قراردادن لینک در دیتابیس sql server 2005 aspnet 2

میخوام بدونم چطوری میشه لینک یه صفحه از سایت که با asp.net نوشته شده رو تو sql server 2005 وارد کرد .
یعنی وقتی اطلاعات تو dataview نمایش داده میشه برای هر سطر یه لینک باشه که با کلیک اون به صفحه موردنظر بره !
و یکی اینکه آیا میشه با لینک مورد نظر یه تابع اجرا بشه و مقادیری رو به صفحه بعدی بفرسته ؟

night11

Member
شما می توی برای لینک کردن آدرس رو توی دیتابیس داشته باشی . و بعد فراخونی کنی . یعنی از یه hyperlink استفاده کنی . خاصیت navigate رو به url که از دیتابیس می خونی نسبت بدی و تکست رو هم متنی که توی دیتابیس هست یا هر جای دیگه که داری .
برای اینکه مقادیر رو هم به صفحه دیگه ارسال کنی روشهای زیادی هست یکیش QueryString هست .

mehranzand

Member
مواردی که دوستمون ذکر کردند کاملا صحیح است . و من پیشنهاد میکنم از item template
در gridview استفاده کنی.

موفق باشی

میشه یه کم واضح تر توضیح بدید ؟
توی دیتابیس هم بایت تغییری انجام بشه یا نه ؟
و اینکه خاصیت navigate چیه اصلا ؟
من تا حدودی مبتدی هستم . از اصطلاحات تخصصی سر در نمیارم !

night11

Member
خوب شما دیتابیست به چه صورت هست ؟ چه جدول هایی داره و چه فیلدهایی ؟
خاصیت Navigate مربوط به hyperlink هست .
و اینکه دقیقا میخوایی چه کاری انجام بدی .

خب من یه جدول دارم که با sql server 2005 درست کردم . توی جدول اطلاعات اشخاص قرار داره مثل نام و نام خانوادگی و ...
میخوام یکی از فیلدها حاوی لینکی به صفحه شخصی فرد مورد نظر باشه .
در واقع نمیدونم چه تنظیماتی رو باید انجام بدم تا آدرس وارد شده در فیلدها به صورت هایپر لینک عمل کنند .

night11

Member
به اینصورت بنویس .

<a href='Details.aspx?id=<%# Eval("Id") %>'><%# Eval("LastName") %></a>

به اینصورت بنویس .

<a href='Details.aspx?id=<%# Eval("Id") %>'><%# Eval("LastName") %></a>

نشد !
من اینو توی یه فیلدوارد کردم که اون فیلد از نوع ntext بود ولی بصورت هایپرلینک دیده نمیشه ! فقط متنی رو که وارد کردم نشون میده !

night11

Member
ببین دوست من اینو ننوشتم که توی فیلد وارد کنی این فراخونی دوتا فیلد هست که بصورت لینک میشه اولی شماره اون رکورد هست که به ادامه Details.aspx?id می چسبه و دومی فیلد نام خانوادگی هست شما وقتی روی این کلیک کنی آدی به ادامه آدرس صفحه میچسبه و شما می تونی توی صفحه بعد فراخونیش کنی

جدیدترین ارسال ها

بالا