قطع صدای کامپیوتر

بچه ها سلام .
دیروز همین طور یییییهو صدای کامپیوترم قطع شد .
angry.gif

به هر جاش هم که ور رفتم درست نشد . به نظر شما مشگل از کجاست ممکنه کارت صداش به رحمت خدا رفته باشه .
angry8.gif

emad_67

Member
فکر میکنم کارت صدای کامپیوترت رو دوباره باید نصب کنی برا منم یه همچین مشکلی پیش اومده بود که با نصب دوباره کارت صدا رفع شد ضمنا اگه خواستی نصب کنی بهتره اول کارت صدای قبلی رو که نصب بوده پاک کنی بهد بریزی که یه دفعه تداخلی پیش نیاد

خیلی عجیبه . چون همون طور که یییییهو قطع شده بود یییهو وصل شد .
عماد کار ی را که گفتی اتفاقا انجام دادم . ممنون از راهنماییت .
خدا کنه دیگه یییهو قطع نشه.

AMiR

Active Member
دوست عزيز ايشون مشكلشون حل شده
ولي ممنون
احتمالا سخت افزار سيستم اسيب ديده
چون من هم با مادربردم همين مشكل رو دارم

DrXoX

Active Member
سلام
این مشکل برای خیلی پیش میاد اگه یه برنامه ای که سیستم رو مدیریت کنه نصب کنید کمتر از این نوع مشکلات پیش میاد
برنامه ای مثل TuneUp Utilities 2006 و .....
این برنامه مشکلات سیستم رو پیدا و رفع میکنه برنامه های دیگه ای هم هست این برنامه تو ذهنم بود و جدید هم هستش براتون نوشتم

روزي کـه تو آمــــدي به دنيا عــريان *** جمعي به تو خندان و تو بودي گريان
کاري بکن اي دوست که وقت رفتن *** جمعي به تو گريند و تو باشي خندان

vahid_3d

Active Member
من هم همین مشکل رو دارم ولی با نصب مجدد هم درست نشد.یعنی وقتی دنبالش می گرده که درایو صدا رو پیدا کنه چیزی رو پیدا نمی کنه.پرینتر و موبایل هم درایوهاشون نصب نمی شه.

مشکل چیه؟

vahid_3d

Active Member
مشکل من هم حل شد ولی برای دوستان دیگری که این مشکل براشون پیش می آد می نویسم:
بعد از چک کردن تمام قسمت های مربوط به کامپیوتر و مطمئن شدید که مشکل عجیبی هستش ، از کنترل پنل و add/remove فایل صدا را حذف کنید --- سپس نصب کنید --- restart کنید --- شاید دوباره درست نشود --- پس کامپیوتر را خاموش کرده و تقریبا به مدت 8 ساعت به کامپیوتر استراحت دهید . البته از برق نیز بیرون بکشید( در اینجا توصیه می کنیم که کامپیوتر را با دکمه روی کیس خاموش کنید،برای اینکار دکمه روی کیس را مدتی نگه دارید.) - وقتی بعد از 8 ساعت آن را روشن کردید دوباره به کار می افتد./// مشکل من هم همینطور رفع شد.

سلام
مطمئن شو که از بلند گو ها نیست شاید دیافراگمش خراب شده باشه
در ضمن ببین درایور کارت صوت نصب هست یا نه یا ببین توی قسمت سخت افزار کارت صدات مشکل نداره

جدیدترین ارسال ها

بالا