قرار عمومي (قابل توجه مشهدي ها )

salmanclever

Well-Known Member
MashadFair1.jpg

سلام
از تاريخ 5 تا 10 بهمن در محل نمايشگاه هاي بين المللي مشهد نمايشگاه بين المللي الكترونيك،‌كامپيوتر و اتوماسيون برگزار مي شود
به همين بهانه قصد داريم تا قرار عمومي بين مشهدي ها برگزار كنيم
كه ضمن بازديد از نمايشگاه با همديگر آشنا ميشويم
از كساني كه مشهد هستند يا حتي مشهد نيستند ولي امكان آمدن به مشهد را دارند درخواست ميكنم كه به اين تاپيك ريپلاي بزنند تا بفهميم چه كساني در اين قرار حاضر ميشوند و يك حساب سر انگشتي اي از مشهدي هاي سايت بدست بياوريم
در آخرين قراري كه تو مشهد گذاشتيم مشهدي ها كه آبروي مارو پيش بچه هاي شهرهاي ديگه بردند اصلا فكر نمي كردم اينطوري بشه
فقط 7-8نفر اومده بودند كه باز از اين 7-8نفر 5-6نفرشون از شهر هاي ديگه اومده بودند من كه پيش بچه هايي كه از شهر هاي ديگه اومده بودند حسابي خجالت كشيدم
يادمه يك نفر از شيراز اومده بود اسمش يادم نيست يا دو نفر از اصفحان اومده بودند اونوقت از خود مشهد دو سه نفر اومده بودن
در ضمن در قرار قبلي بعضي از بچه ها بهانه مبلغي را كه كرايه ماشين بود آورده بودند و گفته بودند مبلغش زياده اينو گفتم كه براي اين قرار يك قرون هم نياز نيست بپردازين
ببينم مشهدي ها چكار ميكنند ميتونند آبروي مارو پيش بچه هاي ديگه بخرند يا نه
منتظر ارسالهاتون هستم
در ضمن آدرس نمايشگاه هم اينه:
مشهد - انتهاي بلوار وكيل آباد - محل دائمي نمايشگاه هاي بين المللي خراسان
اگر هم كسي خواست اطلاعات بيشتري از نمايشگاه ها پيدا كنه اين آدرس سايتش هست:
http://www.mashadfair.com
به اميد ديدار همتون
سلمان...

salmanclever

Well-Known Member
سلام
آقا فقط دو نفر
من فكر ميكردم كه امروز اومدم 30-40نفري بيان
ولي اشكالي نداره صبر ما زياده
سلمان...

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام سلمان جان

مثل اينكه باز من و خودت و سه چهار نفر ديگه جمع شديم!

در هر صورت ما كه قصد داريم بريم نمايشگاه سر بزنيم حالا با بچه ها باشه بهتر .. ما هم هستيم

مجيد

آقا لطفا يك قرار دقيق در يك ساعت و مكان
مشخص بزارين چون من هيچ كس رو تا حالا
نديدم. چ.ن من تازه يك ماه هم نميشه كه عضوم.

Zanguei

Member
آقا ما رو يادتون نشه!
ما هم هستيم حتي اگه مثل سري پيش 4-5 تا مشهدي بيشتر نباشه يكيش منم! اگه شده كلاسمو تعطيل كنم بيام ميام!
به خاطر روي گل همه بچه مشهديها مخصوصا آقا محمد آزاده فتوشاپ پور

آقا من تو اون تاپيك ديگم گفتم :‌
روز 6 بهمن (دوشنبه) .. ساعت 3 تا 3.5 بيرون نمايشگاه يا داخل كنار كيوسك اطلاعات ... همه جمع شيم... ايندفعه همه بيان (جدي جدي) .. اگه ساعت بهتر و جاي بهتري سراغ دارين لطفا بگين.. مرسي (با پوزش از بزرگان)

rouhollah

Member
آقا مگه از روز 5 بهمن نييست من اومدم الان برم ذيذم بهروز ميگه از فردا همون جايي كه بهروز گفت خوبه

Saeid Taheri

Active Member
آقا مجيد گفتن كه شب جمعه(پنج شنبه) مي ريم
تغيير كرد ؟
با تشكر موفق باشيد

جدیدترین ارسال ها

بالا