قضيه كسب در آمد اينترنتي فقط با كليك چيه ؟

rsystem84

Member
بچه ها سلام

بارها و بارها در اينترنت به اين موضوع برخورد كردم كه يك CD آموزشي روش جديد كسب در آمد كه همان كليك بر روي لينكهاي تبليغاتي ارسالي است را آموزش ميد هد و مدعي هستند كه با اين روش ميتوان در ماه تا 300 دلار درآمد كسب كرد . سوال من از دوستان اين است كه آيا كسي از شماها اين روش را تجربه كرده يا نه اگر تجربه كرديد حتما ما را هم از صحت و صغم آن با اطلاع كنيد .

مثلا همين سايت :

http://bazarecd.com

با تشكر فراوان

cs_mohsen

Member
دوست عزیزم
هرکی به این جور چیزا اعتنا کنه آخرش متوجه می شه که وقتش تلف شده و بعدش مثل ... پشیمون می شه
مطمئن باش

قضیه این پارسیان و 4 نفر و زیر مجموعه هم همه شون کشکه یعنی ثابت شد

همه اش کشکه

kemiaonline

Banned
دمت گرم
اخ حرف دل منو زدی
چون سایت ایرانی نمیشه بهش اعتماد کرد
دقیق چیز بود که من میخواستم بگم

egcom

Member
دوست عزيز من تجربه كردم چون ميخواستم مطمئن بشم . راستش رو بخواي خيلي سخت تر از اون چيزيه كه فكر ميكني .
شما بايد تو سايت هاي مختلف عضو بشي تا اونا برات بنر تبليغاتي و از چيزا بفرستن و بعد شما روش كليك كنيد و به شما پول داده بشه . در نگاه اول ساده مياد اما مشكلاتي هم داره :

1- مقدار مبلغ در هر كليك بسيار كمه بنابراين شما بايد تو سايت هاي زيادي عضو بشي .
2-پرداخت پول به شما از طريق حساب هاي e-gold و paypal انجام ميگيره كه هيچكدوم ايران رو ساپورت نميكنن . البته حساب alertpay ايران رو ساپورت ميكنه اما سايت هاي زيادي نيستن كه پولشون رو به اين حساب بريزن .

اگر كسي از طرف شما عضو بشه به ازاي هر كليكي كه اون ميكنه به حساب شما هم پول ريخته ميشه و اگر ميبيني تو اينترنت تبليغ زياد ميكنن چون ميخوان شما زير مجموعه اون طرف بشي تا از عضويت شما چيزي هم گير خودش بياد.

kemiaonline

Banned
عمر خوشیتن رو برباد ندید
برید دنبال یه علمی که هر جا برید همراهتون باشه
بچه نشید و برای دیگران اینجوری کارهایی رو انجام ندید

جدیدترین ارسال ها

بالا