قفل نرم افزاري كولاك و كرك آن

Jasem

Member
آقا كسي از بچه ها لينك خود برنامه رو داره ؟؟؟!!!!!!!! :wink: 8) 8O

حداقل قبل از كرك كردنش اصلاْ ببينيم محيطش چيه ؟؟؟ :wink:

bagher2

Member
بفرما عزیزم!

اینم نسخه 3.8

کد:
http://www.colock.com/sites/22/siteFiles/File_List/Colock.zip

موفق باشی

moein273

Member
باقر جان كاش لينكت رو توي تگ code ميذاشتي ميدوني براي چي ميگم كه .

Jasem

Member
ممنون .
منتظر كركش هم باشيم ديگه

-----------------------------
راستي معين جان دليل گذاشتن لينك تو كد به خاطر چيه ميشه توضيح بدي

Jasem

Member
راستي حالا خود اين برنامه چطوري كار مي كنه ؟؟؟!!!
روش كارش چيه ؟؟؟
خودش هم كه قفل داره ؟؟؟
حالا قراره قفل اين برنامه شكسته بشه يا قفل تمام برنامه هايي كه با اين كار مي كنن ؟!!!
يا شايد هم وقتي قفل خود اين برنامه بشكنه بشه تمام برنامه هايي كه از اين قفل استفاده مي كنند رو باز كرد ؟!!!

moein273

Member
تا الان كركي آماده شده كه تمام برنامه هايي و سي دي هايي كه با اين برنامه قفل شده رو باز ميكنه خودش هم كرك شده كه در آينده نزديك به دست شما عزيزان ميرسه .
خلاصه اين شركت همش كرك شد رفت پي كارش :D

Jasem

Member
آقا ممنون از كرك .
اين كركي كه ارايه شده مربوط به نسخه CoLock 3.79 هست ولي نسخه اي كه براي دانلود گذاشتيد و ادرس داده شده نسخه 3.08 هست كه اين كرك روش كار نمي كنه .
----------------------------
راستي نوع كارايي اين كرك براي استفاده از اين http://www.pishgamsoft.com/Products-Colock-F.htm#FAQ مي تونه باشه ؟؟!!!

moein273

Member
Jasem گفت:
آقا ممنون از كرك .
اين كركي كه ارايه شده مربوط به نسخه CoLock 3.79 هست ولي نسخه اي كه براي دانلود گذاشتيد و ادرس داده شده نسخه 3.08 هست كه اين كرك روش كار نمي كنه .
----------------------------
راستي نوع كارايي اين كرك براي استفاده از اين http://www.pishgamsoft.com/Products-Colock-F.htm#FAQ مي تونه باشه ؟؟!!!

ورژن 3.79 رو از لينك زير دانلود كنيد :
کد:
http://www.pishgamsoft.com/Colock.zip

بله اون كارايي كه شما به اون لينك داديد انجام ميده.

bagher2

Member
moein273 گفت:

اولا معین جان ازلطف شمابینهایت سپاسگذارم!
ثانیا بصراحت بگم که نمیدونم برای چی بایدلینک رومیذاشتم داخل تگ کد؟؟؟؟؟
من خیلی مواقع به عمد کدرونمیذارم توی تک برای اینکه خاصیت اکتیوبخودش بگیره.چون اگه بذارمش داخل تگ دیگه خاصیت اکتیونمی گیره!

بهرحال نمی دونم شایدازنظرشمانکته خاصی داشته باشه که بنده ازش بی اطلاعم وخوشحال میشم دلیلش روبه من بگین!!!!

قربانت

باقر

Jasem

Member
با اجازه دوستان نام تاپيك اصلي رو كاملتر كردم .

-----------------------------------------------
اقا باز هم ممنون از لينك جديد .
در ضمن مي خواستم بدونم اين قابليت WebLock چي هست كه تو برنامه گفته ؟
قسمت خاصي هست يا بايد اضافه بشه ؟!!

----->شوخي<-----
شد تاپيك اختصاصي آموزش پيشگام سافت . فكر كنم بايد يه پورسانتي به اين گروه UnReal كه ديگه الان حسابي Real شده بدن . :wink: 8)

------------------------------------------------------------
راستي يكي از بچه ها هم اموزش كار با اين برنامه رو بده بد نيست ها :oops: :idea:

naeim_crack

Active Member
سلام
ميشه در باره نصب اين كرك توضيح بديد اون يوزر و پسورد رو بايد كجا وارد كنيم
مرسي

ye_mojud

Member
سلام . معين حان دستت درد نكنه خدايي كارتون خيلي درسته . من كرك رو گرفتم ولي هنوز نفهميدم كه از فايل CCP_Loader چه جوري بايد استفاده كرد و اون دو تا پاسوورد نوشته شده در فايل تكست براي چي هست . اگه دوستاني كه بلد هستن يه اموزش كامل بذارن كه ميشه نور علي نور . راستي من يه مدت هست دارم فكر ميكنم كه واقعا اين قفل كولاك توليد كننده و برنامه نويسانش ايراني و شركت پيشگام هست يا اين قفل محصول يه شركت خارجي هست كه باقر جان لينكش رو در بالا گذاشته و اين شركت پيشگام اون رو كپي كرده و به اسم خودش زده . دليل اين حرفم اين هست كه قفل هاي تلفني كه كولاك يه نمونه اش هست توسط دو تا شركت ديگه اي ايراني هم اراپه شده و علاوه بر اون اين نرم افزار ساخت ايبوك كه در انجمن نرم افزار دوستان معرفي كردن هم از همين روش يعني مشخصات كامپيوتر براي قفل گذاري بر روي فايل هاي خروجي استفاده ميكنه و من شخصا شك دارم كه اون طوري كه در سايت پيشگام گفته شده اين قفل محصول و توليد برنامه نويسي اين شركت باشه و براي اولين بار توسط اونها اريه شده باشه و بعد امتيازش رو به يه شركت خارجي فروخته باشن . اخه ميدونيد كه از قديم ميگن دروغ كه حناق نمياره مياره ؟
به هر حال اگه كسي زحمت اموزش اين رو هم بكشه ممنون ميشيم . ممنون و خدا نگهدارتون

naeim_crack گفت:
سلام
ميشه در باره نصب اين كرك توضيح بديد اون يوزر و پسورد رو بايد كجا وارد كنيم
مرسي
You can Add any userID to CoLock DataBase
with this Passwords :

UserID DataBase PW : 1q2w3e4r5t
Projects DataBase PW : 6y7u8i9o0p

For more info about DBISAM DataBase go to :

ضمنا كركم كار مجيكه!

moein273

Member
bagher2 گفت:
moein273 گفت:

اولا معین جان ازلطف شمابینهایت سپاسگذارم!
ثانیا بصراحت بگم که نمیدونم برای چی بایدلینک رومیذاشتم داخل تگ کد؟؟؟؟؟
من خیلی مواقع به عمد کدرونمیذارم توی تک برای اینکه خاصیت اکتیوبخودش بگیره.چون اگه بذارمش داخل تگ دیگه خاصیت اکتیونمی گیره!

بهرحال نمی دونم شایدازنظرشمانکته خاصی داشته باشه که بنده ازش بی اطلاعم وخوشحال میشم دلیلش روبه من بگین!!!!

قربانت

باقر
سلام باقر جان
براي اين گفتم كه موقعي كه شما لينك رو به حالت اكتيو بذارين اون شركت به راحتي اين تاپيك رو پيدا ميكنه و به مزاحمتهاي خودش ادامه ميده راستش ما ها كه كارمون warez و كرك هست عادت كرديم همه چي رو توي تگ كد بذاريم :D

moein273

Member
ye_mojud گفت:
سلام . معين حان دستت درد نكنه خدايي كارتون خيلي درسته . من كرك رو گرفتم ولي هنوز نفهميدم كه از فايل CCP_Loader چه جوري بايد استفاده كرد و اون دو تا پاسوورد نوشته شده در فايل تكست براي چي هست . اگه دوستاني كه بلد هستن يه اموزش كامل بذارن كه ميشه نور علي نور . راستي من يه مدت هست دارم فكر ميكنم كه واقعا اين قفل كولاك توليد كننده و برنامه نويسانش ايراني و شركت پيشگام هست يا اين قفل محصول يه شركت خارجي هست كه باقر جان لينكش رو در بالا گذاشته و اين شركت پيشگام اون رو كپي كرده و به اسم خودش زده . دليل اين حرفم اين هست كه قفل هاي تلفني كه كولاك يه نمونه اش هست توسط دو تا شركت ديگه اي ايراني هم اراپه شده و علاوه بر اون اين نرم افزار ساخت ايبوك كه در انجمن نرم افزار دوستان معرفي كردن هم از همين روش يعني مشخصات كامپيوتر براي قفل گذاري بر روي فايل هاي خروجي استفاده ميكنه و من شخصا شك دارم كه اون طوري كه در سايت پيشگام گفته شده اين قفل محصول و توليد برنامه نويسي اين شركت باشه و براي اولين بار توسط اونها اريه شده باشه و بعد امتيازش رو به يه شركت خارجي فروخته باشن . اخه ميدونيد كه از قديم ميگن دروغ كه حناق نمياره مياره ؟
به هر حال اگه كسي زحمت اموزش اين رو هم بكشه ممنون ميشيم . ممنون و خدا نگهدارتون
در مورد اين كرك بايد بگم اين يك لودر هست كه كار گروه ما نيست كار magic كه از كركرهاي بسيار باسواده هست و بايد بگم گروه UnREal هم به زودي كركي كه براي اين برنامه نوشته رو ريليز خواهد كرد كه اون به صورت كرك خواهد بود نه يك لودر .
در مورد طرز كار اين لودر اصولا ربطي به اون يوزر و پسورد توي فايل نداره و شما بعد از كپي كردن اين فايل در دايركتوري كولاك بايد هر دفعه به جاي اجراي فايل CCP.exe اين لودر رو با نام CCP_Loader.exe اجرا كنيد در اين صورت برنامه به صورت ريجستر اجرا ميشه .
در مورد اينكه اين برنامه كپي يك برنامه خارجي با كمي تغييرات هست ما هم به چنين نتيجه اي رسيديم و تمام اين مسائل در چند روز آينده مشخص خواهد شد .
جالبه بدونيد براي محافظت از نرم افزار خودشون از يه نرم افزار قدرتمند خارجي استفاده كردند به نام ICE LICENSE :D .

جدیدترین ارسال ها

بالا