قدرت سخت افزاری ، xp ، سون مسئله این است!!

Aref_Alikhani

Well-Known Member
با سلام
دوستان یه سوالی داشتم...
می خواستم بدونم آیا رو یه سیستم با 512 مگابایت رم ، 256 مگابایت گرافیک و یه CPU –ی celeron 2.53 GHz اگه سون نصب باشه به سیستم فشار وارد میشه؟با توجه به اینکه طبق گفته سازنده این سیستم برای نصب سون ضعیفه.
من مدتی روی این سیستم سون داشتم تقریباً 6 ماه اما این اواخر مینش سوخت که دیروز تعویضش کردم ، از فروشنده که سوال کردم گفت آره سون به سیستم فشار میاره که به خاطر همین دوباره روش XP نصب کردم...

ممنون میشم از راهنماییتون

the_king

مدیرکل انجمن
با سلام
دوستان یه سوالی داشتم...
می خواستم بدونم آیا رو یه سیستم با 512 مگابایت رم ، 256 مگابایت گرافیک و یه CPU –ی celeron 2.53 GHz اگه سون نصب باشه به سیستم فشار وارد میشه؟با توجه به اینکه طبق گفته سازنده این سیستم برای نصب سون ضعیفه.
من مدتی روی این سیستم سون داشتم تقریباً 6 ماه اما این اواخر مینش سوخت که دیروز تعویضش کردم ، از فروشنده که سوال کردم گفت آره سون به سیستم فشار میاره که به خاطر همین دوباره روش XP نصب کردم...

ممنون میشم از راهنماییتون

قدرت پردازنده خیلی مهم نیست، اما رم تون کمه، این مشکل بزرگیه، چون وقتی RAM کم باشه هارد دیسک
مدام باید کار کنه که هم ویندوز رو کند می کنه و هم عمر هارد دیسک کم میشه. برای اینکه بدانید CPU
تحت فشار قرار می گیره یا نه ویندوز 7 رو امتحانی نصب کنید. با چند برنامه کار کنید و ببینید در پنجره Task Manager
در زبانه Performance نمودار CPU Usage History چقدر بالا میره، اگر خط نمودار معمولا به نیمه (%50) نزدیک میشه
یا ازش می گذره، بله، پردازنده تون هم تحت فشاره. اما اینکه پردازنده تحت فشار باعث سوختن چیزی بشه ایراد
سیستم تهویه و فن ها است، وگرنه اگر حرارت کنترل بشه نباید چیزی بسوزه.

Aref_Alikhani

Well-Known Member
با سلام و تشکر ویژه از شما جناب the_king که همیشه راهنمایی هاتون کارسازه.
در مورد سوختن مین باید عرض کنم که الان حدود چند سالی هست که یکی از پایه های heat sink چیپست خراب بود که به احتمال زیاد گرمای اون به خوبی دفع نمی شد و به مرور به مدار های اطراف آسیب وارد کرده و باعث سوختن مین شده.
جناب the_king به نظر شما کدوم توزیع لینوکس برای این سیستم مناسبه؟ میشه توزیع دبیان رو روی این سیستم نصب کرد؟
یه سوال دیگه هم دارم البته میدونم که جاش اینجا نیست...من تصمیم دارم که یه لپ تاپ بگیرم و حدود 1200000 هم پول دارم میشه شما یه لپ تاپ مناسب معرفی کنید...ظرفیت هارد حدود 300 تا 500 گیگ کارم رو راه میندازه اما رم و گرافیک و پردازنده خیلی برام مهمه البته افضل واجبات وجود مودم وایرلس هست!!!!

the_king

مدیرکل انجمن
با سلام و تشکر ویژه از شما جناب the_king که همیشه راهنمایی هاتون کارسازه.
در مورد سوختن مین باید عرض کنم که الان حدود چند سالی هست که یکی از پایه های heat sink چیپست خراب بود که به احتمال زیاد گرمای اون به خوبی دفع نمی شد و به مرور به مدار های اطراف آسیب وارد کرده و باعث سوختن مین شده.
جناب the_king به نظر شما کدوم توزیع لینوکس برای این سیستم مناسبه؟ میشه توزیع دبیان رو روی این سیستم نصب کرد؟
یه سوال دیگه هم دارم البته میدونم که جاش اینجا نیست...من تصمیم دارم که یه لپ تاپ بگیرم و حدود 1200000 هم پول دارم میشه شما یه لپ تاپ مناسب معرفی کنید...ظرفیت هارد حدود 300 تا 500 گیگ کارم رو راه میندازه اما رم و گرافیک و پردازنده خیلی برام مهمه البته افضل واجبات وجود مودم وایرلس هست!!!!

انتخاب از بین خانواده لینوکس سلیقه ای است، من با همه شون کار نکرده ام. قدرت سخت افزاری سیستم تون
برای همه لینوکس های متعارف کفایت می کنه. برای خرید سخت افزاری باید با کسانی مشورت کنید که در بازار
سخت افزار فعالیت می کنند و از قیمت ها و موجودی روز بازار خبر دارند، من در جریان بازار روز نیستم.

mohsen136511155

New Member
با سلام سوختن مینبورد سیستم هیچ ربطی به ویندوز seven یا xp نداره اگه بخواد مشکلی پیش بیاد با ram و cpu پایین باعث کندی کار کرد سیستم خواهد شد نه سوختن مینبورد نوسان برق یا مشکل داشتن پاور سیستم بیشترین مشکل را برای مینبورد پیش می آورد.

جدیدترین ارسال ها

بالا