قفل شدن حساب ادمين

bahman22

Member
باسلام
بنده نميتوانم وارد حساب مديريتي خودم توي وردپرس بشم ويه پيام نشون ميده به دليل تلاشهاي زياد براي ورود حساب شما به مدت 24 ساعت قفل شده است كه معلوم نيست كار كدوم خدانشناس بوده حالا راهي هست كه من براي اينكه ديگه كسي نتونه اين كارو بكنم جلوشوبگيرم اگه هست راهنمايي كنيد ممنون

progpars

progpars.com
برای این کار آدرس wp-admin رو تغییر بدهید و برای این کار :
از افزونه Stealth Login استفاده کنید:
لینک دانلوددر وردپرس

بعد از نصب افزونه به قسمت تنظیمات بروید و آدرس های دلخواه رو وارد کنید، بعد آن را ذخیره کنید بعد از ذخیره افزونه در همان صفحه قسمت htaccess Output یه کد می ده که اونو باید وارد htaccess هاست خود کنید. دقت کنید باید در اولین خط کپی کنید.
توجه: هر زمان تنظیمات رو عوض کنید کد جدیدی رو باید در htaccess کپی کنید.

bahman22

Member
اين كه دانلود نميشه در ضمن با اين توضيحاتي كه شما دادي كه خيلي سخت شد كار من نيست يه چيز ساده تر بديد ممنون

progpars

progpars.com
افزونه Login LockDown هم هست :

این افزونه آی پی و زمان ورودهای ناموفق به ناحیه مدیریتی وردپرس را ضبط می کند. و اگر آی پی بیش از حد تعیین شده موفق به ورود نشود، برای مدت زمانی؛ آی پیش قفل می شود.

دانلود

آخرین ویرایش:

bahman22

Member
باسلام بر شما همون افزونه Stealth Login فك كنم خوبه من هر چي كشتم لينك دانلود سالمي پيدا نكردم كسي اگه لينك دانلودشو داره بده ممنون ميشم

bahman22

Member
باسلام دانلودش كردم ولي ناقصه ونصب نميشه لطفا يه نسخه درست وصحيح بزاريد ممنون

bahman22

Member
باسلام باز هم يه خدانشناس حساب منو قفل كرده يعني اينقد رمزو اشتباه زده كه به مدت 24 ساعت الان قفل شده ومن نميتونم به حساب مديريتيم وارد بشم يكي يه راه جلو پام بزاره ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا