قفل کردن برنامه

michealwiper

Active Member
سلام دوستان:rose:

سوالم اینه که آیا میشه یا اینکه کدی وجود داره که بتونی مثلن بعد از یه مدتی مثلن 1ماه فایل اجرائیت از کار بیوفته و در واقع قفل بخاد ازت برای اجراش؟

ینی اینکه مثلن من یه کاری برای یکی درست کردم و بعد از یه مدتی وقتی روی فایل اجرائیش ک میزنه برنامه اجرا نکنه ؟

ممنون میشم از راهنماییتون

آخرین ویرایش:

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
بله میشه دوست عزیز توی انجمن یه سرچی بگنید نمونه زیاد هستش

michealwiper

Active Member
بله میشه دوست عزیز توی انجمن یه سرچی بگنید نمونه زیاد هستش

دوست عزیز من سرچ میزنم ولی متأسفانه چیزی پیدا نمیشه

یکی دو نمونه پیدا شد ولی اون چیزی که میخاستم نبود

شما بفرمائید آدرس لینکش چیه و کجاست

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
صورت مساله: چطور برنامه ی ما بعد از یکماه هنگام اجرا یکسری محدودیت ها داشته باشه - مگر اینکه رجیستر شده باشه.

پس شما نیاز دارید زمان نصب یا اولین اجرای برنامه رو جایی ذخیره کنید - هربار برنامه اجرا میشه تاریخ جاری رو با اون تاریخ مقایسه کنید و اگر اختلاف یکماه بود یکسری عملیات صورت بگیره

در برنامه برای بخش هایی که میخاید محدود بشه، یک شرط بزارید که مثلاً اگر مقدار فلان متغیر برابر False بود محدودیت اعمال بشه، حالا محدودیت میتونه با مخفی کردن بعضی از بخشها باشه یا...

خب پس مقدار اون متغیر رو ابتدا برابر True قرار میدید. اگر در بخش اول که مقایسه ی تاریخ انجام میشه یکماه گذشته باشه مقدار اون متغیر رو به False تغییر میدید.

اگر کاربر در بخش مربوطه، برنامه رو رجیستر کنه، مقدار اون متغیر برابر True بشه (یا حتی یه متغیر مجزا)، و البته وقتی برنامه رجیستر شده مقایسه ی تاریخ نباید صورت بگیره.

برای همه ی اینها کدی که لازم هست If..Then..End هست و چیز خاصی نیست. فقط باید تحلیل کنید که نیاز چی هست و به چه شکل برای رفع نیاز کدنویسی کنید.

m javad

کاربر متخصص
[h=2]نمونه قفل ساخته شده برای دمو یا trial با پلاگین آریانا[/h]اینم یه نمونه
البته این نمونه با پلاگین آریانا هست (به دلیل ایمن کردن سورس برنامتون، چون بدون این پلاگین سورس برنامه 3 سوت رو هواست و کد نویسیهاتون رو راحت میشه قسمت قفلش رو حذف کرد و برنامه مثل روز اول کار میکنه)
اگر سورسشو خاستید برای دیدن نحوه کار ایمیل بزنید- یادمه تو انجمن گذاشته بودم!

michealwiper

Active Member
اینم یه نمونه
البته این نمونه با پلاگین آریانا هست (به دلیل ایمن کردن سورس برنامتون، چون بدون این پلاگین سورس برنامه 3 سوت رو هواست و کد نویسیهاتون رو راحت میشه قسمت قفلش رو حذف کرد و برنامه مثل روز اول کار میکنه)
اگر سورسشو خاستید برای دیدن نحوه کار ایمیل بزنید- یادمه تو انجمن گذا
ینی شما میگی اینو نمیشه با بیلدر نوشت؟؟؟؟؟؟؟؟

و باید با یه نرم افزار دیگه نوشت و وارد بیلدرش کرد منظورت اینه؟

یکم گیج شدم البته بهت ایمیل دادم دوست خوبم ولی بازم اگ اینجا توضیح بدی بد نیست

با تشکر

m javad

کاربر متخصص
چرا میشه نوشت
تو انجمن بانک ابزار و فایل های سودمند سرچ کنی نمونش رو پیدا میکنی
پلاگین آریانا تنها برای این هست که به کدهایی که برای قفل مینویسی دسترسی نداشته باشن و بتونن اونها رو حذف کنن تا برنامه بدون قفل به راحتی کار بده
وگرنه ما بقی روش یکسان هست .

جدیدترین ارسال ها

بالا