سلام کسی میتونه برای موژول Feedback کد امنیتی قرار بده؟ اگر کسی بلده لطفا راهنمایی کنه ممنون
N narenj Member Sep 6, 2006 #1 سلام کسی میتونه برای موژول Feedback کد امنیتی قرار بده؟ اگر کسی بلده لطفا راهنمایی کنه ممنون
S4DEGH Well-Known Member Sep 6, 2006 #2 من تا بحال امتحان نكردم ولي فكرك نم بشه يك خروجي از ماژول اكانت براي كد امنيتي گرفت !
N narenj Member Sep 6, 2006 #3 سلام صادق جان راستش من خودم یه کارایی کردم، یعنی کد امنیتی را نشون میده، ولی نمیدونم باید چی کار کنم که چک کنه که آیا این عددی که وارد شده درست است یا نه
سلام صادق جان راستش من خودم یه کارایی کردم، یعنی کد امنیتی را نشون میده، ولی نمیدونم باید چی کار کنم که چک کنه که آیا این عددی که وارد شده درست است یا نه
N narenj Member Sep 11, 2006 #7 سلام صادق جان، باشه، من منتظر میمونم. در ضمن اگر امکانش هست لطفا آدرس ایمیل یا Id یاهوت رو بده، در مورد اون Cd محصولات یه مشکلی پیش اومده
سلام صادق جان، باشه، من منتظر میمونم. در ضمن اگر امکانش هست لطفا آدرس ایمیل یا Id یاهوت رو بده، در مورد اون Cd محصولات یه مشکلی پیش اومده
S4DEGH Well-Known Member Sep 18, 2006 #9 خداييش نرسيدم ! ماشالله غير ما كسي اينجا نيست !!! فرهاد هم كه ديگه سري نميزنه !!
N narenj Member Sep 19, 2006 #10 سلام صادق جان هر موقع وقت کردی لطفا برام انجام بده راستی، این رو هم بگم که من از PHP-Nuke 6.5 استفاده میکنم ممنون
سلام صادق جان هر موقع وقت کردی لطفا برام انجام بده راستی، این رو هم بگم که من از PHP-Nuke 6.5 استفاده میکنم ممنون
N narenj Member Nov 15, 2006 #12 صادق جان؟؟؟؟ هنوز سرت شلوغه؟ 1 ماه و 13 روز از آخرین پست من گذشته ولی هنوز جوابی ندادی !!! تو که اینقدر بی توجه نبودی، چی شده؟ من هنوز منتظرم. لطفا راهنمایی کن ممنون
صادق جان؟؟؟؟ هنوز سرت شلوغه؟ 1 ماه و 13 روز از آخرین پست من گذشته ولی هنوز جوابی ندادی !!! تو که اینقدر بی توجه نبودی، چی شده؟ من هنوز منتظرم. لطفا راهنمایی کن ممنون