اميدوارم هميشه در كارهايتان موفق باشيد با تشكر يه بنده خدا
anti-life Active Member Mar 9, 2004 #4 مجيد جان اين رو ميگن خر كردنه پيشرفته اول يكم قربون صدفه بعدش ........ ! به حرف اينا گوش نده اينا دو رواند .... شوخي كردم بابا جدي نگير..............اقا طرف خواست يه قدر داني كنه........
مجيد جان اين رو ميگن خر كردنه پيشرفته اول يكم قربون صدفه بعدش ........ ! به حرف اينا گوش نده اينا دو رواند .... شوخي كردم بابا جدي نگير..............اقا طرف خواست يه قدر داني كنه........
iRWEBDES Active Member Mar 9, 2004 #5 منم هر چي بلدم از آقا مجيد و سايتشه ... مرسي واقعا ممنونم مهرداد كوهي
A AIDA! Member Apr 28, 2004 #6 manam ba inke taze omadam too in site vali kheyli chiza az agha majid yad gereftam vaghean azatoon tashakor mikonam
manam ba inke taze omadam too in site vali kheyli chiza az agha majid yad gereftam vaghean azatoon tashakor mikonam
H-assan Well-Known Member Apr 28, 2004 #8 iRWEBDES گفت: منم هر چي بلدم از آقا مجيد و سايتشه ... مرسي واقعا ممنونم مهرداد كوهي کلیک کنید تا باز شود... نظر من هم همينه
iRWEBDES گفت: منم هر چي بلدم از آقا مجيد و سايتشه ... مرسي واقعا ممنونم مهرداد كوهي کلیک کنید تا باز شود... نظر من هم همينه
Majid مدیر سایت عضو کادر مدیریت Apr 29, 2004 #9 از تمامي دوستان ممنونم.. شما لطف داريد اميدوارم كه بتونيد لحظات خوبي رو در سايت داشته باشيد. با اجازتون من تاپيك رو ميبندم .. ممنونم مجيد
از تمامي دوستان ممنونم.. شما لطف داريد اميدوارم كه بتونيد لحظات خوبي رو در سايت داشته باشيد. با اجازتون من تاپيك رو ميبندم .. ممنونم مجيد