قطع ارتباط Babylon با اینترنت

30min

Banned
سلام .
احوال شما ؟
راستش من بابیلون رو که نصب میکنم بعد از مدتی قاط میزنه و نه معانی رو نشون میده و نه دیکشنری ها رو .
معمولا بعد از 2 بار ارتباط با اینترنت این مشکل پیش میاد فکر کنم ایراد از همین ارتباطش با اینترنت هست چون یک پیغامی مبنی بر update میده که زودی هم ناپدید میشه و نمیتونم بخونمش .
بعدش که babylon رو اجرا میکنم اینطوری میشه .
Auto Update رو هم disable کردم اما نمیشه .
babylon نسخه 8 هستش .
9 رو هم دانلودیدم اما کرکش رو ندارم و همینطور نمیدونم glossary ها رو کجا نصب کنم .
شد 3 سئوال در یک تاپیک .
باید چکار کنم ؟ :-?

SajadCG

کاربر فعال
سلام .
احوال شما ؟
راستش من بابیلون رو که نصب میکنم بعد از مدتی قاط میزنه و نه معانی رو نشون میده و نه دیکشنری ها رو .
معمولا بعد از 2 بار ارتباط با اینترنت این مشکل پیش میاد فکر کنم ایراد از همین ارتباطش با اینترنت هست چون یک پیغامی مبنی بر update میده که زودی هم ناپدید میشه و نمیتونم بخونمش .
بعدش که babylon رو اجرا میکنم اینطوری میشه .
Auto Update رو هم disable کردم اما نمیشه .
babylon نسخه 8 هستش .
9 رو هم دانلودیدم اما کرکش رو ندارم و همینطور نمیدونم glossary ها رو کجا نصب کنم .
شد 3 سئوال در یک تاپیک .
باید چکار کنم ؟ :-?

1.برای اینکه به اینرنت وصل نشه برید در قسمت options>configur بعد برید توی تب connection و enable online update رو بردارید.

2.کرکش رو تو نت بگرید پیدا می کنید.

3.برای نصب glossary هم از توی task maneger بابیلون را end task کنید و بعد روی فایل های Glossary دابل کلیک کنید ، خودش نصب میشه.

راستی این روش غیر فعال کردن update واسه نسخه 6 هست .توی نسخه های بالاتر فقط جای منو ها یکم عوض شده.

موفق باشید.:wink:

آخرین ویرایش:

30min

Banned
من کرکش کردم و تیک enable رو هم برداشتم اما بازم نمیشه .
یکی از دوستام میگه که از firewall سیستم حذفش کن ؟!؟!؟!
من نمیدونم اصلا این ربطی به این موضوع داره یا نه ؟!

SajadCG

کاربر فعال
من کرکش کردم و تیک enable رو هم برداشتم اما بازم نمیشه .
یکی از دوستام میگه که از firewall سیستم حذفش کن ؟!؟!؟!
من نمیدونم اصلا این ربطی به این موضوع داره یا نه ؟!

babylon من که در لیست Firewall نیست و هیچ مشکلی هم باهاش ندارم.

و فکر هم نمی کنم ربطی به این قضیه داشته باشه ، چون وقتی یک نرم افزار را به لیست اضافه میکنی یعنی اینکه از این به بعد دیگه firewall باهاش کاری نخواهد داشت و همینطور اگه از لیست حذفش کردید یعنی اینکه به عنوان مثال اگه اون برنامه مشکل امنیتی داشت firewall بهش گیر میده وسعی میکنه جلوشو بگیره.

یکسری نرم افزار هست که واسه همین مشکل شما درست شده ، که نزاره نرم افزار خودشو به اینترنت وصل کنه.
توی اینترنت در این رابطه سرچ کنید حتما پیدا میکنید.

موفق باشید.:wink:

بله بابیلون من هم اینجوری می شد تا این که تصمیم گرفتم کنار بزارمش و از Google Translate استفاده کنم.

برای حل این مشکل باید یا با Firewall ، بلاکش کنی که نتونه به اینترنت وصل شه یا باید یه آدرس پر-آکسی غلطی بهش بدی تو تنظیماتش که نتونه به اینترنت وصل شه.

جدیدترین ارسال ها

بالا