قرار دادن باکس سرچ

سلام به همه دوستان من چند تا منوی ساده طراحی کردم که وقتی روش کلیک میکنم صفحه مورد نظر باز میشه حالا میخام یه صفحه بسازم که و باکسی توش بگذارم که
وقتی حرف مورد نظر توش تایپ شد فایل مورد نظر رو نمایش بده برای روشن تر شدن سوالم مجموعه لرد رو مثال میزنم که شامل چند تا باکس هست
یکیش لیت باکی یکیش کمبو باکس و یه باکس همداره که حرف فایل مورد نظر توش تایپ میشه و وفایل رو بر اساس نامش جستجو میکنه
ممنون میشم از راهنمائیتون

سلام دوست عزیز ممنون از پا سخت وقتی روی لینک کلیک میکنم صفحه نام کاربری و کلمه عبور باز میشه شاید امتیازم در حدی نباشه که بتونم این صفحه را باز کنم
لطفا یک لینک دیگه بگذارید

مشکل باز نکردن

سلام دوباره
شرمنده دوباره سوال میکنم
ولی وقتی روی این لینک ها کلیک میکنم یوزر نیم پسورد عبورم رو میخاد در صورتی که توسایت با همین پس و یوزر وارد شدم

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
دوست عزیز هر دو لینک درست هستن شاید شما نام کاربریتون فعال نیست

تلفیق دو برنامه

سلام
یک سوال کوچیک
من چون برنامه نویس حرفه ای نیستم برای این که بتونم لیست باکس و کمبو باکس بسازم از برنامه اتورن مدیا پلی که تو خودش آماده داره استفاده میکنم
و بقیه کارهای تخصصی گرافیک را به خاطر قابلیت های بیلدر با بیلدر میسازم
و فرمت exeون برنامه را وارد بیلدر میکنم حالا چطوری این باکس سرچ رو توی بیلدر تعبیه کنم که کاربر بتونه بر اساس لغات فایل مورد نظرش رو پیدا کنه چون تو بیلدر باکس های مختلف رو نساختم

آخرین ویرایش:
سلام
من باکس سرچی رو که گذاشته بودید استفاده کردم
ولی چطوری اسامی دلخواهم رو به اون اضافه کنم با ایت صورت که وقتی روی اون کلییک می کنم یک منوی کر کره ای باکس کنارش نشان داده بشه
مثل مجموعه برنامه لرد بهترین مثالی که می تونم منظورم رو باهاش برسونم

جدیدترین ارسال ها

بالا