افزونه قیمت آدرس یاب ها

نظرتون درباره آدرس یاب پیشرفته

  • عالی

    رای: 0 0.0%
  • خوب

    رای: 0 0.0%
  • متوسط

    رای: 0 0.0%
  • بد

    رای: 0 0.0%

  • مجموع رای دهندگان
    0
  • نظرسنجی بسته .

zozze

Active Member
سلام دوستان
این آدرس یاب رو گذاشتم تو سایتم و نخواستم شلوغش کنم بسته به نوع سلیقه مشتری هم چیزای توش رو کم و زیاد میکنم ولی میخوام ببینم که نظرتون درباره قیمتش چیه؟ چند بگم که با تخفیف گرفتن مشتری دیگه یه چیزی گیرمون بیاد که راضی باشیم :)

این لینک دانلود نمونه آدرس یاب حرفه ای

از 10 هم بهش نمره بدین


و این هم لینک آدرس یاب معمولی( که اینم خودم ساختم)

اینم از 10 بدین نمره

و اینم آخریش که آدرس یاب ساده هست که خودم تا حالا همچین چیز الکی نساختم ولی خوب ببینید توی قیمت و تفاوت ها نظر قیمت بدین

فقط عکسشه برای مشاهده کلیک کنید

نظری هم واسه اون پیشرفته دارید بگید تا توی نسخه بعدی ویرایشش کنم،ممنون از همه کسایی که میخوان شرکت کنن تو این بحث :rose:
 

amin2dpr

Well-Known Member
آدرس ياب نسخه *حرفه اي* شمارو فقط دانلود کردم و مابقي رو نديدم چون

1. آدرس ياب *حرفه اي شما کار به خصوصي انجام نميده که در نسخه هاي *معمولي* و *ساده* نشه انجامش داد!! فقط پيدا کردن آدرس و پشتيباني آنلاينه

2. از اونجايي که نسخه *حرفه اي* شما اصلاً گرافيک قابل توجهي نداره نميشه جز به پيدا کردن آدرس نمره داد

فقط يک نکته: کليلک سمت راست رو از Browser حذف کن تا کسي ندونه آدرس صفحه کدومه، شايد آدرس سايت تو پرشين گيگ باشه!!

نمره من 2 هستش

موفق باشي
 

sss2005

New Member
با سلام.
من نمیدونم آدرس یاب یعنی چی؟
دانلود هم کردم ولی نفهمیدم کارش چیه؟
لطفا توضیح بدید؟
ممنون
 

zozze

Active Member
آدرس ياب نسخه *حرفه اي* شمارو فقط دانلود کردم و مابقي رو نديدم چون

1. آدرس ياب *حرفه اي شما کار به خصوصي انجام نميده که در نسخه هاي *معمولي* و *ساده* نشه انجامش داد!! فقط پيدا کردن آدرس و پشتيباني آنلاينه

2. از اونجايي که نسخه *حرفه اي* شما اصلاً گرافيک قابل توجهي نداره نميشه جز به پيدا کردن آدرس نمره داد

فقط يک نکته: کليلک سمت راست رو از Browser حذف کن تا کسي ندونه آدرس صفحه کدومه، شايد آدرس سايت تو پرشين گيگ باشه!!

نمره من 2 هستش

موفق باشي
سلام

مرسی از نظرت خوب من هم این رو گذاشتم اینجا و اتفاقا تاکید هم کردم که بگید چی رو بهش اضافه کنم،شما که فقط ایراد گرفتید :sad: و اگر مشکل نداشت نمیذاشتمش اینجا چون میخوام با استفاده از نظر بقیق اساتید و اعضای عزیز استفاده کنم،شما بگو که من چی بهش اضاف کنم منم انجام میدم،اگر نمونه ای هم دارید که خیلی قشنگ هست بذارید یکم الگو برداری کنیم،مرسی :rose:
 

zozze

Active Member
با سلام.
من نمیدونم آدرس یاب یعنی چی؟
دانلود هم کردم ولی نفهمیدم کارش چیه؟
لطفا توضیح بدید؟
ممنون
سلام دوست من
آدرس یاب رو واسه این میسازن که سایتایی مثل سایتای موزیک که بعد از یه مدت آدرسشون فی..ر میشه کاربرای سایت بتونن با استفاده از این نرم افزار راحت آدرس جدید سایت رو پیدا کنن

حالا توضیح رو دادم لطفا نظر بدین،ممنون
 

amin2dpr

Well-Known Member
پيشنهاد حداقلي من براي امنيت صفحه باز شده تو مرورگر تا کسي آدرسشو فايل باز شده رو ندونه
فقط يک نکته: کليلک سمت راست رو از Browser حذف کن تا کسي ندونه آدرس صفحه کدومه، شايد آدرس سايت تو پرشين گيگ باشه!!
براي اينکه آدرس و مستقيما باز کني هم ميتوني بجاي فايل txt از فايل html استفاده کني و کد زيرو توش بنويسي تا با کليک روي آن

در مرورگر پيش فرض ويدوز باز بشه

کد:
<a href="http://forum.majidonline.com/" target="_blank">http://forum.majidonline.com/</a>
از اونجايي که برنامه آدرسياب رو براي فروش ميخاين بايد به نکات زير هم توجه کنيد

به غير بخشي که براي پيدا کردن آدرس و پشتيباني ميزاري، يک بخش جداگانه هم درباره نرم افزار بزار که درباره نويسنده برنامه باشه و راه هاي تماس با نويسنده

از قبيل: ارتباط از طريق ايميل، ياهو مسنجر، صفحه خانگي، و يا شماره تلفن

و مهم تر از همه چون برنامه ي ساده اي هستش حتماً بايد روي گرافيک کار بشه و پيشنهاد من اينکه تو سايتهايي گرافيکي بگردي و نمونه استايل و بک گراند دانلود کني براي شروع

و مهارت کار با فتوشاپ خودتو بالا ببري، تا حداقل نياز گرافيکي mmb رو تامين کني
 

zozze

Active Member
آقا دمت جیززززززززززززززز حتما
الانم دارم روش کار میکنم داداش
حالا ادیتش که کردم باز میذارمش تو همین بخش
ولی واقعا گرافیکش ساده هست ؟
آخه دوستم گرافیک کار بود که دادم بک گراند رو ساخته
ولی در کل ممنونم:rose:
 

amin2dpr

Well-Known Member
يه پيشنهاد ميکنم بهتون: بريد حداقل يه 2تا آدرس ياب سايتهاي موزيک و فيلم رو دانلود کنيد و براي نمونه داشته باشيد و با مال خودتون مقايسه کنيد

و يه چيز ديگه اگه آدرسو مستقيماً در مرورگر باز مي کنيد نيازي به پلاگين MMBMisc.dll نيستش
 

zozze

Active Member
يه پيشنهاد ميکنم بهتون: بريد حداقل يه 2تا آدرس ياب سايتهاي موزيک و فيلم رو دانلود کنيد و براي نمونه داشته باشيد و با مال خودتون مقايسه کنيد

و يه چيز ديگه اگه آدرسو مستقيماً در مرورگر باز مي کنيد نيازي به پلاگين MMBMisc.dll نيستش
سلام
داداش مرسی
ولی تقریبا میشه گفت هرچی سایت موزیک که دیدم و رفتم رو باز کردم آدرس یابشون رو از نظر امکانات شاید کلا از 10-20 تا سایتی که دیدم 2 تاش بود که درباره و این چیزا داشت و اونایی هم که امکانات متفاوتی داشتن خیلی محدود بودن که مال سایت های خیلی معروف بودن
و من نسبت به سایتای دیگه واقعا بد نساختم انقد نزن تو سر مال :green: نشد من یه چیز بسازم و یکی بگه خوبه :sad:

اون نمونه شماره 3 رو که گذاشتم خدایی ببین و بعد بگو این بده ، نسبت به اون این آدرس یاب من خدا هست:wink:

بعدش واسه اون پلاگین هم لازم هست:)یه چیزی هست که مجبورم بذارمش،ممنون

اگر هم میخوای همه آدرس یاب هایی رو که از سایتای دیگه دانلود کردم رو بذارم تا ببینی
 
آخرین ویرایش:

amin2dpr

Well-Known Member
ببخشيد من نمي خوام تو سر مال بزنم ولي يه نمونه عادي که فقط آدرس و پشتيباني رو حمايت ميکنم براتون ميزارم

** لينک به دلايل شخصي برداشته شده **


ديگه هم تو اين پست نظري نميدم چون نظراتم و دادم

اميدوارم از من هم دلگير نشين
 
آخرین ویرایش:

zozze

Active Member
داداش ناراحت نشو
مرسی از نظراتت
من همون اول هم گفتم که گذاشتم که با نظر بقیه یه مدل باحال در بیارم
اینم که داده بودی دیدم واقعا باحال و عالی بود

چند تا سوال دربارش داشتم که تو پ.خ ازت میپرسم

اگر واقعا قصد کمک کردن بهم رو داری خوب راهنمام شو
ممنون
حالا از اونجا بهت میگم
 

amirali_mj

Member
فقط یکی گرافیکش دل آدمو نمیگیره :green: یکی هم همونطور که آقای amin2dpr گفتن راست کلیک رو از Browser حذف کنید.

یک نمونه آدرس یاب : کلیک کنید

اگه میشه درباره دکمه انتقال به سایتش یه کم توضیح بدین
 

zozze

Active Member
فقط یکی گرافیکش دل آدمو نمیگیره :green: یکی هم همونطور که آقای amin2dpr گفتن راست کلیک رو از browser حذف کنید.

یک نمونه آدرس یاب : کلیک کنید

اگه میشه درباره دکمه انتقال به سایتش یه کم توضیح بدین
ممنونم از نظرتون دوست من

آره درسته قبول دارم ، دارم روی گرافیکش کار میکنم،درباره اون راست کلیک رو واقعا فراموش کردم که حذفش کنم و آزاد هست و راست کلیک میشه کرد که توی این نسخه جدید دارم درستش میکنم.

درباره دکمه انتقال به سایت چه توضیحی میخواید بگید تا راهنماییی کنم.
آخه یه اشاره ای بهش شد توی اول همین بخش
 

amirali_mj

Member
واسه دکمه انتقال به سایت شما اول فایل adress.txt رو میریزی تو درایو C بعد از اونجا از فایل متنی میخونیش .

نمیشه بدون اینکه فایل رو دانلود کنه آدرس رو از فایل adress.txt بخونه؟
 
آخرین ویرایش:

Shahim

Active Member
به نظر من دکمه ای که شما رو به آدرس جدید می رسونه رو زود بالا بیاد

چون از این برنامه فقط برای آدرس یابی استفاده می شه و نباید کاربر رو معطل کرد
 

zozze

Active Member
پاسخ

واسه دکمه انتقال به سایت شما اول فایل adress.txt رو میریزی تو درایو c بعد از اونجا از فایل متنی میخونیش .

نمیشه بدون اینکه فایل رو دانلود کنه آدرس رو از فایل adress.txt بخونه؟
سلام
دوست عزیز،نه من که نتونستم راه دیگه ای پیدا کنم واسه اون کار،از چند تا از اساتید و دوستان هم سوال کردم همین رو گفتن:-?
 

جدیدترین ارسال ها

بالا