بر مناقصه هست؟.
قرار داد کاملا یکطرفه هست.

به این صورت که مبلغ قرار داد یک میلیون و دویست هزار ریاد هست.

240 تومن رو اول به عنوان پیش پرداخت میگیرند و در مقابلش سفته هم میخوان

720 تومن رو بعد از تحویل کار (45 روزه) میدن

240 تومن رو برای حسن انجام کار به مدت سه ماه نگه می دارند.

جالب اینجاست که یک جک ضمانت به مبلغ کل قرار داد هم میخواند. اما حاضر نیستند در توضیحات چک توضیح داده بشه که برای ضمانت کئوم قرار داد هست

نظر و راهنمایی شما می تونه من رو خیلی کمک کنه

YTERROR

Active Member
دوست عزیز کارهای دولتی بیشتر از روی روابط هست یا جوری با شما رفتار میکنند که فراریتون میدن

بعنون مثال یکی از کارهای خودمو که مال سفارت ایران در قرقیز و اتاق بازرگانی بود توضیح میدم :

برای جلوگیری از مناقصه قرارداد رو مبنا به 500 تومان بستیم زیر 500 تومان مناقصه نمی گزارند :) از یک طرف ساپرت رو دو برابر کردیم

ولی برای کار شما با این شرایط به نظر من 1 تومان اون قدرا ارزش نداره که آدم بخواد این قدر با مشتریش راه بیاد :wink: و هیچ وقت قرارداد یک طرفه نمیشه آدم ببنیده چون دیگه قرارداد نمیشه دستور میشه

+ با یکم مذاکره می تونین به احتمال زیاد به تفاهم برسید چون قراردادهای دولتی معمولا پیش نویس ی چیزه مسول قرارداد یکیز دیگه میگه

موفق و پیروز باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا