قيمت نوت بوك ( لبتاب )

paramond

Member
البته شايد شما درست بگيد ولی بنده که 15 سال هست خارج از ايران زندگی ميکنم وقتی ميرم توی فروشگاه
های بزرگ اين کشور نوشتند laptopنه laptapحالا که شما فرموديد بنده فردا مرم و ازشون ميپرسم که چرا اشتباه نوشتند
بعدش شما ميدنيد که سايت گوگل خودش يک ديکشنری داره شما يک بار اون کلمه رو تايپ کن تا
بفهميد که کدومش درسته
موفق باشی

paramond

Member
بعدش هم اسم من پارمند نيست مهدی هست پارامند اسم يک محله هست عزيز
منم حسسسسسسسساس

من نمي دونستم اسمتون مهدي هست وگرنه حتما با اسمتون صداتون ميكردم مثل بقيه

نه بابا به پاي توشيبا عمرا نميرسه توشيبا يه عالم ديگست محشريه واسه خودش معركه است آقا اگه ميخواي واست بمونه با هم به خوبي و خوشي زندگي كنين و خوشبخت شين توشيبا بخر ارزونشم هست ميتونه ارزوناشو بخري رو 800-900 هزار تومان ميشه ولي خوب عاليه

NextWorld IT

Active Member
aida_khanoom گفت:
نه بابا به پاي توشيبا عمرا نميرسه توشيبا يه عالم ديگست محشريه واسه خودش معركه است آقا اگه ميخواي واست بمونه با هم به خوبي و خوشي زندگي كنين و خوشبخت شين توشيبا بخر ارزونشم هست ميتونه ارزوناشو بخري رو 800-900 هزار تومان ميشه ولي خوب عاليه

ممكن بپرسم شما رو چه حسابي ميگيد كه سوني به توشيبا نميرسه :?: لطفا دليل بياوريد :idea: ...نميشه به همين راحتي يك محصول را خراب و ديگري را بهتر جلوه داد :!:

yasser255

Member
با سلام خدمت آقا مجید آن لاین
من با پیشنهاد توشیباتون موافقم ولی داداش سونی اصلان خوب نیست من کارم به صورت تخصصی لپ تاپ هستش تعمیراتم انجام می دیم Toshiba مادر بردهای توپی داره ولی Sony ار لحاظ ساخت مناوری قوی نداره:)

EMIRATES

Active Member
با سلام

دوست عزيز به مجيد آنلاين خوش اومدی.

بايد قبل از شروع به کارتون قوانين رو که در بلا صفحه هست ، بخونين.

ضمناً از بالا آوردن تاپيک های قديمی و راکد خود داری نماييد(تاريخ تاپيک رو ببينيد!)

با تشکر.

جدیدترین ارسال ها

بالا