قیافیه یک برنامه نویس بعد از 48 ساعت کد زدن

siavashmusic

Active Member
سلام به همگی

مسلما همه میدونید برف و بوران در شمال کشور داره بیداد میکنه تا این لحظه انزلی یک متر و 20 سانتی متر برف اومده و سرما شدیده
خلاصه توی این مدت 48 ساعت فیکس پشت کامپیوتر نشسته بودم و کلی سفارش روی سرم خراب که خوشبختانه دیروز بواسطه یه نفسی که ابرها کشیدن و چند ساعتی کوتاه اومدن به اصرار دوستان از در خونه زدیم بیرون
قیافم واقعا دیدنی بود یکی از دوستان توی بی خبری یه عکس ازم گرفت که وقتی دیدمش با خودم گفتم واقعا هیچ کس نمیتونه من رو تحمل کنه :cool: به نظرم رسید اینجا یه تاپیکی باز کنم هم نظر شما رو جویا بشم و هم چهره یه برنامه نویس پرمشغله رو آنالیز کنیم
بقول پدرم بهم میگه تو با هوا زنده هستی دارم کم کم باور میکنم و مطمین میشم که هیچ کسی مثل من این همه زمانش رو پای کامپیوتر توی این راه و اونم بدین شکل نمیزاره

نظر شما چیه ؟

آخرین ویرایش:

AMiR

Active Member
منم پارسال شب تحویل پروژه ام ، شبیه تو شدم !
msn_red_fox_smilies-08.gif

هوا هم بس سرد بود.

یه چیزیو از من داشته باش(گرچه خودم بعضی وقتا خودم یادم میره)

سعی کن هر از چند وقت یه بار ازش فاصله بگیری، اینجوری دیدت نسبت به مسئله باز میشه و کل پروژه رو نگاه کنی
و را حل هایی به نظرت میرسه که شاید در حالت عادی به فکرت نرسه
smilies_msn_zorrito-22.gif

در کل موفق باشی
msn_red_fox_smilies-20.gif

siavashmusic

Active Member
البته شهرام جان وقتی اینطوری میشه که کیلویی کار کرده باشیم خدا رو شکر تا الان برام پیش نیومده
چون کار ما ایجاد ساختار هست نارضایتی نداره البته من بیشتر با اون طرف آب کار میکنم تا داخل کشور سفارشات داخل کشور من اکثرا وزارت خونه ها و بانک ها هستند که نمیشه براشون کیلیویی کار زد یه جورایی امتحان خودم رو پس دادم

علی علی

NAKOOT

Well-Known Member
نه حاجی یه مورد برای ما پیش اومد، اونم طرف حسابم 2دره باز بودش، کار کیلویی که بحثش جداست :دی

Mandana

Active Member
ازین بحث ها گذشته، فکر کنم جای این تاپیک اینجا نیست
490.gif

با اجازه منتقل می کنم به بخش مربوطه
11633.gif

موفق باشید
161fs494149.gif

°°°° منتقل شده توسط ماندانا °°°°

siavashmusic

Active Member
املاء میخوای بگی ؟ بنویسم . . :lol: اما جالبه :lol: هر پستی شهرام میده مانی یه تشکر میزنه پاش :lol:
لیدی ماندانا این آخری پست شهرام رو مجددا بخون ببین چی نوشته بعد ببین تشکر شما چه معنی میده هر چند از اون اسمایل های خوشگل شما رو نداریم اما بسنده میکنم به :cool:007

علی علی

Mandana

Active Member
من فکر نکنم تنکس ام منظور خماصی داشته باشه
11631.gif
.مشکلی هستش که اغلب گرافیست ها باهاش مواجه میشن و فقط یک نفر یا دو نفر نیستن که این مشکل رو دارن
490.gif
.حتی برای خودم هم این مورد پیش اومده.اگه تنکس دادم برای اینه که بهش حق میدم خوب آقای 007
9511.gif

ایش به چه چیزا گیر میدن
490.gif
اصلن من قهرم
152fs981791.gif
پیشده
6tx9nxs.gif

آقا یار کشی می خوای بکنی؟
152fs977895.gif

websamancom

Well-Known Member
سلام

امیر جان درست میفرماید اما وقتی مجبور باشی سفارش رو دقیق و کامل انجام بدی راهی غیر از این نیست

سلام دوستان
هرکی کار خوب میخواد باید صبور هم باشه نمیشه بخواد نیومده بزاره بره. من به توانائیهای آقا سیاوش شک ندارم ولی مسلما هرچی باشه آدمیم و مسلما هرچقدر هم ماهر باشیم بر اثر خستگی باز از پا در میایم و دچار اشتباه خواهیم شد
ولی از همه اینا گذشته سیاوش جان بزنم به کیبورد خوش تیپ هم هستی

siavashmusic

Active Member
بگذریم مانی جان حساب تو رو هم به موقع میرسم یه خط طلبت که جواب بالا قانع ام نکرد:cool: به سیبیل های این آدم عینکی دقت کن
ولی مسلما هرچی باشه آدمیم و مسلما هرچقدر هم ماهر باشیم بر اثر خستگی باز از پا در میایم و دچار اشتباه خواهیم شد
فرمایشات شما هم کاملا صحیح هست ولی مسلما میدونید توی کشور ما به دلیل عدم آینده شغلی مناسب میبایست مثل یه ماشین کاری کنی کیفیت رو من رو شما مرامی توی کار لحاظ میکنیم من میشناسم کسایی رو که این موضوع اصلا براشون یه منبع درآمد جدا از مبلغ پروژه هست

ارادتمندم

websamancom

Well-Known Member
بگذریم مانی جان حساب تو رو هم به موقع میرسم یه خط طلبت که جواب بالا قانع ام نکرد:cool: به سیبیل های این آدم عینکی دقت کن

فرمایشات شما هم کاملا صحیح هست ولی مسلما میدونید توی کشور ما به دلیل عدم آینده شغلی مناسب میبایست مثل یه ماشین کاری کنی کیفیت رو من رو شما مرامی توی کار لحاظ میکنیم من میشناسم کسایی رو که این موضوع اصلا براشون یه منبع درآمد جدا از مبلغ پروژه هست

ارادتمندم

سلام بر آقا سیاوش گل
فرمایشات شما متین ولی میخوام اینو بگم چه خوب میشد این فرهنگ در ایران جا میفتاد که کار خوب به زود انجام دادن نیست الان اکثر مشتریهای ما وقتی تماس میگیرن میپرسن کار رو چند روزه تحویل میدین بعد از قیمت حرف میزنن و در آخر میپرسن خوب کیفیتش چطوره؟ که متا سفانه همه گیر شده

the-MA

Active Member
به به ..

سلام ...

از این حرفا که بگذریم سخن دوست خوش تر است ...

ولی سیاوش آقا همیجوری ام خوشتیپی
به کسی نگو چشم نخوری ...

راستی آقا اصلا به من مربوط نیستا ولی !!!

( اون نظرات دوستان راجع به سیاوش آقا شاید درست باشه شایدم غلط ولی چیزی که هست جاش اینجا نیست
باید به خودشون پیام خصوصی می دادید یا نمیدونم یه جور دیگه این موضوع رو مطرح می کردید، فقط میگما جاش اینجا نبودا ! :) )

moniran

Member
سلام دوستان عزیز به نظر من اینترنت یه چیزی که ادمو بعد از چند وقت به خودش معتاد میکنه و نمیزاره از لذتهای زندگی استفاده کرد و اگر عادم بخواد هم در اینترنت باشه هم در جامع روزی 2 ساعت کار در اینترنت کافی است

من خودم اینکارو میکنم روزی 2 ساعت:wink:

Mandana

Active Member
آقای یاکوزا، اینکه هر کسی، بستگی به اطلاعاتش، اونها رو بخواد در اختیار دیگران قرار بده یا خیر، به خود فرد بستگی داره
هیچ ربطی به توانایی های اون فرد نداره
بر فرض منه نوعی، خودم کلی کار دارم.بعد موقعی که یک نفر میاد توی پیغام خصوصی میگه ماندانا برام بر فرض چند تا بنر بزن.براشون می زنم و میرن و پشت سرشون رو هم نگاه نمی کنن.فکر می کنین دفعه ی بعد که کسی میاد میگه برام بنر بزن، رغبتی به این کار خواهم داشت؟
نه اینکه بگم برای تشکر اون کار رو انجام می دادم.اما حداقل توقع دارم وقتی کاری رو به صورت مجانی برای کسی انجام میدم که مطمئنم خودش اون رو به صورت سفارش قبول کرده، یک کلام جواب پیغامم رو بده
بعلاوه هیچ مدیر یا همکار انجمنی موظف به جواب دادن در خارج از محدوده ی سایت نیست. یا حتی توی پیغام خصوصی.اگر کسی این کار رو بکنه خوب دستش درد نکنه.اما اینکه بگین چون سوالاتم رو جواب نمیدی پس قبولت ندارم یک مقدار غیر منطقی به نظر میاد
بهر حال پست های اضافه پاک شد.اگر می تونین، در راستای تاپیک ادامه بدید.اگر نه، بگید تا تاپیک رو قفل کنم
لطف کنین مسائل شخصی تون رو توی پیغام خصوصی عنوان کنید به همدیگه
پیشاپیش ممنونم و موفق باشید
54.gif

yakoza

Well-Known Member
من به استناد به اون دو تا سوال این حرفا رو نزدم

میگم یه حرفایی رد و بدل شد که شرمم میاد بگم بهتره این قضیه کش پیدا نکنه

در هر صورت من رو حرف خودم هستم

siavashmusic

Active Member
سلام به همگی

من در جریان پست های پاک شده نیستم !