تغییرات فایل 1 قرار دادن آهنگ روی یک عکس

چگونه روی یک عکس آهنگ قرار بدم

یک سوال ساده دارم که حتما جوابش رو بلدید
یک عکس دارم که می خوام روش یه فایل صوتی که مدتش 2 دقیقه و 25 ثانیه هست رو قرار بدم
و با فرمت avi ذخیره اش کنم. لطفا منو راهنمایی کنید

آخرین ویرایش:

ghergher

New Member
سلام. روی یک عکس! اول کامپوزیشن خودت رو به اندازه زمانی که میخوای باز کن. بعد عکس رو بنداز اونجا با هر کاری که میخوای روش انجام بدی. بعد آهنگت رو بیار و به کارت اضاف کن. خروجی که میخوای بگیری (ctr+M) باید تیک صدا رو توی تنظیماتش بزنی. فرمت پیش فرض خودش avi هست.

من فایل صوتیمو و عکسمو می اندازم تو تایم لاین منتها وقتی space رو می زنم اون اهرم جلو می ره ولی صدایی پخش نمی کنه! شاید وقتیnew composition می سازم گزینه ای رو اشتباه می زنم. وقتی ctrl+m رو می زنیم تیک صدا دقیقا کجا قرار داره؟

ghergher

New Member
وقتی space بزنی صدا اجرا نمی شه. توی قسمت preview دکمه play صدا رو اجرا می کنه. برای فعال کردن تیک صدا هم روبروی control module یک لینک زرد رنگه فک کنم اسمش تو مایه های losloss اینا باشه . یک پنل کنترلی باز می شه که یک گزینه Audio داره تیکش رو فعال کن. بعد ok و دکمه render رو بزن.

rrss

Active Member
با سلام خدمت نسیم پونه عزیز
دوست گرامی شما برای این کار ابتدا عکست رو وارد افتر کرده و با آن یک کامپ جدید میسازی (در پنل پروجکت عکست رو روی دکمه create a new composition در پایین پنل پروجکت کنار عددی که نوشته 8 و یا 16 و... و به شکل فریم فیلم است درگ کرده تا یه کامپ جدید بسازی)

2- فایل صوتی خودت رو هم از پنل پروجکت به داخل کامپ جدیدا ساخته شده درگ میکنی تا به عنوان یه لایه قرار بگیره

( برای وارد کردن فایلهای تصویری و صوتی خود میتونی فایلهایت را به پنل پروجکت درگ کنی یا از منوی File/import استفاده کنی ، و برای گوش کردن به صوت وارد شده همراه با لغزنده میتوانی از دکمه صفر ماشین حساب کیبرد استفاده کنی و برای اینکه فقط صوت رو بشنوی میتونی از دکمه نقطه کنار صفر ماشین حساب استفاده کنی و برای تنظیم اندازه کامپ جدید مثل چن ثانیه یا اندازش چقدر باشه و غیره رو از کلید ترکیبی ctrl+k میتونی استفاده کنی )
3- نهایتا برای خروجی گرفتن کلید ترکیبی ctrl+m رو میزنی تا پنل خروجی ظاهر بشه در این پنل از قسمت Output Module روی نوشته زرد رنگ مقابلش کلیک کرده و در پنجره باز شده در تب پیش فرض main Option از قسمت بالا و از قسمت Format نوع پیش فرض آن که نوشته Video for windows را تغییر نداده و در قسمت پایین همان تب Audio output را تیک زده و با تعیین استریو یا مونو صوت خروجی ، پنجره را تایید میکنیم تا بسته شود

4- سپس روی نوشته زرد رنگ جلوی Output to در همان پنل خروجی کلیک میکنیم و با تعیین مسیر مورد نظر ، از قسمت پایین و از منوی باز شونده Save as type میبینیم که فرمت Avi انتخاب است بعد از دادن نام دلخواه روی دکمه save کلیک کرده و سپس با زدن دکمه Render خروجی مورد نظر را ایجاد میکنیم

امیدوارم مطلبی رو که نوشتم مفید باشه

موفق باشین

جدیدترین ارسال ها

بالا