قیمت پروژه

BlueMMB

Well-Known Member
سلام به همگي .

دوستان از همين اول کار عذر خواهي مي کنم چون مي دونم تو اين مورد بحث زيادي شده و توضيحات زيادي در بارش داده شده . ولي راستش رو بخواين اين اولين کارمه که می خوام براش قیمت بذارم و همينطور بايد خيلي سريع قيمت بدم اگه ميشه لطف کنيد قيمت حدودي اين پروژه تبليغاتي رو بگين :

1 - صفحه اول لادينگ
2- صفحه دوم عکس يک فروشگاه که داره برف هم مي باره ( باريدن برف با پلاگين يا برنامه نويسيه )
3 - صفحه سوم محصولات فروشگاه حدود 200 عکس با موضوعات مختلف که به صورت رديفي در حال عبور هستند و همچنين ميشه با دکمه عقب و جلو عکس در حال نمايش رو تغيير داد .
4 - صفحه چهار توضيحات ( درباره ما )
5 - صفحه پنج نمونه از بهترين محصولات با استفاده از شي Panorama در قالب عکس ( بايد عکس طراحي شود )

دوستان فقط لطفا زودتر جواب ( قيمت تقريبي ) بدين چون منتظر قيمت اين پروژه هستند .

اين هم عکس هايي از نمونه اي شبيه به اين کار که قبلا ساخته شده و قرار شده من طراحي برنامه رو از روي شيوه طراحي اين برنامه الگو بگيرم :

پیوست ها

• aaa.png
    aaa.png
    406.8 کیلوبایت · بازدیدها: 99
  • asxasx.png
    asxasx.png
    586.4 کیلوبایت · بازدیدها: 90
  • gfbfgb.png
    gfbfgb.png
    394.5 کیلوبایت · بازدیدها: 89

mbsa

Active Member
سلام
منم میگم حدود 500 .
ولی چون کار اولته سعی کن بیشتر با فروشگاه کنار بیای و باهاشون قرار داد ببندی.
موفق باشید

m javad

کاربر متخصص
منم نظرم رو 250 هست
فقط اون 3تا دکمه خروج ،راهنما و مینیمایز اگر اشتباه نکنم خیلی با اون طراحی بیگانه هست
به نظرم بد نیست اگر یه تغییری توش بدید

pkhwar

New Member
به نظر من 200 تومن بیشتر نمی ارزه مگر اینکه روش بیشتر وقت بزاری

pcj

Member
اگر وضع كار گذار خوب باشه (حتى اگر خيلي دست و دل باز باشه) بيشتر از 200 نمي بره
اگر هم كه اين طور نيست...(180،190)
البته چون كار اول شما است نمي شه خيلي رو قيمت گذاشت حتي اگر كار هاي اول رو رايگان هم بدي ضرر نمي كني چون براي كار ها بعدي هم تجربه مي شه هم نمونه كار كه مي تونه شما رو به عنوان يك كاربر حرفه اي معرفي كنه
((من به شخصه اين طور شروع كردم و الحمد الله كارم هم خوب گرفت))
البته من ارزش كار شما رو مي دونم ولي توي ايران كه مي دونيد كه ديگه...

hdnsoft

Well-Known Member
من واقعا نمیدونم
یا واقعا این دوستانی که قیمت پایین میزنن خیلی ارزون حساب میکنن؟ یا امثال من خیلی گرون :دی
دوستان باور کنین بابت این پروژه خیلی زحمت کشیده شده ها کم تر از 300 واقعا بی انصافیه ....

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
من واقعا نمیدونم
یا واقعا این دوستانی که قیمت پایین میزنن خیلی ارزون حساب میکنن؟ یا امثال من خیلی گرون :دی
دوستان باور کنین بابت این پروژه خیلی زحمت کشیده شده ها کم تر از 300 واقعا بی انصافیه ....
ببخشید این رو میگم ولی شما یکم گرون میگین آخه مگه چیه کمتر از 300 تومان بی انصافیه خوب این قیمتها باعث میشه که اکثرا به جای درخواست از برنامه نویس برای ساخت یک برنامه اختصاصی به سورس و برنامه های رایگان رو ببرن.
به نظر من که بر اساس گرافیک کارشون که چنگی به دل نمیزنه و برای معرفی محصول این مورد بسیار مهم هست و حدودا فقط عکس بوده پس کدنویسی کمی رو میطلبیده : نهایت 100 تومان

آخرین ویرایش:

hdnsoft

Well-Known Member
ببخشید این رو میگم ولی شما یکم گرون میگین آخه مگه چیه کمتر از 300 تومان بی انصافیه خوب این قیمتها باعث میشه که اکثرا به جای درخواست از برنامه نویس برای ساخت یک برنامه اختصاصی به سورس و برنامه های رایگان رو ببرن.
به نظر من که بر اساس گرافیک کارشون که چنگی به دل نمیزنه و برای معرفی محصول این مورد بسیار مهم هست و حدودا فقط عکس بوده پس کدنویسی کمی رو میطلبیده : نهایت 100 تومان
دوست عزیز اتفاقا باید خدمتون عرض کنم من هم برنامه های که کد نویسی میشن رو میفروشم مثلن مدیریت رستورانم رو 200 تومن فروختم اما در مورد کارهای تبلیغاتی فرق داره
میدونین این پروژه دوستمون چقدر درآمد زایی برای صاحب اثر داره ؟
من کارهای ضعیف تر از این پروژه رو 70 یا 100 فروختم یادتون باشه ارزش هر کاری همیشه به میزان کدنویسی اون نیست بلکه به میزان رضایتمندی و سود آوری که برای سفارش دهنده داره باید سنجیده بشه
وقتی قراره از پروژه ای که من مینویسم ،فرد سفارش دهنده حداقل یک میلیون درآمد داشته باشه . خب این حق مسلم منه که حداقل سهمی که انتخاب میکنم 300 تومن باشه
بازم میگم به دارمد زایی که این پروژه برای سفارش دهنده داره بیشتر فکر کنین اونوقت شاید از این قیمت های پایین دست بردارین
ضمنا اضافه میکنم هیچوقت قیمت بالا سبب از دست دادن مشتری نمیشه . البته نه هر قیمیتی و نه هر مشتریه....
:paint: موفق باشین

pcj

Member
دوست عزيز اين هايي كه مي گوييد درست ولي نبايد كسي بخره!!!!!
نمي دونم توي مشهد بازار چطوريه كه شما اين جوري قيمت مي دهيد ولي توي تهران اگر قيمت بالا باشه مشتري حاضره خودش ياد بگيره ولي پول زياد ندهد!
من يك برنامه حسابداري براي يك شركت حمل و نقل نوشتم با تمام امكانات كه روي گرافيكش هم كار كرده بودم 250 هزار تومان با دستمزد حرفه اي
حلا مگر روي يك اتوران چقدر كار مي شود كه شما قيمت 300 هزار تومان را مناسب ديديد؟!:shock:

BENgraph

Member
دوست عزیز اتفاقا باید خدمتون عرض کنم من هم برنامه های که کد نویسی میشن رو میفروشم مثلن مدیریت رستورانم رو 200 تومن فروختم اما در مورد کارهای تبلیغاتی فرق داره
میدونین این پروژه دوستمون چقدر درآمد زایی برای صاحب اثر داره ؟
من کارهای ضعیف تر از این پروژه رو 70 یا 100 فروختم یادتون باشه ارزش هر کاری همیشه به میزان کدنویسی اون نیست بلکه به میزان رضایتمندی و سود آوری که برای سفارش دهنده داره باید سنجیده بشه
وقتی قراره از پروژه ای که من مینویسم ،فرد سفارش دهنده حداقل یک میلیون درآمد داشته باشه . خب این حق مسلم منه که حداقل سهمی که انتخاب میکنم 300 تومن باشه
بازم میگم به دارمد زایی که این پروژه برای سفارش دهنده داره بیشتر فکر کنین اونوقت شاید از این قیمت های پایین دست بردارین
ضمنا اضافه میکنم هیچوقت قیمت بالا سبب از دست دادن مشتری نمیشه . البته نه هر قیمیتی و نه هر مشتریه....
:paint: موفق باشین
بابا بی خیال :shock:
ضعیف تر از این که میشه سی.دی خام :green:
اینجور که شما میگی جمع کنیم بیایم مشهد ؟؟!!! کشته منو حق مسلمتون !!! اومدیم طرف صد میلیون درآمد داشت اونوقت ما باید حداقل سی میلیون پول بگیریم :oops: !! آخ چه شود ....

این کارم منم موافقم که صد ، صد و پنجاه ماکزیمم می ارزه ( اونم نه با این گرافیک ) عکس صفحه اولشم که پانوراما نمی خواد ! شما با یه تک شات 2 پیکی (اگه عکاس باشی) راحت صد برابر بهتر از این رو می تونی دربیاری ، برف روشم که بیشتر شبیه شوخیه تا برف :mad: ( خدائیش ببینید ملت چی تحویل می دن پول می گیرن !!) ، گرافیکش که زیر صفره !! طراحیشم که ... (هیچی نگم بهتره)

خلاصه آقا آدرس بده بیایم مشهد همچراغ شیم :rose:

حرفامم همه ش شوخی بود جون شما ، شما می تونی پول زیاد بگیری ، بگیر نوش جونت ، از شیر مادر حلالتره این پول ، اینهمه این کاسبا خون مارو تو شیشه میکنن :sad: ، وقتی هم که پای پول دادن میرسه همهشون میشن ورشکسته !! اصلا به منه این کار یه میلیون می ارزه !

یه نکته آخر اینکه : دستمزد زیاد ممکنه سبب از دست دادن مشتری بالقوه شما نشه ، اما پتانسیل کارت رو خیلی محدود میکنه ( من خودم دستمزدم بالاست ) به نظرت چند نفر فرق روانشناسی رنگ رو می فهمن ؟؟ چند نفر تکنیک های جذب نگاه رو می دونن ؟؟ چند نفر فرق یه پروژه حرفه ای رو از یه آماتوری تشخیص می دن ؟؟ فقط عین این آقا ورمیدارن میگن یه سی.دی میخوام عین این !! حالا وای به وقتی که جای دو تا آیکون عوض بشه :-?

ehsan_axe

Member
دوست عزیز سلام
دوست ندارم از کار نا امیدت کنم .
اما بهتره از لحاظ گرافیکی بهتر کار کنی.
در ساخت یه نرم افزار 30% گرافیکه و 20% برنامه نویسی و 50% دیگه فروش اونه

مقصود من فقط کمک و راهنماییه
امیدوارم بهتر و با قدرت بیشتری به کارها برسی

hdnsoft

Well-Known Member
:rose: دوستان هر طور مایلین میتونین قیمت هاتون رو اینقدر پایین بگین تا درآمد هر ده تا کارتون برابر درآمد یک پروژه بشه
در مورد بازار مشهد هم نظری ندارم دوست داشتین تشریف بیارین جای من یکی رو که تنگ نمیکنین : د ی
تودنیا جا به اندازه کافی برای همه هست به جای اینکه جای دیگران رو بگیرین سعی کنین جای خودتون رو پیدا کنین :: مرحوم چاپلین ::
من اگر تهران هم باشم بازم مطمئنم که با این قیمت ها کار نمیزنم همونطور که وقتی رفسنجان بودم ^.^
و متاسفم که دوستان منظور حرف بنده نشدن ، من میگم ارزش کار هاتون رو به مشتری تون ثابت کنین بعد اونوقت قیمت اصلی پروژه رو بگین
اگه قرار مشتر ی من از پروژه ای که من مینویسم 300 میلیون نصیبش بشه .. مطمئن باشین ارزش اون پروژه قطعا 30 میلیون هست
اگر شما که طراح پروزه این شک کردین ، دیگه چه توقعی از بقیه میره .
فکر کنم داریم از بحث دور میشیم :دی
آقا شما همون صفحه ای قیمت بذارین

BlueMMB

Well-Known Member
[/quote]
اگه قرار مشتر ی من از پروژه ای که من مینویسم 300 میلیون نصیبش بشه .. مطمئن باشین ارزش اون پروژه قطعا 30 میلیون هست
[/quote]

دوست عزیز خیلی ممنون که چند باره نظرتون رو اعلام می کنین و تشکر از همه .

راستش رو بخواین به نظر من این حرفی که شما میگین درست نیست . اگه اینطوری که شما میگین باشه مثلا مغازه دار باید به لباس خریدار نگاه کنه و به جنس هاش قیمت بذاره در حالی که اصلا اینطور نیست یا یه بنا وقتی می خواد ساختمانی رو کار کنه قیمت کارش بر حسب متر مربع دیواریه که کار کرده نه بر حسب دارایی صاحب ملک پس هر کاری باید به اندازه ارزش و زحمتی که براش کشیده شده قیمت داشته باشه .

حالا نظرتون چیه ؟؟؟

hdnsoft

Well-Known Member
خیلی عذر خواهی میکنم اگر پاسخ های من کمی زیادن ... امیدوارم این پاسخ ها در جهت موضوع بحثمون باشه ، حقیقتن اصلن دوست ندارم پاسخ های که من میدم باعث دلخوری حتی یک نفر بشه .
ظاهرا دوستان اصل حرف بنده رو اشتباهی متوجه شدن ،
ببنین عزیزان من که نمیگم شما خارج از زحمتی که میکشین تعیین سطح و قیمت بفرمایین که !
حرف بنده اینه ، وقتی قراره من یک برنامه دیتابیس بنویسم برای یک مدیریت یک فست فود ، که قراره حساب دخل شبی حداقل یک میلیون رو کنترل کنه
مسلمن قیمتی که واسه این برنامه پیشنهاد میدم کم تر از 300 تومن نیست ، چرا ؟ ( این سوالیه که دقیقا مشتری هم از من میپرسه )
جوابش هم خیلی ساده است و هم تامل برانگیز : وقتی قراره محاسباتی با این دقت و در این حجم اطلاعات انجام بشه ، قطعا نیاز به یک کار قوی داره و هر کار قوی هم نیاز به هزینه
میدونین اگر از این برنامه استفاده نشه و مسئول صندوق فقط در هر شیفت مبلغ 10 هزارتومن که نسبت به درآمد شبی حداقل یک میلیون تومن رقم خیلی خیلی ناچیزیه ، از حساب صندوق کسر بیاره در کم تر از 15 روز دقیقا ضرری که صاحب این فست فود میکنه از هزینه ای که بابت خرید برنامه میده هم بیشتر میشه و دقیقا نکته اینجاست که وقتی مبلغ 300 تومن هزینه خرید این برنامه میکنه فقط برای یک باره اما اگر این برنامه رو نداشته باشه در طول سال یک رقم نجومی ضرر خواهد کرد.
اما در مورد برنامه های تبلیغاتی و کاتالوگ مثل کاری که دوستان طرح میزنن :
میدونین به ازای پخش سی دی ها ی تبلیغاتی که قراره شما طراحی کنین چه میزان درآمد و سیل سفارشات عاید مشتری تون میشه ؟
خب یک حساب ساده است ، وقتی کارشما قوی باشه ، نتیجه کارتون باعث درآمد زایی برای مشتری تون میشه ، و وقتی مشتری شما به درآمدی میرسه از کار شما ، مسلمن بخشی از این دآمد نیز حق شماست ،
در مورد اینکه بخوایم کار بنا ها و نجار ها و مشاغل مختلف رو با کار خودتون مقایسه کنین ، باید بگم کار بسیار نسجیده ای هستش، چون زمینه کاری و خروجی کارها ی هرکدوم از اقشاری که در بالا توصیف کردین با همدیگه فرق میکنه ،میدونم متن ارسالی خیلی طولانی شده و از حوصله شما مجید آنلاینی های عزیز هم خارج ، پس یک جمع بندی میکنم : ارزش کارتون رو خودتون تعیین میکنین و مطمئن باشین شرایط کاری هر کسی با فرد دیگه ای قابل قیاس نیست ، شاید پروژه ای که شما براش قیمت پایین میذارید رو بشه با قیمت مطلوب تری فروخت، و این در صورتی حاصل مشه که ارزش فنی و بار مثبتی که اون پروژه اعمال میکنه رو به خریدار ثالبت کنین /
بازهم تاکید میکنم ، کلن بحث کیفیفت پروژه جداست ، وقتی پروزه ای دارای 1 میلیون درآمد زایی برای خریدارش باشه ، قطعا اون پروژه به اندازه حداقل 300 تومن ارزش داره ، و طبعا اگر قراره فقط در حد یک نمونه کار معمولی برای خریدار باشه ، همون 100 تومن ها خیلی زیاده ،
متشکرم از وقتی که برای خوندن این تکست ها گذاشتین :paint:
امیدوارم با توجه به طولانی بودین پاسخ ها ، باعث رنجش ناظم و مدیران انجمن و همچنین شما مجید آنلاینی های عزیز نشده باشم :rose:

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
سلام دوستان

موضوع بحث جالب شد اگه اجازه بديد منم نظرم رو بگم.

در واقع من با اين روش فعلي كه گاهي بعضي از دوستان ميان يه فايل يا يه تصوير ميزارن و ميگن به نظرتون من براي انجام اين پروژه چقدر بگيرم موافق نيستم.

البته از ديگران مشورت گرفتن كاملا درسته اما روش مشورت گرفتن هم شرطه.

اين مشكل رو اكثر دوستاني دارن كه به صورت آزاد و تك نفره كار ميكنن دارن. شايد اگه خودتون رو جاي مدير يك شركت كه يكي از كارهاي روزانش بررسي و اعلام قيمت يك پروژه باشه بزاريد به همين راحتي اولين عددي كه به ذهنتون ميرسه رو نگيد.

به نظر من براي قيمت گذاشتن روي يك پروژه چندين فاكتور رو بايد درنظر گرفت.

فاكتور اول خود من يعني (من كارشناس و مجري طرح ) . من چقدر ارزشمند هستم. وقت من تخصص من دانش من تجربه من چقدر قيمت داره ؟

فاكتور دوم شخصيت حقوقي من . چقدر اعتبار اجتماعي دارم و چه نگاهي به كسب اعتبار اجتماعي براي خودم دارم. آيا شخصيت حقوقي دارم يا ميخوام در آينده شخصيت حقوقي داشته باشم؟ براي اين شخصيت حقوقي خودم چقدر ارزش قائلم ؟

فاكتور سوم توانايي‌ها و حرفه‌اي گري من (من كارشناس و مجري طرح چه حقيقي چه حقوقي) آيا واقعا به قدري كه فكر ميكردم تخصص و تجربه و اعتبار دارم، توانمند هستم ؟ آيا حرفه‌اي هستم؟ چقدر حرفه‌اي هستم ؟ آيا چيزي كه براي خودم به عنوان ارزش در نظر گرفتم يك واقعيت هست يا يك آرزو ؟

فاكتور چهارم پروژه‌اي كه قرار هست روش كار كنم. آيا ارزش اين پروژه معادل ارزش‌هايي كه براي خودم و وقتم و تجربم و تخصصم و اعتبارم تعريف كردم هست يا نه ؟ اگه ارزشش بيشتره چه برتري‌هايي داره ؟ و اگه ارزشش كمتره چند درصد از ارزش‌هاي من رو در اختيار مي‌گيره‌؟

فاكتور پنجم مخاطب من (كارفرمايي كه سفارش كار داره) اين كارفرما چه نقشي رو براي من داره ؟ كار كردن با اون چه دستاوردهايي براي من ميتونه داشته باشه ؟

به نظر من اگه به اين فاكتورها با دقت نگاه كنيم خود به خود قيمت پروژه‌اي كه مي‌خوايم روش كار كنيم بدست مياد. بعد در نهايت تصميم مي‌گيريم كه آيا ارزشش رو داره روش كار كنيم يا نه و اگه خواستيم كار كنيم با چه قيمتي كار كنيم.

موفق باشيد

سلا م بچه ها
بابا ایول عجب قیمتای سر سام آوری میگین این کار برنامه نویسی زیادی نداره چند تا صفحه هم که بیشت نیست
شما برچه مبنایی حساب کردن مثلا نرم افزار پکیج لرد را اگه برای یک شرکت بزنیم برای یک شرکت شاید این طوری که شما حساب کردین
به 15 میلیون تومان برسه من که شاخ درآوردم می دونید چرااینو میگم درمورد صفححه اول که طراحی و انیمیشن که تخصص خودمه
کار زمان بری نیست در مورد صفحه دوم که منوی رد شونده هست امادش هست اگه هم بخایم برنامش رو بنویسیم نهایت یک روز طول میکشه -در مرود صفحه سوم که با فتوشاپ و عکاسی میشه انجام داد اون هم کار یک روز
در مورد صفحه تماس با ما هم که یک صفحه فقط اضافه شده و توضیحات نهایتش خیلی خیلی خیلی زمان ببره یک هفته
چطوری 400 هزار تومان حساب کردین

باور کنین من خودم این سوال رو کردم این تایپک رو به من نشون دادن و سوالم ین بود که اگه یک منوی سرچ-یک بخش پلیر فیلم و دومی تبلیغات بگذاریم چند میشه این صفحه برام اومد

حا لا به من بگید من خودم چون با شرکت ها تاز میخام شرو ع کنم بر چه اساسی قیمت بدم
ح

جدیدترین ارسال ها

بالا