قرار دادن فایل های با پسوند swf

fazelit

Member
سلام دوستان
من یه فایل گالری تصویر با برنامه مجزا از فلش ساختم که پسوند خروجی اون swf هستش اما از منوی file -> import نمی تونم فایل رو قرار بدم توی پروژه.
با کد زیر هم امتحان کردم
[PHPS]
var request:URLRequest = new URLRequest("gallery.swf");
var loader:Loader = new Loader()
loader.load(request);
addChild(loader);
[/PHPS]

اما فقط بعضی فایل های فلش رو می تونه لود کنه و این فایل فلشی که به صورت گالری عکس ساختم لود نمیشه.
لطفا راهنمایی بفرمایید؟

fazelit

Member
نه مشکل توی آدرس دهی نیست خطا این هستش که نمی تونه فایل رو لود کنه
اگه آدرس اشتباه باشه میگه آدرس اشتباه
خطای
Unable to load requested URL. میده (یعنی فایل رو پیدا میکنه آدرس درسته اما نمیتونه فایل رو لود کنه)
من فایل رو اینجا قرار میدم ببینم شما به چه طریقی میتونید این فایل رو داخل فلش قرار بدید؟
این هم یک نمونه از فایل هایی که نمیشه داخل فلش قرار داد: آدرس فایل
http://www.shfarasat.com//Repositary/RadEditor/SentFlashes/aban1.swf

++Hadi++

Active Member
معمولا برنامه های جانبی خارج از فلش که گالری یا هر چیز دیگه رو می سازند،امکان لود کردن تو فلش دیگه رو با دستورات خاصی از بین می برند.تقریبا باید ببینید منطقش چیه که اگه بشه اونو دور بزنید.
ولی فکر می کنم برا مولتی مدیا راحت ترین و بهترین راهش اینه که اون فلش رو به صورت exe درش بیارین و با exec همراه با bat که آموزشش تو امضامه یا با استفاده از nativeProccess تو ادوب ایر یا mdm zink یا swfkit اونو ران کنید.
چون در استفاده از Loader ،دستکاری شده تا نشون نده و البته راه آخرش اینه که یه فلش اکشن 2 که تو روت اون loadMovie هست رو لود کنید تا خودشون با اون جابه جا کنه.بای...

fazelit

Member
دوستان ممنون از پاسختون
یه سوال دیگه که داشتم اینه: من یه فایل همینطوری(ساده فقط از 2 موی کلیپ استفاده شده) با فلش ساختم با کدی که با نوشتم راحت میاره اما از
منوی فایل import درست لود نمیکنه و نشون نمیده دلیلش چیه؟
یعنی فقط باید با کد نویسی اون رو لود کنم؟؟؟
این هم فایلش:
http://uplod.ir/ff7e4axf4lmt/toop.swf.htm

fazelit

Member
معمولا برنامه های جانبی خارج از فلش که گالری یا هر چیز دیگه رو می سازند،امکان لود کردن تو فلش دیگه رو با دستورات خاصی از بین می برند.تقریبا باید ببینید منطقش چیه که اگه بشه اونو دور بزنید.
ولی فکر می کنم برا مولتی مدیا راحت ترین و بهترین راهش اینه که اون فلش رو به صورت exe درش بیارین و با exec همراه با bat که آموزشش تو امضامه یا با استفاده از nativeProccess تو ادوب ایر یا mdm zink یا swfkit اونو ران کنید.
چون در استفاده از Loader ،دستکاری شده تا نشون نده و البته راه آخرش اینه که یه فلش اکشن 2 که تو روت اون loadMovie هست رو لود کنید تا خودشون با اون جابه جا کنه.بای...

سلام این کار رو انجام دادم من 1 مشکل برخورد کردم

1- من می خوام داخل پروژه فلشم فایل اجرایی باز بشه نه توی فایل جدا گونه مثلا داخل پروژه در اندازه 400*300 پیکس اون گالری باز بشه. برای این کار باید چکار کنم؟( نکته تنظیمات پروژه روی اکشن اسکریپت 3 هستش)

آخرین ویرایش:

++Hadi++

Active Member
معمولا امکان پذیر نیست مگر اینکه قلق اون swf رو بدست بیارید و دورش بزنید.
فلش ها رو اصلا نمی شه به روش import دستی (منو) وارد کنید.باید یا با کامپوننت loader و یا با استفاده از یه شی Loader تو برنامه نویسی اکشن 3 یا با loadMovie تو اکشن 2 لودش کنید.
آموزشاش تو امضام هست البته برا اکشن 3...

جدیدترین ارسال ها

بالا