تا به حال فکر کردهاید که چند نوع قید زمان در زبان انگلیسی وجود دارد و چه دستهبندیهایی میتوان برای آن قائل شد؟ در واقع این قیدهای زمان هستند که مشخص میکنند کار چه موقع
(when)، چه مدت (how long) و یا با چه فاصلهی زمانی (how often) صورت میپذیرد. به عبارت دیگر کاربرد قیدهای زمان پاسخگویی به سوالات زیر میباشد:
How long …?
How often …?
When …?
در این قسمت از مقاله با قوانین جایگاه قید زمان در جملات انگلیسی آشنا خواهید شد:
فردا اتاقم را تمیز خواهم کرد.
من امروز صبح او را دیدم.
This morning I saw him.
امروز صبح من او را دیدم.
Sara did the job in one hour.
او کار را در یک ساعت انجام داد.
In one hour, Sara did the job.
در یک ساعت او کار را انجام داد.
او تمام روز را در خانه پدربزرگش ماند.
خانواده ما هر هفته به گردش میروند.
در این مقاله، تمامی موضوعات مرتبط با قید زمان از جمله کاربرد، ساختار، ترتیب و انواع قیدهای زمان با ذکر مثال بررسی شده است. برای دسترسی به این نکات می توانید به مقاله قید زمان در انگلیسی که توسط آکادمی تات منتشر شده است مراجعه کنید.
(when)، چه مدت (how long) و یا با چه فاصلهی زمانی (how often) صورت میپذیرد. به عبارت دیگر کاربرد قیدهای زمان پاسخگویی به سوالات زیر میباشد:
How long …?
How often …?
When …?
جایگاه قید زمان در جمله
در این قسمت از مقاله با قوانین جایگاه قید زمان در جملات انگلیسی آشنا خواهید شد:
قانون اول: قیدهای زمان اغلب در انتهای جمله قرار میگیرند.
I’m going to clean my room tomorrow.فردا اتاقم را تمیز خواهم کرد.
قانون دوم: اگر این قیدها در قسمتهای دیگر جمله (مثلا ابتدای جمله) به کار روند، بر میزان تأثیر آنها اثر میگذارد. به عبارت دیگر با تغییر جایگاه
قید، تاکید بر آن قید بیشتر میشود:
I saw him this morning.من امروز صبح او را دیدم.
This morning I saw him.
امروز صبح من او را دیدم.
Sara did the job in one hour.
او کار را در یک ساعت انجام داد.
In one hour, Sara did the job.
در یک ساعت او کار را انجام داد.
قانون سوم: معمولا بهترین جایگاه برای قیدهای زمانی که مدت زمان انجام یک عمل را توصیف می کنند ، انتهای جمله است.
He stayed at her grandfather’s house all day.او تمام روز را در خانه پدربزرگش ماند.
قانون چهارم: قیدهای زمانی که تعداد دقیق دفعات انجام عمل را بیان می کنند معمولاً در انتهای جمله بهترین نقش را ایفا میکنند.
Our family goes on an outing weekly.خانواده ما هر هفته به گردش میروند.
قانون پنجم: هنگام استفاده از بیش از یک قید زمان در یک جمله، آنها را به ترتیب زیر استفاده کنید:
- 1. How long
- 2. How often
- 3. When
- She volunteered at the school (1) for four days (2) every week (3) last year.
- .او سال گذشته به مدت چهار روز (2) هر هفته (3) در مدرسه (1) داوطلب شد.
در این مقاله، تمامی موضوعات مرتبط با قید زمان از جمله کاربرد، ساختار، ترتیب و انواع قیدهای زمان با ذکر مثال بررسی شده است. برای دسترسی به این نکات می توانید به مقاله قید زمان در انگلیسی که توسط آکادمی تات منتشر شده است مراجعه کنید.