قفل گذاري ازباmmb

asl6000

New Member
قفل گذاري باmmb

سلام
لطف كنيداگه راهي براي قفل گذاشتن روي خروجيMMBوجودد اره منوراهنمايي كنيد :rose: ممنون

msnv

Well-Known Member
سلام علیکم

طبق تصویر زیر عمل کنید

برای ایجاد رمز آنها را در بخش های سبز رنگ وارد کنید

در صورتیکه قصد ویرایش مجددا پروژه را ندارید میتوانید با روشن کردن گزینه آبی رنگ مشخص شده در تصویر سورس پروژه را کاملا" ببنید

اما توجه داشته باشید که این لایه های امنیتی در mmb بسیار ضعیف هستند

موفق باشید

پیوست ها

• how_to_passeword_or_secure_layer.png
    how_to_passeword_or_secure_layer.png
    54 کیلوبایت · بازدیدها: 34

BlueMMB

Well-Known Member
دوست عزیز یه Script با نام CBK_EXIT تو صفحه MasterTopLayer درست کنید و توش رو خالی بذارین (البته ی تونید هر کدی که دوست دارید توش بزارین ولی اگه می خواسن از برنامه خارج نشه فقط دستور Exit رو توش ننویسید ) اینجوری کسی نمی تونه با زدن دکمه Exit یا فشار دادن دکمه های Esc یا Alt + F4 از برنامه خارج بشه البته کاربر می تونه با TaskManager برنامه رو ببنده که نمی دونم راهی براش هست یا نه .

asl6000

New Member
عدم کارایی راه حل های پیشنهادی

سلام دوست عزیز

یه سری به مبحث زیر بزن

http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=165108&highlight=امنیت+پروژه

در ضمن اگه بخای برنامه رو فقط از روی سیدی اجرا کنی این آدرس به دردت میخوره

برنامه + آموزش

http://www.kamyabonline.com/modules.php?name=News&file=article&sid=545

امیدوارم به کارت بیاد
باتشکرازشمادوست عزیزودوستان دیگر
بیشتردوست دارم قفل گذاری روی DVDانجام بشه که قابل کپی برداری و...نباشه ظاهراًقفل گذاری باMMBزیادمطم‍ئن نیست وباTZکه معرفی کردین بااطلاعاتی که من دارم فقط برایCDاستفاده میشه درصورتی که منDVDدارم لطف کنیدشمادوست عزیزودوستان دیگراگرروش یانرم افزارخاصی برایDVDوجودداردراهنماییم کنید:rose:

ehsan58

Member
سلام! شما لطف كنيد بگيد كه اين dvd شامل چه نوع فايلهاي است!

asl6000

New Member
سلام! شما لطف كنيد بگيد كه اين dvd شامل چه نوع فايلهاي است!
سلام
دوست عزیزاینdvdیکمجموعه نرم افزاری می باشه که شامل نرم افزارهای قابل نصب رویpc ؛نرم افزارهای پرتابل وفلش ها و...می باشه

آخرین ویرایش:

msnv

Well-Known Member
سلام علیکم
خب، ابتدا یک ایمیج به اندازه حجم یک dvd توسط TZ ایجاد سپس اونو در یک dvd رایت کنین، البته خودم هنوز برای dvd تست نکرده ام

موفق باشید

asl6000

New Member
سلام علیکم
خب، ابتدا یک ایمیج به اندازه حجم یک dvd توسط TZ ایجاد سپس اونو در یک dvd رایت کنین، البته خودم هنوز برای dvd تست نکرده ام

موفق باشید
سلام دوست عزیز
قبلاًوجدیداًًچندین باراین کاروباTZو Ultra IsoبرایDVDوباآموزش دقیق قفل گذاری نرم افزارهای ذکرشده انجام دادم ولی متاسفانه وسط کارایمیجDVD گرفته شده ازاون توسط نرم افزارTZشناسایی نمی شه همانطورکه گفتم احتمالاًTZباDVDمشکل داره ویایه جایی ازکارمن مشکل داره!بهرحال اگه لطف کنیدمنوبه هرطریقی کمک کنیدممنون می شم باتشکر:rose:

DiR3CToR

Member
برنامه tzسالهاست كه پروژه و توسعه اون به صورت رايگان متوقف شده و اين برنامه مختص سي دي هست و دي وي دي رو ساپورت نميكنه خودتون رو اذيت نكنيد.

asl6000

New Member
برنامه tzسالهاست كه پروژه و توسعه اون به صورت رايگان متوقف شده و اين برنامه مختص سي دي هست و دي وي دي رو ساپورت نميكنه خودتون رو اذيت نكنيد.

ممنون ازراهنمایی شمادوست عزیز
راه حلی برای این مشکل ما به نظرتون نمی رسه؟:cry:

DiR3CToR

Member
برای دی وی دی مناسبترین راه استفاده از Code Activation های پیشرفته هست ولی رایگان نیست به خصوص اینکه اتورانهایی که با MMB و دایرکتور و غیره ساخته میشن خیلی بد قلق هستند قفلگذاریشون و کوچکترین اشتباه مساویست با تخریب فایل اصلی و داده های جانبی موفق باشید

asl6000

New Member
برای دی وی دی مناسبترین راه استفاده از Code Activation های پیشرفته هست ولی رایگان نیست به خصوص اینکه اتورانهایی که با MMB و دایرکتور و غیره ساخته میشن خیلی بد قلق هستند قفلگذاریشون و کوچکترین اشتباه مساویست با تخریب فایل اصلی و داده های جانبی موفق باشید
ممنون دوست عزیز
امّاراه حل دیگرورایگان وجود نداره؟:cry:

ehsan58

Member
من با نظر DiR3CToR موافقم به جز قفل هاي تلفني يا همونCode Activation چيز ديگه رو dvd بزاري مثلا بد سكتور خيلي زود ميتونه كپي بشه اگه به قفل هاي Code Activation نياز داشتي يه سري به من بزن!

[email protected]

DiR3CToR

Member
دوست عزیز اگر برنامتون براتون ارزش داره و قرار هست سوددهی داشته باشه بهتره هزینه کنید در غیر اینصورت اصلا قفلگذاری نکنید این نظر من هست در ضمن برای Activation Code بهتره از آرمادیلو و غیره استفاده نکنید که خودشون کرک شدند و راحت هم آنپک میشن هر کسی هم براتون قفلگذاری کرد این موارد رو بررسی کنید که یه موقع خدای نکرده از دو طرف براتون ضرر نباشه موفق باشید

asl6000

New Member
دوست عزیز اگر برنامتون براتون ارزش داره و قرار هست سوددهی داشته باشه بهتره هزینه کنید در غیر اینصورت اصلا قفلگذاری نکنید این نظر من هست در ضمن برای Activation Code بهتره از آرمادیلو و غیره استفاده نکنید که خودشون کرک شدند و راحت هم آنپک میشن هر کسی هم براتون قفلگذاری کرد این موارد رو بررسی کنید که یه موقع خدای نکرده از دو طرف براتون ضرر نباشه موفق باشید
دوست عزیزبرنامه برامون مهمه امابایدببینم هزینه قفل گذاری اون چقدر می شه شما اطلاعی دارین؟ ممنون :rose:

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز

شما مباحثي كه در رابطه با تامين امنيت براي برنامه‌هاي توليد شده با mmb بود رو مطالعه نكرديد؟ در اين زمينه بايد عرض كنم به خاطر مشكلات ساختاري كه بيلدر داره قفل گذاشتن و ايمن كردن برنامه تقريبا غيرممكن هست.

DiR3CToR

Member
دوست عزيز

شما مباحثي كه در رابطه با تامين امنيت براي برنامه‌هاي توليد شده با mmb بود رو مطالعه نكرديد؟ در اين زمينه بايد عرض كنم به خاطر مشكلات ساختاري كه بيلدر داره قفل گذاشتن و ايمن كردن برنامه تقريبا غيرممكن هست.

کاملا میفهمم از چه لحاظ این مطلب رو بیان کردید و باهاش زیاد درگیر بودم تقریبا 2سال ولی نهایتا ممکن هست چون برای پروژه های تجاری از متد خودم دارم استفاده میکنم و نهایتا بعد از اینکه Exeاصلی رو موردش رو حل کردم داده های جانبی هم حل شد مثل فیلم و فلش و PDF ...

mbsa

Active Member
سلام دوست عزیز
بحث های امنیتی زیادی تو انجمن مطرح شده ولی باید این نکته را در نظر بگیرید که هیچ برنامه ای که 100امنیت داشته باشه ، تا حالا ساخته نشده چه برسد به mmbکه از لحاظ امنیتی خیلی ضعیفه.
ولی راه بهتر استفاده از activation code هست و بهتره که آلگوریتم کد را خودتون طراحی کنید و با برنامه ای غیر ازmmb قفل را طراحی کنید . مثلاً میتونید با دلفی پلاگین کد را بنویسید چون دلفی خیلی کم احتمال کرک شدن داره .
حتی میتونید از چند تا روش مختلف امنیتی همزمان استفاده کنید . مثلاً همراه با قفلی که عرض کردم از پکر هایی مثل molebox هم استفاده کنید.
موفق باشـــید

جدیدترین ارسال ها

بالا