قطع شدن موسیقی و ولوم صدا

djmomo

Member
سلام خسته نباشید دوستان
2 تا سوال دارم شرمنده اولیش اینه که وقتی که من یه آهنگ می ذارم توی ام ام بی و شروع به خوندن می کنه روی دگمه هایی که صدا گذاشتم وقتی روشون کلیک می کنم صدای موزیکو قطع می کنه چه طور می تونم از این کار جلو گیری کنم و مثلا" 3-4 تا صدا مثلا" یکی آهنگ و بقیه صداهای کلیکی کوچک اجرا شن ممنون و دومی می خواستم ببینم که کسی اسلایدر ولوم چرخشی صدای کم و زیاد رو روی پروژه داره بزاره ممنون توی خود ام ام بی هست اما ولوم صدا رو بالا پاین نمی کنه مرسی

m javad

کاربر متخصص
خب باید آهنگ اصلیتون رو پشت زمینه پخش کنید
کد:
BackgroundPlay("c:\1.mp3","LOOP")
و بقیه صدا ها رو هم به همون روش قبلی خودتون پخش کنید

توی خود ام ام بی هست اما ولوم صدا رو بالا پاین نمی کنه
یعنی چی؟

djmomo

Member
ببینید خب ولوم اسلایدر صدا که هر کس می ذاره یا به صورت ولوم صدا رو به بالا و پایین می برن یا چپ و راست اما یه ولوم صدا می خوام که وقتی با ماوس روی اون می ریم و روش کلیک می کنیم با بالا و پایین کردن ماوس ولوم صدا بچرخه مثل ولوم ظبطهای ماشین

djmomo

Member
اگه توی درایو سی جایی که ام ام بی رو نصب کردین سرچ کنین slider مثالهای اسلایدرو میاره اما بدون اینکه صدا رو کم و زیاد کنن دستور صداشو می خوام که کم و زیاد می کنه مرسی

m javad

کاربر متخصص
ببینید خب ولوم اسلایدر صدا که هر کس می ذاره یا به صورت ولوم صدا رو به بالا و پایین می برن یا چپ و راست اما یه ولوم صدا می خوام که وقتی با ماوس روی اون می ریم و روش کلیک می کنیم با بالا و پایین کردن ماوس ولوم صدا بچرخه مثل ولوم ظبطهای ماشین
بله من متوجه هستم شما چه نوع اسلایدری میخواهید
اینکه میگید کار نمیده برام عجیب هست
اون مثال قرار نیست صدا رو کم یا زیاد بکنه
تنها یه نمونه هست برای طراحی اون نوع اسلایدر که البته کد نویسیش هم ضعیف هست و میشه بسیار بهتر اون کار رو کرد

کد:
[LEFT]VolumeUp("50")[/LEFT]
این کدی هست که میزان صدا رو برابر 50 میکنه​

شما به جای عدد ثایت 50 ، مقدار متغییر استفاده شده توی اون اسلایر رو بزارید

موفق باشید​

djmomo

Member
شرمنده می تونید همون مثالو برام پیوست کنید که صدای ویندوزو کم و زیاد کنه ممنون مهمه

جدیدترین ارسال ها

بالا