قيمت رندر وي ري

ahoorass

Member
سلام . سالار . قیمت ها اکثرا توافقی
اگه میخوای من و دوستان قیمت بهت پیشنهاد بدیم یکم در مورد پروژه توضیح بده تا بهتر متوجه بشیم . :paint:
. این روزها هرکی که کار گیرش نمیاد میاد ماکس و وی ری یاد بگیره تا پول خوبی به جیب بزنه . :-?

من تو شهرستان 5 ساله ماکس تدریس میکنم و از سال 76 با ماکس آشنا شدم . باور کنید این 2 - 3 سال اخیر اونقدر قیمتهای بیخود و کم رایج شده که ارزش کار تا مدتی دیگه خیلی پایین میاد . تو شاگردام . زن خانه دار - معلم ریاضی ( فوق لیسانس ) - معلم ادبیات .. کارگر ساختمانی :shock:هم پیدا میشه . حالا ببین تا مدتی دیگه هزینه یک رندر داخلی با وی ری میشه مثل نصب ویندوز و یا حتی کمتر :cry:. از شما ها مجید آن لاینهای عزیز میخوام برای کارهاتون که با زحمت بسیاری و هزینه وقت و استهلاک کامپیوتر هم شامل میشه قیمت مناسب و نه خیلی زیاد بگیرید . جون هرکی که دوست دارید قیمتها رو پایین نگید . :mad:

sallarmelli

Active Member
اگه میخوای من و دوستان قیمت بهت پیشنهاد بدیم یکم در مورد پروژه توضیح بده تا بهتر متوجه بشیم . :paint:
. این روزها هرکی که کار گیرش نمیاد میاد ماکس و وی ری یاد بگیره تا پول خوبی به جیب بزنه . :-?

من تو شهرستان 5 ساله ماکس تدریس میکنم و از سال 76 با ماکس آشنا شدم . باور کنید این 2 - 3 سال اخیر اونقدر قیمتهای بیخود و کم رایج شده که ارزش کار تا مدتی دیگه خیلی پایین میاد . تو شاگردام . زن خانه دار - معلم ریاضی ( فوق لیسانس ) - معلم ادبیات .. کارگر ساختمانی :shock:هم پیدا میشه . حالا ببین تا مدتی دیگه هزینه یک رندر داخلی با وی ری میشه مثل نصب ویندوز و یا حتی کمتر :cry:. از شما ها مجید آن لاینهای عزیز میخوام برای کارهاتون که با زحمت بسیاری و هزینه وقت و استهلاک کامپیوتر هم شامل میشه قیمت مناسب و نه خیلی زیاد بگیرید . جون هرکی که دوست دارید قیمتها رو پایین نگید . :mad:

200% موافقم برای همینه که اومدم و قیمت می پرسم مثلا یه کار 2000*1500 در یزد با زمان 9 ساعت چنده؟ کارفرمایان هم دانشجو و یه شرکت معماری هستند حالا قیمت چنده؟برای دانشجو طرح 3 معماریه و برای شرکت طرح داخلی طبقه منظرشهری برج حالا می تونین قیمت ها رو بفرمایین؟ هر چه سریعتر بهتر چون خیلی زود باید قیمت ها رو بگم؟ و بفرمایین از این 3 عامل کدوم مهمتر و قیمت چه طور تعیین می شه؟

آخرین ویرایش:

ahoorass

Member
سالار جان . تا حدودي با پروژه اي كه گفتي و توضيح دادي مي تونم بگم براي دانشجو 400 تا 450 و براي شركت 700 تا 900 من اگه باشم ميگيرم تازه در شهرستان . :)

آخرین ویرایش:

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها

البته فکر کنم منظورتون مکس باشه تا ماکس!
در مورد قیمت، بستگی به کارتون داره و بیشتر توافقی هست
این تاپیک اگه دنبال بشه به نتیجه خوبی میرسه
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=166566

آخرین ویرایش:

sallarmelli

Active Member
ابهام

سالار جان . تا حدودي با پروژه اي كه گفتي و توضيح دادي مي تونم بگم براي دانشجو 400 تا 450 و براي سركت 700 تا 900 من اگه باشم ميگيرم تازه در شهرستان . :)

منظورت کل کار بود یا هر رندرش اینقدره

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
بستگی داره ببین من یه پروژه انجام میدم مثلا پایان نامه 400 میگیرم.اگه دوستای دیگم توی شهرمون انجام بدن 200 چون مثلا کار من بهتره!! مثلا ....!!کسی میاد سراغم میدونه باید بیشتر بده! چقدر تعریف شد! منظورم اینه که نون اسمتو میخوری
دوم جیب کارفرما. من اگه ببینم طرف پول داره هر چی حق کار باشه میگیرم اما اگه بی پول خوب باهاش راه میام.خدا جای دیگه بهم میده و داده! خیلی هم بیشتر داده
سوم کیفیت کار. البته محدودیت داره.بسته به مکان کار.ایندفعه فرشید و رضا یه کار آشپزخونه زدن.این کار رو نشون بدی با یه کار معمولی فرقی براشون نمی کنه.پس کیفیت اولیوت دوم هست.اما تو جاهایی مثل تهران موضوع برعکس هست.

من روالم اینطور هست
دانشوجویی 200
طرح 5 که شهرک سازی هست 400
پایان نامه با شیت بندی سه بعدی کد 600
پروژه طراحی نما 300 تا 400 بیشتر نمیدن
داخلی هم 400 تا 600 بیشتر نمیدن.
خیلی خاص مثل هتل که دارم 2 میلیون که نسبت به کار بازم خیلی کم هست.تو ساری هستن این کار هتل رو زیر 5 میلیون نمیگیرن.
واینکه تز من اینطور هست که تعداد رندر مهم نیست.چون سرعت رندرم بد نیست 14 تا هم بخواد بی منت میدمش.

max vray

کاربر VIP
سلام دوست عزیز با قیمت های عارف موافقم کاملا
مثلا چند روز پیش عارف جان یک کاری سمت من فرستاد طرف فقط میخواست تو یک سوله براش 3تا پرده بزرم و یک سن و کلا 3 ساعت هم وقت نبرد اما 150 گرفتم و دو روز بعدش کار بهش دادم(یعنی اینکه یک بحث کار کردنت هم به کلاسی که برای کارفرما میزاری هم بستگی داره)
خطاب به عارف : قیمتا تو ساری واقعا گاهی فضاییه.اولین مکس کار پاساژ الهیه پیشنهاد قیمتش 50000000 تومان بود!!!!
واسه یک کار تو بابلسر دارم متر مربعی 3000 میگیرم (با طراحی)تا اینجا 2500000 پول دادن در طول یک ماه و هنوزم نما و سفره خونه سنتی و لوژ خونوداگیش مونده.بنطرم قیمتم منسفانست چون هر چندروز یکبار درگیر طراحیش میشم و بخش اعظم سودم تو اجرای طرحام هستش.
خوب من هم شاگردای حسابدار و کودک یار و ...زیاد داشتم اما یک مزیت بالا نسبت به اونا دارم و استرس اشبا شدن بازار نمیبینم
1.روزی هرکسی مشخصه(خدا تو قران گفته و همه قبولش داریم )
2.اونا در تهایت یک مکس کار میشن نه یک طراح چون اشنایت کامل با مصالح ندارند.عملا دانشجوهای معماری بعد از فارق التحصیلیشون میفهمند که مصالح نمیشناسند چه برسه به بقیه.
3.اگرم بشناسند در حد اسم چهارتا برنده ولی یکی که چند سال کار کرده باشه یا از یک خونواده اهل کار ساختمونی باشه دیگه بازار میتونه به دست بگیره چون قیمت مصالح هم کاملا تو دستش هست
4.پس اگه میخوای استرس بازار کار نداشته باشی در کنار کار مکس یا طراح و یک مترور خوب هم باش
موفق و پیروز باشی:rose::rose::rose:

.:BehzAd:.

Active Member
ببین سالار جان این قیمت بستگی به سطح کارت داره من یکی از دوستام که کارش درست هست و یه رزمه قوی داره هر جا ک میره بهش نمیگن چقدر و از این حرف ها میگن چطوری کار میکنی

هر چقدر کارت خوب تر پول بیشتر البته برای کسانی که داری کار میزنی هم مهم هست.

شرکت مهندس مشاور خفن هست تو تهران با آرچ ویز های خفن که کاملا از لحاظ مالی تامین میشن عجله ای هم کار نمیزنند یه زمان خوب با رندر خوب.

عارف جان والا قیمتت خیلی خوب هت من اگه مهندس بشم و خودم دیگه تری دی نزنم حتما تو شرکتم استخدامت میکنم:lol:

جدیدترین ارسال ها

بالا