قيمت اين سايت چنده؟

esprit

New Member
سلام

من یه پیشنهاد برای طراحی یه سایت شبیه سایت آموزش مداوم جامعه پزشکی دارم (حداقل 3 هفته و حداکثر تا

اخر سال تمام بشه )می شه بگین قیمت رو چند بگم؟

توضيحات در مورد سايت :
  1. با Postnuke cms طراحي شده
  2. php و mysql
  3. بعد از اينكه پزشكها ثبت نام كردند مي توانند در برنامه ها ثبت نام كنند و امتيازات آنها بر اساس يك الگوريتم پيچيده محاسبه بشه.
  4. و.....
در مورد سايت پيشنهادي :
  1. با همون Cms
  2. پرونده پزشكي بيماران با جزئيات بسيار
اگه توضيح بيشتري خواستين بگين
مرسي
user_online.gif
progress.gif

YTERROR

Active Member
دوست عزیز معمولا مشتری یک سایت با یکسری امکانات رو می خواد سپس برنامه نویس و طراح سایت با سابقه کاری خود و تجربه کاری به بررسی و نحوه انجام پروژه تصمیم می گیره که آیا کدی آماده از پروژه های قبلیش یا به صورت اپن سرس یا ... در آرشیو خودش داره یا خیر

در صورت نداشتن کد و اسکریپت مربوطه رو نیاز به نوشتن داره و ...... نه این که شما بگید با چی ساخته بشه و بعد ......

هزینه این چیزی که شما می خواین من با 700 تومان براتون انجام میدم البته نباید تعرفه داد در فروم و به صورت پیام خصوصی باید باشه

یک نمونه کار بیمارستانی هم :

این نمونه کار فقط کار برنامه نویسی بوده نه چیز دیگه موفق و پیرو زباشید

YTERROR

Active Member
يعني بيشتر قيمت نداره

تا 1 ميليون ؟

این هزینه پیشنهادی بود اولیه بود تا در صورت تمایل امکانات به صورت جزیات بیشتر در ایمیل و ...... ردوبدل شود تا هزینه قطعی اعلام گردد

یک سایت رو میشه تا 10 میلیون هم طراحی کرد ولی یک سایت رو با 1 میلیون هم میشه کار کرد برای شروع کار باید هزنیه اولیه اعلام گردد

موفق و پیرو زباشید

YTERROR

Active Member
ولی من سر ایران سلامت خیلی از چیزهاشو دارم واسه همین گفتم هر کس از روی تجریه کاری و ...... بر آورد هزینه می کنه

ولی معمولا 60 درصد این جور سایتها هزینه ساپرت ماهیانه شرطه تا سایت به مشکل در طول سال نخوره و هزینه اولیه طراحی معمولا در صورتی که با ساپرت محاسبه بشه کمتر گفته میشه

YTERROR

Active Member
بستگی داره با چی نوشته بشه !!

تویی زمینه طراح هیچ ارتباطی با زبان نداره مهم کیفیت آخر کار هست دوران برنامه نویسی و هزینه بیشتر گرفتن تموم شده الان دوره بالا بود کیفیت کاره نه زمان صرف شده بلکه اون کسی موفق تره بهترین کار رو با کمترین زمان انجام بده دوست عزیز

موفق و پیروز باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا