قرار دادن intro فلش به جایه index

plague

Member
سلام یکی از رفقای ما یه سایت داره که طراحش نیست حالا یدونه intro فلش درست کرده میخاد بزاره صفحه اول
اگه من صفحه index رو تغییر بدم و اون فلش رو بزارم کلی لینک شکسته ممکنه به وجود بیاد راهی وجود داره که بدونه اینکه index رو عوض کنم اول اون فایل فلش نمایش داده بشه و بعد از اون به index وارد بشه ؟

alilg

Member
سلام یکی از رفقای ما یه سایت داره که طراحش نیست حالا یدونه intro فلش درست کرده میخاد بزاره صفحه اول
اگه من صفحه index رو تغییر بدم و اون فلش رو بزارم کلی لینک شکسته ممکنه به وجود بیاد راهی وجود داره که بدونه اینکه index رو عوض کنم اول اون فایل فلش نمایش داده بشه و بعد از اون به index وارد بشه ؟
با htaccess میشه دایرکتوری ایندکس رو تغییر بدی!

ینی دایرکتوری ایندکس رو بذاری روی intro.html بعد از اینتروی فلش لینک بدی به index.html

البته ممکنه این بزنه جای دیگه رو خراب کنه!

کد:
DirectoryIndex: intro.html

plague

Member
اره میدونم خودمم نگرانیم از همینه
بیشتر دنباله یه راهی میگردم که جزو خود index باشه ولی اول اونو نشون بده

alilg

Member
نمیدونم!

میشه هم با جاوااسکریپت مطالب اصلی صفحه رو مخفی کنی و فقط فلش رو نمایش بدی!

بعد وقتی روی دکمه ورود مثلا کلیک شد مطالب صفحه ظاهر بشه!

display none و این چیزا! ولی خیلی دردسره!

ببین الان دیگه کسی از Intro برای سایتش استفاده نمیکنه! منسوخ شده!

plague

Member
میدونم این داده طراح حرفه ای براش درست کرده پول داده میگه حتما باید باشه
تازه فروشگاه هم هست سایتش !!!

tarhebartar

Member
هاست شما یه کنترل پنل داره , حالا یا Plesk یا C-panel , از طریق همین کنترل پنل می تونی صفحه ورود رو تغییر بدی !

MJmoonwalk

Member
با كوكي ميتونيد اين كار رو انجام بديد.

به اين صورت كه كاربر با ورود به صفحه فلش رو ميبينه و توي كوكي (هرچي خواستي مثلا Flash=1) رو دخيره ميكني و هر بار كه صفحه فراخواني ميشه كوكي رو بررسي كن بعد اگه مقدار كوكي مثلا Flash=0 بود فلش رو و در غير اين صورت صفحه رو نمايش بده!

پیوست ها

• MJ.zip
    7.7 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا