قیمت طراحی سایت فروشگاهی چقدره؟

mohammadfff65

New Member
سلام دوستان

یه سوال خیلی مهم ذهن منو مشغول کرده و خوشحال میشم نظر و تجربه شما رو بدونم.

الان مدتیه فقط روی اینستاگرام کار می‌کنیم و محصولاتمون رو اونجا می‌فروشیم. ولی خب محدودیت‌های زیادی داره؛ هم از نظر اعتماد مشتری‌ها، هم از نظر فروش حرفه‌ای و مدیریت. واسه همین داریم به این فکر می‌کنیم که یه سایت فروشگاهی راه بندازیم. چیزی که بیشتر از همه برام سواله، قیمت طراحی سایت فروشگاهی هست. چون واقعاً نمی‌دونم چه هزینه‌هایی باید در نظر بگیریم و چه مسیری بهتره شروع بشه.

چند تا سوال دارم که امیدوارم شما که تجربه دارید راهنمایی کنید:

۱. روش‌های مختلف طراحی سایت فروشگاهی واقعاً گیج‌کننده‌ست، چون شنیدم میشه با فروشگاه‌سازهایی مثل وردپرس یا پرستاشاپ سایت زد، بعضی‌ها هم میگن حتماً باید طراحی اختصاصی باشه. شما که کار کردید، کدوم مدل به صرفه‌تره؟ برای کسی مثل ما که تازه از اینستاگرام می‌خواد وارد فروش اینترنتی جدی بشه، چه راهی منطقی‌تره؟

۲. هزینه هر روش تقریباً چقدره؟ بعضیا میگن با کمتر از ۱۰ میلیون هم میشه سایت فروشگاهی زد، بعضیا هم میگن زیر ۱۰۰ میلیون اصلاً کیفیت درست حسابی نداره! راستش نمی‌دونم باید کدومو باور کنم. کسی هست که بگه مثلاً با وردپرس حدوداً چه هزینه‌هایی داره و طراحی اختصاصی تو چه بازه قیمتیه؟ حتی اگه به صورت رنج قیمتی هم بگید خیلی کمک می‌کنه.

۳. چه چیزایی روی قیمت تاثیر میذاره؟ آیا فقط ظاهر و قالب سایت مهمه یا عوامل دیگه هم هستن؟ مثلاً امنیت، سرعت، درگاه پرداخت، هاست، سئو و حتی امکاناتی مثل سیستم تخفیف، چت آنلاین یا فیلتر حرفه‌ای محصولات. ما می‌خوایم یه سایت درست‌وحسابی داشته باشیم که کاربر وقتی میاد راحت خرید کنه. این امکانات چقدر می‌تونن روی قیمت نهایی تاثیر بذارن؟

۴. پشتیبانی و نگهداری چطور؟ یه موضوع دیگه اینکه بعد از طراحی سایت، بحث پشتیبانی و نگهداری چطوریه؟ آیا توی همون قیمت اولیه طراحی حساب میشه یا باید جداگانه قرارداد ببندیم؟ چون راستش نگرانم وسط کار به مشکل بخوریم و مجبور شیم هزینه‌های غیرمنتظره زیادی بدیم.

۵. شروع با کدوم مدل بهتره؟ به نظر شما برای شروع لازمه حتماً طراحی اختصاصی داشته باشیم یا میشه با وردپرس شروع کرد و بعد که فروش بیشتر شد، سراغ طراحی اختصاصی رفت؟ ما نمی‌خوایم کار سطحی انجام بدیم، اما از اون طرف هم فعلاً می‌خوایم ریسک کمتری داشته باشیم.

اگه کسی اینجا هست که مثل ما اول با اینستاگرام کار کرده و بعد سایت فروشگاهی زده، خیلی دوست دارم تجربه‌تون رو بدونم. چه هزینه‌هایی کردید، چه چالش‌هایی داشتید و الان از تصمیم‌تون راضی هستید یا نه.

خیلی‌ها میگن علاوه بر سایت، داشتن اپلیکیشن فروشگاهی هم لازمه. شما چی فکر می‌کنید؟ آیا لازمه همزمان با سایت اپ هم طراحی کنیم یا اول سایت کافیه و بعداً میشه رفت سراغ اپ؟ و اینکه هزینه اپلیکیشن چقدر با سایت فرق می‌کنه؟

ما الان دنبال اینیم که هم اعتبارمون پیش مشتری‌ها بیشتر بشه، هم فروش‌مون بالا بره. خیلی وقت‌ها تو اینستاگرام مشتری میگه چرا سایت ندارید، اعتماد نمی‌کنه، مخصوصاً وقتی خرید مبلغ بالایی داره. به همین خاطر تصمیم گرفتیم بالاخره یه سایت فروشگاهی بزنیم، ولی واقعاً نمی‌خوایم اشتباه انتخاب کنیم.

پس خواهش می‌کنم هرکسی تجربه یا اطلاعاتی داره درباره قیمت طراحی سایت فروشگاهی، روش‌های مختلف طراحی (از فروشگاه‌ساز گرفته تا اختصاصی)، و اینکه چه عواملی روی هزینه تاثیر میذاره، اینجا با ما به اشتراک بذاره. مطمئنم برای خیلیای دیگه هم این سوالا پیش اومده.

جدیدترین ارسال ها

بالا