قدرت در گرافیک به ساده ترین شکل و دعوتی کوچک برای کمک

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aff - SEvEN

Banned
سلام ... عصرتون بخیر باشه

قبلا تعریف اعضای این اتاق رو شنیدم و بعضی کارهای زیبای شما رو هم دیدم .

خب من برای کارهام متد خاصی دارم و یه روش استثنائی که تقریبا حتی باسه گرافیست های حرفه ای هم تقلید از اون سخت هستش .
البته به صرف بهونهء گرافیک می خام ببینم شما خانم ها و آقایون محترم با سابقهء طولانی در این حرفه چه کمکی می تونین به من بکنین .

تقریبا می شه گفت در این لحظه مغز من فسیل شده و چون در انجام یه پروژه فقط تو بخش گرافیکش به مشکل خوردم این پست رو اینجا ایجاد کردم

تصویری از اسکین نمونه ای از کاری که مدتی قبل انجامش داده بودم ...

febf7c0a29.png

این کار رو از پیوست می تونین دنلود کنین تا در نهایت بیشتر لمس کنین انتهای کار رو و اینکه در پايان چجوری خواهد بود چون یه عکس به تنهایی در نظر من هیچ چی رو بیان نمی کنه و فقط یک زمان مرده هستش .

حالا شما اساتید اگر می خواستید یک اسکین باسه همچین کاری طراحی کنید ( و می بینید که ساده هم هست ) چجوری انجام میدادینش ؟ ...

این انتظار رو از شما خانم ها و آقایون مهربون دارم که قبول زحمت کنین و نمونه کاري بنويسين و پیوست کنین تا من تکمیلش کنم و اینجوری ایده های جدیدی هم می گیرم .
البته من انتظار ندارم شما اینجا res فایل پیوست کنین چون در تخصص شما نیست ...
فقط عکس و با هر پسوندی که دوست دارید و من خودم اسکین رو می سازم و به خاطر زحمتتون تکمیلش میکنم و در اینجا به نمایش میذارمش .

انگشت میزنم در کنار امضام به نشانهء اینکه ما از همه قدرتمندتریم :-?
به افتخار فرانسه و روسیه زیبا

35680e5f3f.png

متشکرم از حسن توجه شما اساتيد بزرگوار :lol:

پیوست ها

• JewelQuest_v1.206_crack_by_FFF.rar
    264.4 کیلوبایت · بازدیدها: 36

mamali132002

Active Member
آقا من يه چيزي بگم ... براي تقليد از كارهاي شما گرافيست حرفه اي نياز نيست يه گرافيست متوسط هم ميتونه اينا رو بسازه.

هر از چند گاهي ديدن كارهاي خارجي ها خالي از لطف نيست (حداقل ديگه فكر نميكنيد كه از افراد حرفه اي هر حرفه اي تريد)
چون اينجا انجمن هستش خيلي رك ميگم اينجوري ادامه بدي اصلا پيشرفت نميكني.

زيبا تر از فرانسه و روسيه هم ايران خودمون هستش.

به هر حال موفق باشي

kambiz-g

Member
قا من يه چيزي بگم ... براي تقليد از كارهاي شما گرافيست حرفه اي نياز نيست يه گرافيست متوسط هم ميتونه اينا رو بسازه.

هر از چند گاهي ديدن كارهاي خارجي ها خالي از لطف نيست (حداقل ديگه فكر نميكنيد كه از افراد حرفه اي هر حرفه اي تريد)
چون اينجا انجمن هستش خيلي رك ميگم اينجوري ادامه بدي اصلا پيشرفت نميكني.

زيبا تر از فرانسه و روسيه هم ايران خودمون هستش.

به هر حال موفق باشي

منم با mamali132002 موافقم البته در مورد دومي بيشتر
حالا فرانسه رو ميشه يه كاري كرد ولي روسيه حرفش رو نزني بهتره

يا علي

كامبيز

aff - SEvEN

Banned
بله مي دونم ... ولي براي اثبات حرفتون مدرکم بايد باشه ... من به کمکتون العان احتياج دارم ...

هر چي باشه گرافيست شمائيد نه من و من حرفتونو با کمال ميل مي پذيرم ... در مورد روسيه هم ... بايد ببينيد اين سرزمين رو از نزديک ... جنگل هاي وسيع ... تنوع گونه هاي گياهي و حيواني ... مردمي خون گرم و در اکثر مواقع شوخ و به معني واقعي کلمه زيبا پسند ... زمستون هاي پرشکوه و سکوت محض شب هاي سرد ... شکوه زيبايي :lol:

فرانسه هم خب سرزمين روياهاست و با معماري اصيل اشرافي گري ... اما مردمش يکمي خودخواه تشريف دارن :wink:
البته نه همشون ... ( سوءتفاهم نشه )

ايران هم که به طور يقين زيباست و در اون نمي شه شک و شبهه آورد ... من ايرانم خوب مي شناسم و خيلي از جاهاي تاريخي اونو از نزديک ديدم . سرزمين امپراطوري هاي چند هزار ساله و تاريخي پر عظمت ...

اما ترجيح مي دم بگم به افتخار فرانسه و روسيه در نهايت :cool:

مي شه قبول زحمت کنين و يه اسکين دقيقا شامل کلمه fff بدون متن ديگه اي بسازين ( jpeg - bmp ) البته در کنار چهار تا فايل ديگه شامل اسامي ( about - exit - close - ok ) و اينجا پيوستشون کنين ... رنگ و همه چي اون به سليقهء خودتون .

منم کاري که شايسته اون باشه به طبع انجام ميدم و هيچ احمالي رخ نمي ده ...
فکرم اصلا باسه اسکين کار نمي کنه العان و از شما کمک مي خام .

البته اينم ويرايش کنم و بگم ... که تصوير مورد بحثه مستطيلي يا مربعي شکل اهميتي نداره به اشکال ديگه هم باشه ... مثل اين اسکين ها :

d0aad85a43.png
6cdde1a988.png

متشکرم .

آخرین ویرایش:

Ali 59

Well-Known Member
به افتخار فرانسه و روسیه زیبا
اما ترجيح مي دم بگم به افتخار فرانسه و روسيه در نهايت
افتخار کردن به روسیه و فرانسه و غیره کمکی به پیشرفت شما نخواهد کرد
اینکه ممکنه این کشورها از ما جلوتر باشن که دلیل نمیشه من فکر و خیالم رو بذارم رو فرانسه و روسیه و لهستان و غیره..
شما بد نبود مصاحبه استاد شیوا رو در برنامه طلوع ماه شبکه 1 نگاه میکردی..(چندی پیش پخش شد) از شما که به ادعای
خودتون صاحب متد هستید چنین حرفی بعیده!

خب من برای کارهام متد خاصی دارم و یه روش استثنائی که تقریبا حتی باسه گرافیست های حرفه ای هم تقلید از اون سخت هستش .
هر چي باشه گرافيست شمائيد نه من و من حرفتونو با کمال ميل مي پذيرم
خیر قربان! شما گرافیست هستید که صاحب متد هستید نه ما!
و اون 3 تا گرافیست اگه نتونن این کارها رو بکنن با عرض معذرت به درد لای جرز دیوار هم نمیخورن.

ببین دوست عزیز من اینکه بخوای هر کس یه طرحی بزنه بعد از روشون گلچین کنی ، هم برای ما اتلاف وقته هم برای خودت و با اخلاق حرفه ای
هم متناقض..هر گرافیستی ایده خودشو داره ، فکر خودشو داره.. هیچ 2 نفری وجود ندارن که
هم فکر باشن. خودت باید کارتو تکمیل کنی و نه از روی گلچین کردن نمونه کارهای دیگران.. اشتباه نکن؛
ایده گرفتن از نظرات و دیدن کارهای حرفه ای یه چیزه (خیلی هم خوبه و لازم) اما تقلید و گلچین کردن چیز دیگر!
مگر شما صاحب متد نیستید استاد؟

قربانت

آخرین ویرایش:

aff - SEvEN

Banned
анна - сжаты руки под темной вуалью

خب ممنونم از کمک ها و راهنمايي هاي حرفه ايتون براي گرافيک ...! :cool:

حالا مقايسه اي انجام ميدم بين خودم و يکي از بهترين کرکرهاي ايران آقاي Soda120 که مدتي براي کار با هم در ارتباط بوديم و خودشون رو از اين حرفه کشيدن کنار و دقيقا منو ميشناسن ... جناب استاد Ali 59 متوجه هستيد که ؟ و همچنين مقايسه بين کارهاي خودم به عنوان کسي که ( مثلا دچار مشکل شده بود در گرافيک ) ! ! ! و آقا سودا دوست گل ايرانيم ... :lol:

آقا سودا اگه يه روزي اين پست رو ديدي بدون هنوزم منتظرتم که برگردي بين خودمون ...

دو اسکين ديگر از نمونه کارهاي من :

cc42b21f12.png

c2e7f9da32.png

تنها نمونه کاري که العان از سودا جان دارم ، به افتخار ايران :

794912e209.png

متشکرم از کمک ها ، راهنمايي ها و انتقادهاتون
im_033.gif

نمونهء اين کارارم که ميتونين از پيوست دنلود کنين ، چون کار من فقط اين نيست ، تاثيرات روانشناختي ، و القا حس کارهام با پخش موزيک هم در اين نمونه کارهام هميشه برام محم بوده ...

پیوست ها

• FiGHTiNG FoR FuN in French & Russia.rar
    114.9 کیلوبایت · بازدیدها: 20
  • UnReal Team in Persian.rar
    156.7 کیلوبایت · بازدیدها: 19

kambiz.elf

Member
سلام

دوست عزيز ojayee شما يك اسكين ميخواهيد ديگه اين همه تفسير نميخواد .

بعد هم من از كركهاي شما استفاده كردم زياد نميدونستم يك ايراني (اگه خودتونو روس يا فرانچ ندونيد ) نوشته .

اين مبحث رو بايد در بخش درخواستها ميزديد . البته مديران جابجاش ميكنن .

بعد هم من تو اسكينه كارهاي شما هيچ اثر گرافيكي كه به موضوع كرك بخوره تا حالا نديدم .

اگه يكم محترمانه تر درخواست ميكرديد . فكر كنم تا حالا كلي اسكين اينجا بود .

من با علي 59 كاملا موافقم .

موفق باشيد .

aff - SEvEN

Banned
سلام
دوست عزيز ojayee شما يك اسكين ميخواهيد ديگه اين همه تفسير نميخواد .

سلام ... شبتون بخير ... متاسفم که زياد شدش :lol:

بعد هم من از كركهاي شما استفاده كردم زياد نميدونستم يك ايراني (اگه خودتونو روس يا فرانچ ندونيد ) نوشته .
خواهش مي کنم ... من متولد ارمنستان هستم ... تو اون دوره ارمنستان جزئي از روسيه بود ، البته العان ايرانيم يعني باسه خاطر کار پدرم چند سال هستش ... من ، پدرم و مادرم ... شايد حداکثر دو ماه ديگه ايران باشيم ... شايدم ، نمي دونم کلا ...
ما قرار بود خيلي زودتر از اين ها بريم که مشکلات کاري پدرم نمي ذاره .

اين مبحث رو بايد در بخش درخواستها ميزديد . البته مديران جابجاش ميكنن .

بله ، حق با شماست ، ولي راستش خواستم با اين حرکت ببينم نظر حرفه اي ها در مورد کارهام چي هستش . البته نياز به يک اسکين رو اصلا حس نمي کردم و مي خواستم ببينم دوستان اگه بخان اين کارو بکنن به چه شکل انجام ميدن .

البته من اگرم از اسکيني استفاده ميکردم به طبع اسم طراح کار رو مي نوشتم .

بعد هم من تو اسكينه كارهاي شما هيچ اثر گرافيكي كه به موضوع كرك بخوره تا حالا نديدم .

تمام کارهاي تيمي ما به اين شکل هستش ... ما ترجيح ميديم اينجوري باشه نوع کارهامون يعني برگرفته از حسيات درونيمون در اون لحظه ... :lol:
مي تونيد صدها و صدها کار از من رو اينجا ببينيد : http://fff.crackteam.ws

اگه يكم محترمانه تر درخواست ميكرديد . فكر كنم تا حالا كلي اسكين اينجا بود .
من با علي 59 كاملا موافقم .

متوجه منظورتون نشدم ! ... به هر حال من به زودي به روسيه بر ميگردم و گرچه لازم هم نيست اينجا عنوان بشه ولي چون سوءتفاهم شده مي گم .

من متعلق به اونجا هستم و به اونجا هم بر خواهم گشت . به روسيه افتخار ميکنم چون کشور اجدادم هستش و به فرانسه افتخار ميکنم چون FiGHTiNG FoR FuN در فرانسه متولد شد .

اميدوارم با بيان اين مطلب بصورت کاملا آشکار سوءتفاهمات رفع بشه .

باز هم متشکرم ازتون .

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
لطفا فقط و فقط در مورد طرح و درخواستی که شده بحث کنید وگرنه متاسفانه مجبور به بستن تاپیک میشم. اینکه فرانسه بهتره یا روسیه یا ... جاش تو این فروم و این تاپیک نیست پس ممنون میشم بحث اصلی تاپیک رو دنبال کنید.

aff - SEvEN

Banned
بله ... گاهي يادم ميره اينجا يه سايته ايراني هستش ...

تکرار نمي شه ... اما احتياجي اصلا به اسکين ندارم . جوابم رو گرفتم ! ...

Кто это? Что это? Кто он? Юра дома завтра... До свидания

violent-smiley-089.gif
:neutral:

متشکرم .

Mandana

Active Member
کدوم باگ شادی جان؟
خوب گویا شادی عزیز مشکلشون حل شد.دوستان عزیز لطف کنن فقط در راستای تاپیک پست بزنن

aff - SEvEN

Banned
کدوم باگ شادی جان؟
خوب گویا شادی عزیز مشکلشون حل شد.دوستان عزیز لطف کنن فقط در راستای تاپیک پست بزنن
مي دونين اين مشکل شبا ايجاد ميشه ... و نزديکاي صبح درست ميشه ... معمولا يه پست ميفرستيم و دو تا مياد و بعدشم ارسال کنندش و بقيه نمي تونن ببيننش تا يه پست ديگه فرستاده بشه .

یه پست اطلاع رسانی اینجا زدم ، امیدوارم بازم باعث جنجال نشه

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
بعدشم ... معذرت ميخام ازتون mandana_ns که با کارام باعث ناراحتيتون شدم . متاسفم :sad:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
بله ... گاهي يادم ميره اينجا يه سايته ايراني هستش ...

تکرار نمي شه ... اما احتياجي اصلا به اسکين ندارم . جوابم رو گرفتم ! ...

Кто это? Что это? Кто он? Юра дома завтра... До свидания

violent-smiley-089.gif
:neutral:

متشکرم .

خوب خوشحالم که پاسختون رو گرفتید. احتمالا مشکلتون هم حل شده که احتیاجی به اسکین ندارید. پس با اجازه این تاپیک رو قفل میکنم چون علیرغم درخواست من که گفته بودم بحث خارج از موضوع نکنید همچنان این بحثا بی جهت ادامه داره.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا