Fa قیمت ساخت مولتی مدیا با mmb

ahghorbani70

New Member
سلام
من یه مولتی مدیا برای حدودا 4گیگابایت اطلاعات ساختم. (اطلاعات شامل: عکس و فیلم و مقداری متن که به صورت html کار کردم)
ظاهر ساده ای داره.
چون تازه کارم و قیمت ندارم، میخواستم از دوستان بپرسم حدودا چه قیمتی باید بگم؟

آخرین ویرایش:
قیمت مولتی مدیا توافقی است .. ولی من با چندین شرکت مختلف کار کردم برای 700 مگابایت تقریبا 50000 می گرفتم البته کار تمیزی می دادم... مثل قرآن - مفاتیح الجنان دوهفته ای وقت می برد.. حالا 4 گیگ فکر کنم برات تقریبا 300 هزار داشته باشه.. البته کارت خوب باشه

KAIREZA

Member
قیمت مولتی مدیا توافقی است .. ولی من با چندین شرکت مختلف کار کردم برای 700 مگابایت تقریبا 50000 می گرفتم البته کار تمیزی می دادم... مثل قرآن - مفاتیح الجنان دوهفته ای وقت می برد.. حالا 4 گیگ فکر کنم برات تقریبا 300 هزار داشته باشه.. البته کارت خوب باشه

یعنی شما برای دو هفته کار 50.000 تومن میگیرید؟! من برای این مدت کار کمتر از یک میلیون تومن نمیگیرم
اگه اینجوریه کارهامو بدم شما انجام بده!

mohammad.sub7

کاربر فعال

به نظر خودت عاقلانه هستش به حجم کار دقت میکنی؟ ممکنه کار 200 مگابایت باشه اما کیفیت خارق العاده با جستجو پیشرفته یا انیمیشن و اینترو زیبا. درجه بندی شما مشکل داره مقیاس اشتباه هستش. ضمنن خواهش میکنم ارزش خودتون رو پایین نیارید 50 تومان واسه 1 بنر فلش هم کمه چه برسه 1 مالتی

mohammad.sub7

کاربر فعال
سلام
من یه مولتی مدیا برای حدودا 4گیگابایت اطلاعات ساختم. (اطلاعات شامل: عکس و فیلم و مقداری متن که به صورت html کار کردم)
ظاهر ساده ای داره.
چون تازه کارم و قیمت ندارم، میخواستم از دوستان بپرسم حدودا چه قیمتی باید بگم؟

قیمت مالتی مدیا با کیفیت انیمیشن و طراحی و گرافیک خوب شما میتونه تا چند میلیون هم باشه .اما اگه تو مقایسه با مالتی های درجه 1 حس میکنی 1 درجه پایین تر هست باید قیمت رو پایینتر بیاری فقط اینکه حجم کاری و زمان تحویل هم تو قیمت خیلی تاثیر داره حجم منظورم حجم dvd نیست مثلاً اینکه بخوان منو ها تو در تو باشه و .... اگه عکس از نمونه کار میتونی چندتا بگیری بزار اینجا تا دوستان کمکت کنن تو قیمت حدودی

نه نگرفتی چی شد.. من میخواستم کامل بهت توضیح بدم ولی گفتم شاید خودت متوجه بشی فکر کردم با در نظر گرفتن قیمت و زمان متوجه بشی .. خب من یک پروژه که نیست .. مثلا 5 الی 10 تا پروژه می گیرم اینها شرکت های خصوصی هستند که پروژه های زیادی دارند.. بعدشم شما سطح توقعتون بالاست با مولتی مدیا کمتر از یک میلیون کار نمیکنید پس اگ با یک زبان برنامه سازی خوب مثل دلفی کار کنید چقدر میگیرد ..lمنظورم اینه که اگر بانک اطلاعاتی داشته باشید.. در ضمن من قیمتی که دارم کار میکنم سر ماه تقریبا 1-2 میلیون درآمد از مولتی مدیا دارم.

آخرین ویرایش:

atpf

Active Member
نه نگرفتی چی شد.. من میخواستم کامل بهت توضیح بدم ولی گفتم شاید خودت متوجه بشی فکر کردم با در نظر گرفتن قیمت و زمان متوجه بشی .. خب من یک پروژه که نیست .. مثلا 5 الی 10 تا پروژه می گیرم اینها شرکت های خصوصی هستند که پروژه های زیادی دارند.. بعدشم شما سطح توقعتون بالاست با مولتی مدیا کمتر از یک میلیون کار نمیکنید پس اگ با یک زبان برنامه سازی خوب مثل دلفی کار کنید چقدر میگیرد ..lمنظورم اینه که اگر بانک اطلاعاتی داشته باشید.. در ضمن من قیمتی که دارم کار میکنم سر ماه تقریبا 1-2 میلیون درآمد از مولتی مدیا دارم.

سلام دوست من

توقعت بالاست که نشد حرف! چه فرقی میکنه شما با مالتی مدیا بنویسی یا با دلفی یا با هر برنامه و زبان دیگه ای؟ حجم کاری مهمه و کیفیت کار و اینکه توقعات مشتری رو چقدر برآورده کنی!!! خب حالا مشتری اگه امنیت بخواد شما موظفید امنیت برنامه رو براش تا حدی که توقع داره و نیاز داره بالا ببرید و قیمت هم به همین تناسب بالا میره و پایین میاد. مشتری هم اگه توقعاتش برآورده بشه چه فرقی میکنه براش که با چه برنامه ای یا با چه زبانی براش کار رو انجام دادی؟:-?
ما توی ایران چون به برنامه های مجانی عادت کردیم خیال میکنیم ارزش کاری این برنامه ها هم پایینه!!!
من خواهشی که از دوستان برنامه نویس دارم اینه که ارزش کار رو پایین نیارید!
لا اقل به اونایی که کارشون برنامه نوسیه فکر کنید، خواهشاً!!!
موفق باشید.:rose:

m javad

کاربر متخصص
چه فرقی میکنه شما با مالتی مدیا بنویسی یا با دلفی
فرق میکنه
شما برای کار برنامه نویسی اصلا به حجم که نباید نگاه کنید که !!! مگه بقالی که دارید کیلو میکنید.
600 مگ با 3 گیگ چه فرقی داره که قیمت میره بالا؟
مگه دارید بیت به بیت برنامه تولید میکنید؟!!!!
اون حجم کاذب ماله فایلهای صوتی و تصویری و فیلم و ... هست که ربطی به برنامه نویسی نداره. اگه فیلمهارو خودتون تهیه کرده باشید هم باید هزینه ساخت فیلم برآورد بشه نه برنامه نویسی

برنامه نویسی معمولا تو 3 سطح بررسی میشه و هر کدوم هم دستمزد مشخص خودش رو داره
شما ببینید کارتون تو چه سطحی هست ، ساعتی که براش گذاشتید هم رو مشخص کنید و با یه جمع و ضرب و مابقی اعمال ریاضی اگر لازم شد هزینه رو بدست بیارید

amiralavi74

Member
سلام...
اگه نظر منو میخواهید از نظر گرافیک بسیار ضعیفه و حتما برای کلید ها هم حالت دومی در نظر نگرفتید!
اما برای قیمت با توجه به این آپشن ها:
1.گالری عکس
2.گالری ویدئو
3.متون html
4.کتابخانه
5.قرآن
میشه قیمت بین 500 تا 700 هزار تومن روش گذاشت.
که بازهم توافق دو طرف شرطه ادامه ماجراست.
البته بهتره شما به دارایی طرف مقابلتون نگاه کنید و ببینید تا چه حدی توان پرداخت داره؟!

جدیدترین ارسال ها

بالا