قفل گزاری بر روی فایل کلاس اکشن 3

سلام من یک مالتی مدیا رو کامل کردم که توی قسمتهای مختلفش از کلاسهای ویژه خودم استفاده کردم .. میخوام این کلاسا وفتی دیکمپایل میکنن دست کسی نیفته به راحتی .. اگه راهی مد نظرتون هست بروبچس ارایه کنید..
ممنون:rose:

سلام مرصی شمارتونو واسم بفرستید ممنون میشم

البته مشکلی که اکثر برنامه های رمز گزار بر روی فایل فلش دارند اینه که روی فایل swf رمز میگذارند و کد میکنند ... ! ولی مسله اینه که ما در نهایت اگه یک فایل اصلی مولتی مدیامون باشه .. آخرش باید exe باشه و مشکلی که این برنامه ها داره همینه نمیتونه exe رو کد بذاره .. لذا زمانی که شخص متجاوز ! فایل exe رو به swf تبدیل میکنه دیگه این فایل رمز گزاری شده نیست و میتونه دسترسی داشته باشه به کلاس ها و اکشن هاش ... حالا باید چیکار کرد به نظرت از دست این فلش کارای فضووووووول ! ؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
آقای بنیامین جون عزیز نداره این چیزی رو که میگی توی پیج من ! من روی اسمت روی هرجی بگی کلیک راست گلیک میکنم نیست ارسال پیام خصوصی ! چرا واقعا .. یا من بعضا دیدم روی پیج های شما یا دیکر دوستان بچه های دیگه مطلب میرارن یا سوال میپرسند به صورت عمومی .. شاید از من فعال نیست نه ! ؟ مدیر به دادمون برس ! هادی آونگ جان کجایید یک هلپی بدید .. ! به خدا من خنگ نیستم :green: اکشن گار حرفه ای هستم ولی این گزینه رو پیدا نمیکنم 3 4 ساله !

نمیشه اونجوری هم عزیزم .. من تو یاهو ادت کردم اونحا اومدی یک توضیحی بده ...
اینم آی دیم [email protected]

توجه توجه :
آقایون مدیر درخواست بنده رو پیگیری کنید چرا من ارسال پیام خصوصی ندارم ! ! ! ؟ ؟؟؟ خون بقیه از من رنگین تره مگه هه هه ه :green:
؟؟؟؟؟؟

یک کاری کنید گیریم به خدا

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
نمیشه اونجوری هم عزیزم .. من تو یاهو ادت کردم اونحا اومدی یک توضیحی بده ...
اینم آی دیم [email protected]

توجه توجه :
آقایون مدیر درخواست بنده رو پیگیری کنید چرا من ارسال پیام خصوصی ندارم ! ! ! ؟ ؟؟؟ خون بقیه از من رنگین تره مگه هه هه ه :green:
؟؟؟؟؟؟

یک کاری کنید گیریم به خدا
احتمال ایمیل تاییدیه را دریافت کرده اید و روی لینک فعال سازی کلیک نکردید
به بخش تنظیمات هم بروید شاید این امکان را غیر فعال کرده باشید
موفق و پیروز باشید

mohammad.sub7

کاربر فعال
مگه اگه کسی تو لیست ما نباشه میشه پیغام خصوصی فرستاد؟

من کسایی که تو لیستم هستن میتونم اما اونا که نیستن پیغام خصوصی غیر فعاله

mohammad.sub7

کاربر فعال
چه جالب من فکر می کردم چون طرف تو لیست دوستان من نیست نمیتونم پیغام خصوصی بدم

جدیدترین ارسال ها

بالا