قرار دادن عکس در ستون کناری جوملا

pasar2

Member
سلام،من می خوام واسه تبلیغات کنار سایتم یکسری عکس تبلیغاتی یا بنر بزارم .لطفا کمکم کنید.یا علی

pasar2

Member
قرار دادن فرم در صفحات جوملا

سلام خسته نباشید . من با برنامه جی فرم ، فرم هامو طراحی کردم حالا می خواستم بدونم چجوری باید اون فرم رو در یک صفحه خاص قرار بدم . اگه میشه کمکم کنید .

pasar2

Member
پاک کردن قالب جوملا

دوباره سلام،اگه بخوام قالب هایی رو که روی جوملا نصب کردم پاک کنم باید چیکار کنم؟

Graphessional

Active Member
دوست عزیز خواهش می کنم سئوالات متفاوتتونو توی تاپیکای جداگانه مطرح کنید ولی

1- برای درج بنر در کنار سایتتون اول باید یه مجموعه از قسمت بنر ها در منوی کامپوننت ایجاد کنید، بعد در اون مجموعه یه مشتری صاحب بنرتونو تعریف کنید و بعد از اون از طریق گزینه بالای که بنر هست، مشخصات بنر رو وارد کنید
بعد از اون برید به منوی گسترش ها یا امکانات و یه ماژول جدید از نوع بنر ایجاد کنید و بنری رو که ساختید براش انتخاب کنید و موقعیتشو همونجا که دوست دارید تنظیم کنید

2- برای جی فرم اول باید یه منو بسازید. وقتی از منوی منوها روی گزینه جدید کلیک کنید گزینه هایی ظاهر می شه که توی اونا جی فرم رو می تونید پیدا کنید
بعد از اون فرمی رو که ساختید بوسیله گزینه انتخاب یک فرم، انتخاب کنید و تنظیمات رو ذخیره کنید

3- برای نصب هر قالب اول چک کنید که پیشفرض نباشه. بعد از اون برید به منوی گسترش ها یا امکانات. روی گزینه نصب/حذف کلیک کنید
حالا روی گزینه قالب کلیک کنید
چک مارک قالبی رو که می خواید حذف کنید فعال کنید و روی آیکون حذف در بالا و سمت چپ پنجره مدیریت کلیک کنید

جدیدترین ارسال ها

بالا