قرآن 3 زبانه

amoosibil

Member
سلام به همه،

ديروز يه نفر لينک يک قرآن 3 زبانه جالب رو برام فرستاد. دانلودش کردم و چون خيلي ازش خوشم اومد گفتم بيام اينجا معرفيش کنم تا بقيه هم ازش استفاده کنند.

اين قرآن با فرمت PDF هست . حجمش حدود 24 مگابايت و خيلي هم جالب طراحي شده. زير هر آيه عربي معني فارسي و در مقابل اون معني انگليسي همون آيه نوشته شده.

ترجمه فارسي آيت الله مکارم شيرازي و ترجمه انگليسي هم از Arrber .

در عين سادگي، به نظر مياد با ديدگاه حرفه اي روش کار شده.

درضمن، توي MegaUpload هست و براي دانلود کردنش بايد Toolbar خود سايت MegaUpload را نصب کنيد. من نصب کردم و عليرغم اينکه هم Spyware و هم AntiVirus دارم، ولي نه سرعتم کم شد و نه دچار مشکلي شدم.
Toolbar کوچک و مناسبيه.

اينم لينک قرآن 3 زبانه :

حالشو ببرين :D

amoosibil

Member
يک لينک ديگه ....

با سلامي دوباره ....

من اين قرآن 3 زبانه را توي سايت MegaShare آپلود کردم. دانلودش راحت تره . ديگه لازم نيست Toolbar نصب کنيد. لينکش اينه :

http://www.MegaShare.com/114103

در ضمن، با توجه به اينکه اين قرآن 3 زبانه است و بيشتر جنبه پژوهشي و مطالعاتي داره و ميتونه به علاقمندان کليه دينها در زمينه کارهاي علمي و مطالعاتشون کمک کنه، به مدير محترم سايت پيشنهاد ميکنم که در صورت تمايل، اين پست را به عنوان يک پست داراي اهميت نشانه گذاري کنند.

به زودي قرآن فارسي را هم آپلود ميکنم. حداقل با خوندنش ميشه فهميد خدامون چي بهمون گفته !!!

منتظر باشيد ........
:)

آقا سجاد،

من از Mediamax نتونستم استفاده کنم.

من که باهاش مشکل ندارم
162.gif

اینم خوبه برای آپ :

http://nofeehost.com

amoosibil

Member
متن تايپ شده قرآن کريم به 3 زبان فارسي، انگليسي و عربي

سلام.

متن تايپ شده قرآن کريم به 3 زبان فارسي، انگليسي و عربي را براي علاقمندان آپلود کردم. با سايز بسيار کم.
حالا ميتونيد به راحتي دانلود کنيد، توي برنامه Word به هر شکل و فرمت و رنگي که دوست داريد اجرا کنيد و ازش استفاده کنيد.
همچنين ميتوانيد با استفاده از برنامه هاي تبديل Word به PDF ، قرآن خودتونو به فرمت PDF تبديل کنين.

نکته مهم : خيلي مواظب باشيد که اشتباها در هنگام ويرايش، چيزي را پاک نکنيد.

يادتون نره هروقت از قرآنتون استفاده ميکنين، يا منو دعا کنين يا يه فاتحه براي پدرم بخونين :)

پیوست ها

• Quran Aarabic.rar
    203.3 کیلوبایت · بازدیدها: 36
  • Quran English - Tarjomeye Arrber.rar
    162.6 کیلوبایت · بازدیدها: 29
  • Quran Persian - Tarjomeye Makaarem.rar
    358.8 کیلوبایت · بازدیدها: 43
آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا