قیمت کار

دوستان سلام
من با edius دو تا کار انجام دادم یکی 12 دقیقه یکی 27 دقیقه. فیلم تبلبغاتی برای یه شرکت هست که فیلم خام اولی از خودم بوده. کار خاصی روش انجام ندادم فقط افکت transition داره و آهنگ که خودم گذاشتم.
میخواستم بدونم حدود قیمت چقدر هست؟
اصلا منبع یا سازمانی هست که قیمت این کارها رو بده؟

mnh40

Well-Known Member
همه چیز دست خودت هست قیمت گذاری بستگی به کارت داره اگه خوب باشه میتونی پول بیشتری بگیری حالا هرچه قدر که روش کم کار کرده باشی :cool:

همه چیز دست خودت هست قیمت گذاری بستگی به کارت داره اگه خوب باشه میتونی پول بیشتری بگیری حالا هرچه قدر که روش کم کار کرده باشی :cool:
ممنون ولی یه حدود قیمت میخوام.
کار بدک نیست. نه خیلی عالی شده. نه خیلی چیپ. یه چیز معمولیه.
من خودم برا کار 12 دقیقه ای 300 تومن قیمت دارم که فکر میکنم زیاد هست

آخرین ویرایش:

pasargad-ir

Active Member
مجموع 500 بگیر

الان واسه یه فیلم عروسی که خیلی کار میبره 70 به بالا میگیرن

آخرین ویرایش:

mnh40

Well-Known Member
ممنون ولی یه حدود قیمت میخوام.
کار بدک نیست. نه خیلی عالی شده. نه خیلی چیپ. یه چیز معمولیه.
من خودم برا کار 12 دقیقه ای 300 تومن قیمت دارم که فکر میکنم زیاد هست

هیچ وقت ارزش کارت رو پایین نیار حالا هرچقدر هم که از نظر خودت کارت زیاد خوب نباشه چون در این صورت مشتری سوارت میشه :mad:اگه واسه کارت 300 قیمت گرفتی همون 300 رو بگیر حالا اگه فکر میکنی 300 واسش زیاده 250 رو حتما بگیر مگرنه کار خودت رو زیر سوال میبری:rose:

batlagh

Member
دوستان سلام
من با edius دو تا کار انجام دادم یکی 12 دقیقه یکی 27 دقیقه. فیلم تبلبغاتی برای یه شرکت هست که فیلم خام اولی از خودم بوده. کار خاصی روش انجام ندادم فقط افکت transition داره و آهنگ که خودم گذاشتم.
میخواستم بدونم حدود قیمت چقدر هست؟
اصلا منبع یا سازمانی هست که قیمت این کارها رو بده؟

سلام
راستش هیچ منبع قیمتی نداره!
یه استاد ادیوس که کارگاه آموزش پیششون گذروندم مثلا فیلم کوتاه 15 دقیقه ای تدوین بکنه حدود 2 میلیون می گرفت.

اگر صرفا کات زدید و ترنزیشن گذاشتید و خیلی کار دیگه ای انجام نداده باشید برای تدوینش حدود هر 5 دقیقه بین 50 تا 75 بگیرید نسبتا خوبه اما برای فیلم برداریش اگر کارتون حرفه ای بوده و یک روز طول کشیده باشه حدود 100 تا 150 تومن هم برای اون بگیرید.

اما در کل کار های تبلیغاتی و... هرچقدر بگید که مشتری راضی باشه بدهد! :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا