قرار دادن سیستم مدیریت برای قالب اچ تی ام ال

سلام دوستان ..

می خواستم بدونم چه جوری میشه برای یه قالب Html یه سیستم مدیریت مثل جومفا یا دیتالایف یا وردپرس قرار داد که مدیریت سایت راحت تر بشه ... ممنون میشم در این باره کمک کنید ...

Milad

Well-Known Member
سلام

شما باید کاری رو گفتید برعکس انجام بدید ، یعنی اول سیستم مورد نظرتون رو انتخاب کنید بعد قالب مورد نظرتون رو براش بسازید ( قالب Html ای رو که دارید رو براش بهینه سازی کنید ) یا اینکه از قالب های آماده که موجود هست استفاده کنید .

:rose:

Milad

Well-Known Member
طراحی قالب برای هر سیستم روش خاص خودش رو داره ، باید با html کمی php و تگ های سیستم و نحوه بکار گیریشون آشنا باشید تا بتونید قالبتون رو آماده کنید ، اگر با html آشنا نیستید میتونید از نرم افزاری مثل Front Page برای ویرایش فایل html استفاده کنید ، مقالاتی که برای طراحی قالب سیستم مورد نظر تهیه شدند رو هم مطالعه کنید تا با تگ های سیستم و نحوه به کارگیریشون آشنا بشید .

برخی سیستم ها برای طراحی قالب احتیاجی به آشنایی با برنامه نویسی ندارند و تنها میتونید با نرم افزاری مثل Front Page و نحوه استفاده از تگ های سیستم قالب های جالبی رو براشون تهیه کنید یکی از این سیستم ها دیتالایف هست .

موفق باشید :wink:

asirap

Member
دیتالایف قالب هاش از همه سیستم ها بیشتر از html استفاده میکنه:
Datalifeengine.ir

سلام
من یک هاست ویندوز دارم که پنلشم وب سایت پنل هست!
می خواستم ببینم چه طوری یک مدیریت محتوایی مثل دیتالایف و...که فارسی باشه و به ویندوز بخوره asp باشه

VAHID216

مدیر بازنشسته
سلام
من یک هاست ویندوز دارم که پنلشم وب سایت پنل هست!
می خواستم ببینم چه طوری یک مدیریت محتوایی مثل دیتالایف و...که فارسی باشه و به ویندوز بخوره asp باشه
قبل از اینکه بخوام چیزی بگم توصیه می کنم که کلا دیدتون رو عوض کنید و بی خیال ASP بشید ، چون هاست های ویندوز معمولا همگی گرون تر از هاست های لینوکس هست بیش از 80 درصد سرور های جهان یونیکس هستن !
می تونید دات نت نیوک رو تست کنید :
http://www.dotnetnuke.com/
در ضمن اگر می بینید مبحثتون هیچ ربطی به تاپیک اصلی نداره ، در ادامه اون تاپیک نزنید !!
موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا