قوه قضائيه در حال بررسى نحوه جبران خسارت مالباختگان گلدكوئست

Salar

Active Member
با ورود دو محموله از سكه هاى شركت گلدكوئست، مسوولان پرونده اين شركت در قوه قضاييه در حال بررسى شكل تحويل و تعيين حجم خسارات وارده به مالباختگان هستند.

به گزارش خبرنگار گروه كامپيوتر ابرار اقتصادى قدمى بازپرس رسيدگى كننده به پرونده گلدكوئست در پاسخ به اين پرسش كه از چه زمانى و چگونه اين سكه ها در اختيار مالباختگان قرار مى گيرد گفت: ابتدا بايد مشخص شود كه حجم پول از دست رفته مالباختگان و حجم مبلغ وارد شده از قبال سكه ها چقدر است و سپس در مورد چگونگى پرداخت آن صحبت كرد.

قدمى افزود: همچنين بايد مشخص شود كه پول بايد به صورت نقد و يا سكه تحويل شود و يا چه اندازه اى ضرر مردم و چه اندازه ضرر كشور است كه در اين زمينه بحث هايى در آينده صورت خواهد گرفت.

وى همچنين در توضيح دلايل همكارى شركت گلدكوئست با ايران در بازگرداندن سكه ها و جبران خسارت ها گفت: پس از اين كه متوجه شدند با طرح شكايت مى توانيم منافع آنها را در كشورهايى كه به فعاليت مى پردازند تحت تعقيب قانونى قرار دهيم حاضر شدند كه خسارتها را جبران كنند و ارسال محموله اخير نيز در همين راستا بود.

وى با اشاره به اين كه نمى تواند تعداد بازداشت شدگان را اعلام كند افزود: مردم همچنان مى توانند از كسانى كه آنها را به اين سيستم وارد كرده اند (و نه لزوماً فرد مافوق شان در جدول) شكايت كنند تا مراحل رسيدگى و بازپرداخت مال و يا سكه آنها مورد توجه قرار گيرد.

وى همچنين در توضيح دلايل همكارى شركت گلدكوئست با ايران در بازگرداندن سكه ها و جبران خسارت ها گفت: پس از اين كه متوجه شدند با طرح شكايت مى توانيم منافع آنها را در كشورهايى كه به فعاليت مى پردازند تحت تعقيب قانونى قرار دهيم حاضر شدند كه خسارتها را جبران كنند و ارسال محموله اخير نيز در همين راستا بود.

وى با اشاره به اين كه نمى تواند تعداد بازداشت شدگان را اعلام كند افزود: مردم همچنان مى توانند از كسانى كه آنها را به اين سيستم وارد كرده اند (و نه لزوماً فرد مافوق شان در جدول) شكايت كنند تا مراحل رسيدگى و بازپرداخت مال و يا سكه آنها مورد توجه قرار گيرد. اما روزنامه >حمايت< ارگان سازمان زندانها نيز نوشت: اين محموله ها هم اكنون در گمرك نگهدارى مى شود تا متعاقباً با نظر مراجع قضايى در خصوص چگونگى مصرف و واگذارى به مالباختگان تصميم گيرى شود.

بر اساس اين گزارش از جمله مشكلات براى استرداد اموال به مالباختگان مشخص نشدن تعداد شاكيان است كه اين موضوع از علل اصلى به طول انجاميدن نتيجه خواهد بود.

اين گزارش مى افزايد: طى رايزنى ها و هماهنگى هايى كه بين مراجع قضايى و شوراى پول و اعتبار به عمل آمده مجوز ورود اين محموله به كشور صادر شده تا پس از ورود به كشور در خصوص چگونگى جبران خسارتهاى وارده به مالباختگان تصميم گيرى شود.

اين دو محموله شامل وزن تقريبى پانصد كيلوگرم سكه و مقدارى نيز ساعت نفيس است، همچنين محموله ديگرى نيز از كشور هنگ كنگ در راه ايران است.

اين در حالى است كه هنوز مسوولان قوه قضاييه زمان دقيقى را براى استرداد اموال مالباختگان اعلام نكرده اند.

a Truth Seeking

Active Member
8O من كه خداييش گيج شدم.
ما بايد حرف چه منبعي رو در اين زمينه قبول كنيم.
طرفداران يا مخالفان؟

EHSAN_J

Active Member
به نظر من كه همش الكي ست سكه 100 هزار تومني رو بايد 700 هزار تومن بخريم كه چي بشه
اگر مشتري پيدا كرديم اونم 6 تا و حتما بايد 3 تا دست راست 3 تا هم دست چپ باشه كه 250 دلار بگيريم
250 دلار ميشه 200 هزار تومن ماكه سكه رو 600 هزار تومن گران تر خريديم پس تازه بعد از 3 تا پورسانت تازه رسيديم به پول خودمون

من كه نظرم اينه
خود دانيد

a Truth Seeking

Active Member
احسان جان من در مورد اين موضوع اين شكلي شنيدم :
كمترين قيمت سكه يا اون طلا به پوله ايران با هزينه پست هوايي چيزي حدود 500 و خوردي هزار تومان هست كه فقط يك امتياز به حساب مي ياد بالاترينش هم تا حد 2 ميليون تومان هست.
بقيه ماجرا هم تقريبا مثله گفته شما هست.

EHSAN_J

Active Member
آره محمد جان درست شنيدي ولي اون سكه 500 هزار تومني نقره ست
و اون 2 ميليون تومني يه سليب است كه روش تعدادي نگين داره

EHSAN_J

Active Member
راستي اگه توضيح بيشتري خواستي پي ام بده بهت بدم
ولي بدون كه چيز الكي ست
و فقط پولتو دور ميريزي

a Truth Seeking

Active Member
راستيش من خودم دوبار بوسيله دو نفر از اعضاي اين گروه تحت آموزش اجباري قرار گرفتم باورتون نمي شه فقط 2 ساعت كامل صحبت و صحبت.
ازت ممنون عزيز.
من خودم هم در اين زمينه خيلي تحقيق انجام داده بودم و به حرف شما هم ايمان دارم.

EHSAN_J

Active Member
در هر صورت اگه يه وقت خواستي پولتو دور بريزي من خودم در سطل زباله زياد سراغ دارم < شوخي >
قربانت

جدیدترین ارسال ها

بالا